Хочете купити квартиру і при цьому не морочитися з ремонтом! Втомилися гортати оголошення з позначкою «заходь і живи», а насправді не те, що жити, зайти страшно? Тоді Вам неодмінно варто звернути увагу на нашу квартиру! Продається трикімнатна квартира з ремонтом, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, яка розташована на 12-му поверсі 15 поверхового будинку за адресою: вулиця Бориса Гаріна 53. Планування квартири включає: • кухню 10 м2 • кімната 18,9 м2 • кімната 12,5 м2 • кімната 10,1 м2 • санвузол 1 м2 • ванна кімната 3 м2 • лоджія 5 м • коридор 9,4 м2 • загальна площа 72 м2 Будинок із доглянутою прибудинковою територією, парадне у хорошому стані. Неподалік від нього є дитячі садки, Гімназія "Міленіум", Ліцей, спецшкола "Грааль", де обов’язково знайдеться місце для вашого чада, банки, пошта, салони краси, магазини. У пішій доступності паркова зона з ставками, де Ви можете розслабитися та відпочити після робочих буднів. Відмінне транспортне сполучення (зупинка громадського транспорту за 3 хвилини від Вашого будинку!) дозволить Вам економити дорогоцінний час, який можна провести в колі друзів та близьких. Ну, хіба це не здорово? Вам залишилося тільки зателефонувати, прийти і побачити квартиру на власні очі. Комісія для покупця 0% Ціна 82 999 у.о.

Дачна вул. (Гаріна Бориса), 53

Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира загальною площею 72 кв.м на 12 поверсі 14 поверхового цегляного будинку вул. Бориса Гаріна 53! Квартира в чудовому стані, 2 роки тому був зроблен ремонт і в квартирі ніхто не проживає! Вид з вікна це гарний краєвид на паркову зону з озерами. Внутрішній двір із зонами для відпочинку та місцем для паркування авто. Функціональне плануванняквартири передбачає: кухнею-10 кв.м., вітальню-19 кв.м, дві окремі спальні кімнати 12.5 та 10 кв.м., санвузл та дві функці лоджії. Гарний та якісний ремонт. Зручне розташування, транспортна розвязка дозволяє дістатися центру міста за 5-7 хвилин, магазини, дитячі навчальні заклади.

Соломянський,Дачна(Гаріна)53,3кімн.78 кв.м,новий ремонт!12/14 пов

3-х кімнатна квартира 77м2, 4/15 поверх, вул.Дачна (колишня Бориса Гаріна) 53. Поруч є паркова зона, озера, вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. Будинок з цегла, 2 ліфти, консьєрж. Комісія за продаж квартири відсутня.

Продається 3 кімнатна квартира. Соломенський район
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продажу 1 кімнатна квартира в цегляному будинку на Соломянці. Затишна, світла квартира з ремонтом, меблями та необхідною побутовою технікою, а саме: кондиціонер, посудомийна машина, стиральна машина, холодильник, духова шафа, мікрохвильова піч. В коридорі, с/в, та кухні на підлозі - плитка, в кімнаті - ламінат. Великий засклений, утеплений балкон, с/в роздільний, тамбур на 3 квартири, привітні сусіди, хороший краєвид з вікон.

Дачна 51. Продажа 1 - кімнатної квартири з ремонтом на Соломянці.

Соломенский р-н,Севастопольская пл., Александровская слободка, ул.Дачная (Гарина Бориса), 6/14 кирп., 55/31/9, отличная планировка, качественный ремонт, комнаты раздельные, сан.узел раздельный, кафель, большая ванная, счетчики воды, встроенная кухня (Дания), немецкая бытовая техника, плита, холодильник, стиральная машина, комнаты меблированы добротной итальянской мебелью, все в идеальном состоянии, большая лоджия застеклена, обустроена, домофон, новые лифты в доме, ремонт парадного, зеленая зона, озера, рядом несколько магазинов, супермаркеты, рынок, остановка транспорта - 5 минут, метро - 7 минут транспортом, Севастопольская площадь в пешей доступности. 60000 у.е. т.06******52

Соломенский р-н, Севастопольская пл., ул Дачная ( Гарина Бориса)

Житлові комплекси у Київ