Продається 4-х кімнатна квартира в центрі по вулиці Гнатюка.Загальна площа 96,9 кв.м. Правильне плануванння. Квартира дуже простора та світла. Висота стелі - 3,20. Поверх 3/4. Кімнати суміжно- ізольовані. Санвузол роздільний. Є балкон з виглядом в затишний дворик. Індивідуальне опалення. Великий внутрішній двір з паркінгом, встановлено електричні ворота на пульті. Закртита територія. Дуже зручна локація будинку в центральній частині міста. До речі по вулиці Гнатюка переважають архітектурні стилі — сецесія, історизм, конструктивізм. А шестиповерховий житловий будинок, зведений 1957 року за проєктом Миколи Мікули у стилі сталінського ампіру. Ціна 168800$

Гнатюка Академіка вул., 4

Вітаємо. Реальна пропозиція. Чотирикімнатна квартира, вул.Гнатюка, дворівнева, поверх 6/6, загальна площа 175,2 кв.м., кухня 60 кв.м., висота приміщень 2,70 м, 0-цикл, 2 санвузла, балкон. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), підігрів підлоги в кухні та санвузлах. Прокладено: електропроводку (з розділеними колами), телефонний та телевізійний кабель по всіх кімнатах, розводка під охоронну та пожежну сигналізацію, відеодомофон. Великий внутрішній двір з паркінгом, встановлено електричні ворота на пульті. Центральна частина міста, 5 хв. пішки до площі Ринок. Цікаво знати: У забудові вулиці переважають архітектурні стилі — сецесія, історизм, конструктивізм. Шестиповерховий житловий будинок, зведений 1957 року за проєктом Миколи Мікули у стилі сталінського ампіру. Ціна: 280 000$ (обговорюється). Телефонуйте, з радістю надамо додаткову інформацію.

Продаж 4 кім квартири по вул.Гнатюка

Продаж 2 кімнатної квартири в самому центрі Львова, будинок австрійський. Ошатна брама на кодовому замку, додаткові двері перед сходовою також на кодовому замку. Ремонт 2018 р, комунікації всі теж нові, повна заміна перекриття на бетонне. Газ котел, батареї, два санвузла, новий паркет, діючий камін і пʼєц. Двері деревяні, шикарний раратетний антикварний світильник. 4 вікна з 2-х кімнат виходять на фасад будинку, сонце після 13 год. Після ремонту в квартирі ніхто не жив. Сигналізація. Вхід в коридор. Є відеоогляд як самої квартири, так і вхідної групи від брами до вхідниї дверей в квартру. Додатково сплачується комісія АН.

Продаж  2 кімн 100 кв.м. Гнатюка 2 поверх фасад
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кімнатної квартири на вул. Гнатюка У квартирі зроблений капітальний ремонт. Поміняна сантехніка і електропроводка. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Продаж з меблями і побутовою технікою. Кімнати прохідні. Вхід в квартиру по балкону. Вікна з кімнат виходять на фасад. Ідеально підійде під здачу в оренду. Телефонуйте за додатковою інформацією.

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Гнатюка

Житлові комплекси у Львів