Продається двокімнатна квартира в сучасному житловому коплексі " Avia kvartal", у місті Вишневому. 7/7 пов.цегляного термобудинку. 76/40/12 кв.м, кімнати окремі, два санвузла + гардеробна. Балкон засклений. Після будівельників.В будинку є консєрж та підземний паркінг. Поряд знаходиться вся інфраструктура, яка необхідна для комфортного мешкання. Ціна: 50000$

Вітянська вул., 2

Простора 1к квартиру ЖК Авіа Квартал м. Вишневе Площа 49/19/12 Поверх 8/19 Простора та світла однокімнатна квартира на вул. Вітянській 2В. Квартира готова до ремонту, розташована на 8 поверсі з 19. Можливе перепланування в двокімнатну – поділимося планом). Встановлено радіатори опалення та лічильники тепла. Квартира з усіма комунікаціями. Житловий комплекс комфорт класу, розташований в центрі міста. У дворі є критий паркінг. У будинку власна котельня. Два ліфти. Навкруги будинку завжди достатньо паркомісць. Поруч є все необхідне для комфортного життя: школа, садочок, поліклініка, супермаркети, парк. Неподалік зупинка громадського транспорту. До метро 20 хв загальним транспортом, власним авто час скорочується вдвічі.

Вітянська вул., 2В

Простора квартира в ЖК Вишневі Сади, якісний гарний ремонт в світлих тонах. Поруч парк з озером, дитячими та спортивними майданчиками. До метро Житомирська 20 хв громадським трансопртом. Можливий торг!

Святошинська вул., 65

Продається затишна 2-кімнатна квартира з меблями та технікою від власника, готова до проживання. Вул. Чорновола 42Б Квартира розташована на першому поверсі 9-поверхового будинку. Житло в хорошому стані. Квартира складається з ізольованих кімнат, роздільного санвузла та балкона з доступом до підвалу. Перший поверх забезпечує легкий доступ і зручність для сімей з маленькими дітьми та літніх людей. Чисте та зелене подвіря. Зручна транспортна розвязка та доступ до громадського транспорту. В 500 м. розташовані супермаркет "Сільпо" та McDonalds.

власник
Затишна 2-к. Квартира з меблями та технікою! Від власника.

Продажа по переуступці ЖК "Променада", ул. Лесі Українки самий центр Вишневого, в 2 км від Киева. Пішій доступності магазини. аптеки, школи. дитячі садки.поліклініка, ресторани і кафе. Магазин Novus практично в дворі. Саме зручне разміщення в місті. Дом 17 етажний, монолітно каркасний, утепленний минеральною ватою 15 см. Дуже теплий!!! Вікна фірми Rehau. Разводка опалення, газовий котел, лічильники. площа 39.52, кухня 9.35, спальня 17.66, санвузол 4.39. Балкон є можливість обєднати з кухнею. Видова 10/17 Запуск на ремонт січень 2023 Продажа від власника.

власник
Продам видову квартиру ЖК Променада

Продажа 1к. квартира Вишневе, ЖК Акварелі -1 , вул. Лесі Українки 74А.10/11 пов . цегл. будинку, 2014 року забудови. 43/19/11.,лоджія із кухні засклена склопакетами. Жилий стан квартири. Меблі та техніка залишаються за потребою. Лоджія засклена склопакетами. Гарно розвинена інфраструктура. Вартість 50000у.о без комісіі.

Продаж Вишневе,,ЖК Акварелі -1,Лесіі Українки 74А

Дом введён в эксплуатацию. Есть полный видео обзор. Е-Оселю не рассматриваем. Просмотры возможны в любое время. Уже сделаны все коммуникации. Ремонт завершён на 80%. Предлагается на продажу по переуступке 2-х комнатная квартира в жилом комплексе "Атмосфера", по адресу улица Витянская, Вишнёвое, Киевская область 08132, Киево-Святошинский район. Функциональная планировка: - Кухня студия - Спальня - Санузел Общая площадь - 38м2. Этаж - 8 из 10 ( не последний ). Количество комнат - 2. Стоимость - 50 000 $, возможен торг. Дом находится в самом центре Вишнёвого. Шикарное месторасположение и отличная инфраструктура. Очень удобная транспортная развязка. Жилой комплекс «Атмосфера» в Вишнёвом Киево-Святошинского района находится на Европейской улице вблизи пересечения с улицей Машиностроителей. Как транспортная, так и социально-бытовая и торговая инфраструктура города развиты на высоком уровне. По соседству с комплексом удобна развязка и остановка общественного транспорта. Поблизости расположен рынок, магазины разного профиля, банки, кафе, супермаркеты и аптеки. В поликлинику не больше двухсот метров, рядом школа, почта и детский сад. Расстояние до Окружной дороги не более трёх с половиной километров, а станция метро Теремки находится в восьми километрах от новостройки. «Атмосфера» жилой комплекс бизнес-класса, состоящий из семи монолитно-каркасных построек и одного кирпичного дома. Новостройки высотой в десять и шестнадцать этажей сооружаются из экологически безвредных надёжных материалов. Фасады в ходе строительства утепляются пенопластом и плитами минеральной ваты. Широкое использование современных технологий энергосбережения обеспечивает невысокие затраты на отопление и кондиционирование жилья, при этом практически не влияют на конечную стоимость квартир. Несмотря на то, что комплекс возводится в районе с развитой социально-бытовой инфраструктурой, в плане застройки предусмотрено создание собственных объектов, существенно по

