Продам 2-кім.квартиру, вул. Білоцерківська 1а З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 43м.кв., житлова - 22 м.кв., кухня - 6 м.кв. Дві кімнати прохідні та можливо ізолювати. Санвузол разом. Центральне опалення, але тепла вода йде від газової колонки. Є балкон. Біля будинку є можливий паркінг для машини. Вікна виходять на тренувальний ст. ФК «Карпат» Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 57 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-932-896.

Білоцерківська вул., 1А

Продам 2х-кімнатну квартиру у місті Львів, вул. Білоцерковецька 2А Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 5му поверсі, 5ти поверховогу будинку. Загальна площа - 56 м.кв., кухня - 6 м.кв. Квартира з якісним ремонтом, продаж з технікою та меблями. Обмін на будинок Давидів, Зимна Вода, Рудно. Кімната одна прохідна. Всі труби сантехнічні поміняні, частково проведена нова проводка це кухня, ванна, туалет. Вана нова. У коридорі підлогу ламінат, а кімнати паркет. Двері між кімнатні, ванна, туалет нові сучасні. На стінах шпалери, в одній кімнаті підвісні стелі, а в другій побілка стелю рівний без тріщин. У двох кімнатах шафи купе, на кухні нові меблі. Всі вікна нові склопакети якісні. Двері на балкон також склопакет, балкон склопакет двох камерний профіль 7 камерний площа балкона 6м. ка. утеплений пінопласт. Вхідні двері броньовані робили на замовлення. Взимку дуже тепло, а влітку прохолодно. Дах перекритий два роки тому поклали дах пірамідою тому там термос, тому взимку тепло а влітку прохолодно. Поруч біля будинку всі комунікації, лікарня, поліклініка, садок, школа, СМ, пошта, парк, стадіон, зупинка транспорту. Квартира продається частково з меблями = один шафа купе, кухня, двоспальне ліжко, маленький розкладний диван, тумба в ванній, боллер, газова плита, (інші техніки за домовленістю). Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість - 62 тис. дол, агенські послуги 3,5 %.

Білоцерківська вул., 2а

Продаж 3кім.кв.вул. Білоцерківська 1/5цегл.,90/41/27,кім.із.,котел,сигналізація,бак на воду,підвал з квартири,тепла підлога,паркет,парковка під вікнами. Готова до проживання з меблями і технікою. Ціна 99 000$(торг.) Тел.06******06 Ліля.

Продаж квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж трьох кімнатної квартири, ближній центр, вул. Білоцерківська. Тип будинку Хрущовка, Поверх 5/5, 68,4 м2. Квартира суха, світла, з балконом, кімнати суміжні Поряд з будинком дві дитячі площадки та паркомісця. Добре розвинута інфраструктура, школа та садочок в пяти хвилин ходьби. Біля будинку навпроти квартири знаходиться поліклініка, неподалік лікарня Святого Луки та Чорнобильська дитяча лікарня, ринок магазини супермаркети, банки все поряд. І що немало важливо добрі, спокійні сусіди. Зручне сполучення громадського транспорту. Господарі розпочали ремонт в квартирі. Продаж квартири здійснюється із звязку з тим, що господарі військові і їх переводять в інше місто для виконання службових обовязків. Ціна 66 тис$ США. +38********73. +38********28 +38********40 Пропозиція від АН.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири

Житлові комплекси у Львів