15-квартирний будинок Клубного типу із закритою територією та лінією гаражів (які можливо придбати додатково). Кожна із квартир має індивідуальне опалення, газовий котел, тепла підлога та батареї розведені по квартирі. «Садиба Вільгів» розташована в селищі Голоби, в самісінькому парку, що увіковічнив в собі пам’ять та історію Вільгів, а неподалік і сам маєток давнього роду, що став архітектурною пам’яткою ковельщини. 1-кімнатні квартири - від 46 м² до 52 м² 2-кімнатні квартири - від 47 м² до 50 м² 3-кімнатні квартири - від 54 м² до 57 м² —Повністю збудований будинок на 1 під’їзд —Встановлено вхідні двері до кожної із квартир —Якісно зроблено внутрішні, електричні та сантехнічні роботи —Місце під гараж та паркування авто Чудові заміські краєвиди, доглянутий парк із зеленими насадженнями, свіже повітря, чиста вода стануть великою перевагою для тих, хто давно шукає варіант якісного помешкання поза межами міської метушні.

Жк Садиба Вільгів / Голоби

Продам 2 кімнатну квартиру в р-н Зеленої, по вул. Лупиноса. 1/4/п, 46,3 м2, з ремонтом, стоять стіклопакети, замінена проводка, с/в суміжний (плитка)

Продам 2 комнатную кв р-н Зеленої

Квартира в центрі Голоб. Однокімнатна квартира, з якої можна спокійно зробити двохкімнатну. Ванна кімната, кухня, велика кімната. Потрібно злегка освіжити. Квартира розміщення в самому центрі смт. Голоби. В хвилинній доступності лікарня, загальноосвітня школа, всі потрібні магазини, салон краси. Будинок культури знаходиться в 2 хвилинній ходьбі від будинку. 5 хвилин ходьби до автостанції. 25 хвилин доїзд до міста Ковель, 50 хвилин доїзд до міста Луцьк. Вказана початкова ціна. Є можливість торгу.

власник
Квартира в центрі Голоб
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2 кімнатна простора квартира по вул.Шкільна 6 (Кияна 72-А) . Квартира у продажі з мебелью та побутовою технікою ( холодильник, поверхня,духова піч,пральна машина,витяжка) Зроблено хороший ,свіжий ремонт 4 поверх 5 поверхового будинку . Тепла та простора квартира ,сонячна з двох сторін , за площею 50 м. кВ.також є 2 тераси. Є також великий підвал (є фото). Не подалік будинку продуктові магазини ,садочок ,школа,церква,також поліклініка

власник
Продаж Квартири вул.В. Кияна

Остання 1 кімнатна в жк Нова Барселона по акційній ціні!

Остання 1 кімнатна в жк Нова Барселона