Витянская улица, 1, Вишневое, Киевская 50000.0 USD

Продажа однокімнатної квартири в ЖК Резиденції по проспекту Мартинова. Будинок введений в експлуатацію. Без комісії, офіційний відділ продажу від забудовника.

Продажа 1-кім квартири в ЖК Софія Резиденс

Продаж 1-кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою ЖК Вишнева оселя 5/6 поверх Площа: 40,9м2 Індивідуальне газове опалення Закритий двір Розглядають Єоселя Документам більше 3-х років Без комісії для покупця Ціна: 51000$

ПРОДАЖ | 1К КВАРТИРА | 41м2 | Ремонт, меблі | єОселя | Без Комісії

Розглядаємо є оселю, є відновлення та програми ЖК Городок Гарне місцерозташування будинку. Поруч є все для комфортного проживання - школа, садочок, магазини, зупинка маршруток і таке інше. Вул. Боголюбова 23 Цегляний будинок 2013 року Затишна та простора 1 кім.квартира Повністю мебльована з побутовою технікою Кімната поділена на 2 зони - спальня та дитяча Велика кухня Санвузол сумісний Встановлений бойлер Теплолічильник

Продаж 1 кім.кв. 51 кв.м у Соф.Борщагівці, поруч Вишневе

Від Власника, без комісії! Терміново! !Ціна актуальна до 18.07!! Можливий продаж по "єОслеля". Дуже затишна та світла квартира з якісним ремонтом, робили для себе. Чудова транспортна розвязка, зупинка маршруток в будь-які точки Києва(100м.) Супермаркет Сільпо і McDonalds-250метрів, Новус 400метрів, дуже розвинена інфраструктура. Розташована в центрі будинку, не кутова, світла і тепла, вікна в двір(див.фото). Якісно збудований будинок, монолітно-каркасний з цегляними перестінками+ утеплювач фасаду 120мм. Повна автономія: газовий котел, інвертор+ акумулятор. Навіть при вимкненні світла за рахунок акумулятору буде живлення всих електроприборів, світло, котел, опалення(акум не входить в вартість) Будинок введено в експлуатацію, право власності(менше 3років, податки 8.5% на покупця), заключення прямих договорів по світлу, газу та воді. До переваг квартири відносяться: -Автономна система живлення -Закладні під сонячні панелі(можливість монтажу за вікном). -Тепла підлога: кухня і ванна з керуванням WiFi -Надійна електрика(12автоматів+ захисне реле) -Надійна сантехніка: фітинги труби Італія, Іспанія, інсталяція Geberit, фільтр для води. -Декоративна штукатурка та якісне оздоблення стін -Вікна Rehau з подвійним склопакетом -Газовий котел 2х контурний, Італія. -Led освітлення трекові системи та люстри з дистанційним керуванням. -Захист від перепаду напруги та захист труб води від високого тиску. -Поштомат Нова Пошта в підїзді. Всі комунікації: електрика і сантехніка розведено якісним матеріалом Італія, Іспанія, кабель мідь 3*2.5 ГОСТ.

власник
Автономна 40м2 з дизайнерським ремонтом,новобуд, власник

Мін. Оформлення Затишна та простора квартира в ЖК Софія Сіті Вул. Толстогого 94 Повна комплектація В праві власності більше 3 х років 1/10 40 кв.м Індивідуальне опалення, 2 х контурний газовий котел Світла кухня Кімната простора з диваном Поряд з будинком центральна алея, магазини зупинка транспорту

Низька ціна! Квартира в ЖК Софія Сіті, Толстого 94

Срочно! Продам 3х ком квартиру. Вишневое. 2 этаж. Смежно- раздельные комнаты. Зимой жарко летом прохладно. Санузел раздельный. Квартира под ремонт. Квартира чистая, не зажированная. Квартира находится на ул. Кузмы Скрябина. Тихо. Соседи хорошие. Рядом детский садик и школа. В связи с переездом. Звонить на лайф. Или пишите на Viber или олх. Могу быть на работе телефон не беру. Всем отвечу после работы. Наталья.

