Є можливість розстрочення. У продажу 2 кімнатна квартира в цегляному будинку, швидка здача будинку в експлуатацію. 3 поверх 52 м2, 2 окремі кімнати Балкон Автономне опалення Закрита територія комплексу. Будинок цегляний. Наповнення квартири: чорнова штукатурка стін, введення електрики, каналізації, води, встановлені лічильники. Двоконтурний котел оплачується окремо 15000 грн. Розстрочка без подорожчання у гривні до 12 місяців. Мінімальне оздоблення. Інфраструктура - навпроти школа, поруч продуктовий магазин, відділення Нової пошти, аптека, стадіон. Без комісії для покупця

Бударина улица, 9, Дымер, Киевская 1376640.0 UAH

Маленькая, зато своя, уютная квартира. Да еще и в кирпичном доме с автономным отоплением. В квартире хорошая планировка, кухня с выходом на балкон. Двухконтурный котел - счетчики на газ, свет и воду. Черновая штукатурка стен, ввод коммуникаций. Сдача дома уже этим летом 2023 года. Территория закрыта, во дворе площадка для маленьких, парковка на 75 паркомест. Напротив школа, в пешей доступности продуктовый магазин, салон красоты, аптека, отделение Новой почты. Есть вариант рассрочки без удорожания в гривне, до 12 месяцев. Звоните, рада буду более детально рассказать!

Бударина улица, 11, Дымер, Киевская 788900.0 UAH

Спокійне розмірене життя в провінції кардинально відрізняється від життя у мегаполісах. Загазованість повітря, скупчення людей, нескінченні затори на дорогах, величезні черги до дитячого садка. У цьому варіанті дуже багато плюсів. Як ви вже здогадалися, це селище міського типу, невелике і компактне, в низькій поверховій одиничних двох і пяти етажек, в основному приватний сектор. Наш уже майже готовий будинок зручно розташувався навпроти школи та вписується у загальну картину містечка. Багато хто хоче своє житло, відселитися від батьків, молодим сімям потрібний свій окремий кут, але не було гідних варіантів. Тепер є така можливість і пропоную на продаж 1 кімн. квартиру недорого, з можливістю розстрочки, якщо є така потреба. 2 поверх, велика кухня 14 м2, з виходом на балкон. Наповнення чорнове оздоблення стін, автономне опалення, двоконтурний котел не входить у вартість оплачується окремо, вартість якого 15. 000 грн. Встановлено лічильники - на газ, електрику та воду. Комунікації всі централізовані. Здавання будинку планується на літо 2023 року. Закрита територія будинку буде обгороджена від сторонніх несподіваних перехожих. Паркомісця на кожну квартиру. Поруч школа, продуктовий супермаркет, аптека, салон краси, зупинка та інше. Телефонуйте.

Бударина улица, 11, Дымер, Киевская 946190.0 UAH

Географія Димер