Срочно! Продам 3х ком квартиру! Вишневое.

Продаж однокімнатної квартири в ЖК «Сади Вишневі», Святошинська 56. Загаьна площа 40кв м. Простора квартира, якісний гарний ремонт в світлих тонах. Дає можливість реалізувати безліч варіантів облаштування квартири меблями та технікою. Тепла підлога по всій квартирі(окрім кімнати). Виконана в двох варіантах! Електропідігрів та газовий. Місце розташування найкраще. Поруч парк з озером, дитячими та спортивними майданчиками. Вся розвинена інфраструктура Вишневого до ваших послуг. Продається без комісії! Можливий торг! Перегляд в любий зручний для вас час. Подробніше за телефоном.

Продам 1-к кв з ремонтом ЖК"Сади Вишневі"Вишневе,СофіЇвська Борщагівка

В продажі 1 кімнатна квартира, площею 44 м², на 8 поверсі. Зназходится в м. Вишневому, по вул. Лесі Украінки, 19. Квартира дуже в гарному стані, повністю меблевана, є необхідна техніка, все залишаєтся. Саме зручне планування 1к квартирі, де є окремий гардероб при вході. Роздільний санвузол. Є засклений балкон. По техниці: холодильник, газова плита, пральна машина. Меблі: диван, стіл, стулья, комод. Дуже тепла в зимку. В зимку на отримання квартири виходить до 1500 грн в місяць, влітку до 600 грн в місяць. Опалення індивідуальна котельня на будинок. 1 ліфт в будинку. Поруч гарна інфраструктура, Фора, Новус, Сільпо, Нова Пошта. Зручний виїзд на Жулянській міст та Кільцеву дорогу. По документам більше 3-х років. Розглядаємо програми "є-ослеля" та "є-відновлення". Продаж без комісії. По всім питанням телефонуйте, запис на перегляд за домовленістю.

Продаж 1к квартири 44 м², з ремонтом, Вишневе, вул. Лесі Украінки, 19

Дослідити місцевість

Без комісії! Будьте першими !Продам нову квартиру в новому ЖК Ван Хаус,вулиця Ломоносова, 40, Вишневе.Квартира з новим та якісним ремонтом,повністю готова до заселення.Вбудована кухня,стіл та стільці залишаються Будинок має хорошу шумоізоляцію. Індивідуальне газове опалення. Два ліфти, дизайнерський зал і рецепція. Охороняється територія, по всьому комплексу і будинок відеоспостереження. Поруч з ТЦ Cherry Mall, магазини, кафе, ресторани, кінотеатр, дитячий садок, школа, поліклініка і багато іншого, необхідне для комфортного відпочинку. Хороша транспортна розвязка. Будинок введений в експлуатацію та активно заселяється. Телефонуйте!Все покажу та розкажу!

Паркова, 40

Продам 1к в ЖК Атмосфера, бізнес клас, під чистове оздоблення.. Центр Вишневого. По ціні забудовника. Будинок введено в експлуатацію . Вже є теплі поли, та котел. В піший доступності магазини , школи, дитячі садочки, аптеки, ресторани. Запуск на ремонт. Переуступка. Власник. Видео на вайбер.

власник
Продам 1к в ЖК Атмосфера,під чистове оздоблення. Власник.

Квартира двухкомнатная 55мкв, 9 этаж. . Комплекс введён в эксплуатацию . В ряде квартир проводятся отделочные работы, 20% +/- уже живут. Дом кирпичный, утеплитель - базальтовая вата. Плюс кладовка 4кв. в подвальном помещении!!! Квартира без отделки - полы и стены голые!!! Газовый котёл установлен!!! Окна выходят во двор. Газ, Вода и канализация подключены. ОСББ - на стадии оформления. Продажа по переуступке.

власник
Двухкомнатная квартира ЖК Квартал Крюковщина 55кв. Владелец.

Квартира в центральній частині міста, по вул. Вітянська 2-в, в зданому новому будинку. Квартира з ремонтом дуже тепла, стоять лічильники на опалення. Поруч вся інфраструктура. Інші варіанти квартир. Готові співпрацювати з програмою єОселя. Є інші варіанти. Т. (05*******29, (06*******29 Світлана.

1 кімнатна квартиа центр Вишневого 48м.кв. ЄОселя

Квартира у центрі м.Вишневого в жк Променада, вул.Л.Украинки 62-а. Простора та комфортна 1 кімн квартира 44,6 м2, укомплектована меблями та побутовою технікою . З кухні вихід на лоджію ( може служити як кабінет) там компʼютерний столик, сушка для білизни. Ванна кімната( душова кабіна), бойлер на 80 літрів, Встановлений теплолічильник. Двоспальне ліжко , диван, шафа. Коридор з великою вбудованою гардеробною. Будинок побудований 2016 р. Супер варіант для проживання,найкраща локація. Все поруч супермаркети, банки, кафешки, транспорт, школи, дитячі садки, ТРК «Черрі Молл», кінотеатр, Спорт Лайф, парк…. Дзвоніть перегляд, за домовленістю.. Також є відео обзор , пишіть я скину в особисті. Під Єоселя і інші державні програми підходить ! Ще БУДЬ ЛАСКА ДЗВОНІТЬ на Viber Telegram із за відключення електроенергії не завжди є зв’язок , ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ! Коміссія агентства. АН «Центр Нерухомості» 06******48 Леся

Продаж квартири жк Променада в центрі Вишневого 44 кв.м!

Пропонується на продаж 1 кімнатна квартира в Вишневому. Адреса: вул. Першотравнева 21В, ЖК Піонерський квартал. Тех. характеристики: поверх - 2/5, площа: 37.6/18.9/10 м2 Розглядаємо: Є-оселю, Є-відновлення, різні види постанов. Ця 1-х кімнатна квартира в гарному стані: виконаний якісний ремонт, тепла підлога, зонована спальня. Меблі та техніка залишається. Суміжний санвузол,обкладений кахлем, встановлена ванна. Всі надані фото – актуальні та зроблені в момент публікації! Квартира знаходиться у будинку 2015 року, це цегляний індивід. проект; чистий під’їзд. Місцерозташування будинку на 5+, транспортна розв’язка – топова, інфраструктура масиву та району – високо розвинена! Більш детальніше аргументуємо: • Зупинка в 2-х хвилинах від Вашого будинку! • До метро Теремки – 10 хвилин на авто. • Супермаркети в 10-ти хв.: Фора, АТБ, багато локальних магазинів; • Укрпошта, відділення банків та НП, аптеки, салони краси, зоомагазини, магазини одягу. В цій локації Ви знайдете все, що Вам може бути необхідним і, навіть, більше! Якщо у Вас залишилися сумніви – телефонуйте і ми їх розвіємо! Документам більше 3х років. Є актуальний відео огляд. Оперативні перегляди та надання всієї необхідної інформації!

ЖК Піонерський квартал. Продаж 1к квартири. 2й поверх, газ, ремонт!

Продаж чудової квартири у Вишневому 5 поверх з 6 Повністю мебльована, є гардероб! Індивідуальне газове опалення Документам більше 3-х років Продаж по всім державним програмам Єоселя, Євідновлення Перегляд у будь який зручний для Вас час!) Телефонуйте або пишіть повідомлення у зручний месенджер!)

Терміново! Без комісії | продаж квартири з ремонтом | Вишневе

Без комиссии..ЖК One House Вишневое .Центр города.С правом собственности . Возможен вариант покупки по программе "ЄОселя" . Продажа 1-но комнатной квартиры Вишневое,ул.Парковая(Ломоносова),40, 10/17эт.47,5/18/18м2. Панорамно-видовая. Окна во двор на парк и детскую площадку Квартира удачной планировки с гардеробной , индивидуальным отоплением и счетчиками . ЖК бизнес класса с закрытой и охраняемой территорией, подземный и гостевой паркинг. Есть возможность купить подземный паркинг 13,25 кв.м. Очень развита инфраструктура и транспортная развязка, до станции метро 40 минут езды.. Все в пешей доступности и все рядом .

можливий продаж по єОселя
Паркова, 40

Гарне планування 2к квартири - 48 800 $ (БЕЗ КОМІСІЇ) ЖК розташований в центрі Вишневого. Квартира розташована на 3-му поверсі десятиповерхового будинку. - загальна площа – 54 кв.м - житлова площа – 28 кв.м - кухня – 12 кв.м - два з/в - h - 2.70м Квартира простора, світла, видова. За більш детальною інформацією ТЕЛЕФОНУЙТЕ.

ТОП квартира 54м2 в центрі
1 - 24 з 236 результатів