1к 47м єОселя Вишеве власник (БЕЗ %), купити квартиру у Вишневому ЖК Чорновола Продаж 1 кімнатної квартири 47 кв.м у Вишневому, провулок Весняний, 2 - ЖК "Чорновола". Теплий дім зі своєю незалежною котельнею. Поруч усе необхідне: McDonalds 500 м Поліклініка 800 м Дитсадкі 5 шт. до 1000 м Вишнівський академічний ліцей №1 1300 м Супермаркет-ресторани 1000 м ЖД станція "Вишневе" 1100 м Київ 2900 м ХАРАКТЕР парк 3500 м Будинок 2021 року Введений в експлуатацію Простора 1 кім.квартира, загальною площею 47кв.м Кухня-студіо та спальня Зроблений сучасний ремонт по дизайнерському проєкту Кухня з вбудованою побутовою технікою Whirlpool, посудомийна машина Двері скритого монтажу Точкове зоноване освітлення з прохідними вимикачами Вінілова підлога Виводи під кондиціонери Санвузол сумісний в кафелі, бойлер, електрична тепла підлога Залишилось розставити меблі на свій смак Квартира дуже тепла, встановлений теплолічильник Агенствам та рієлторам прохання не турбувати!!! Можливість обміну на земельну ділянку.

власник
можливий продаж по єОселя
Весняний пров., 2

Продаж однокімнатної квартири в м.Вишневе,вул.Європейська,32/1-Б 5/10 поверх 35 кВ. Цегляна технологія будівництва.. Квартира внутрішня, НЕ кутова. Чудове планування - простора широка студія, з можливістю вільно зонувати . Зроблена якісна стяжка та штукатурка стін. Лічильники на всі комунікації. Вся необхідна інфраструктура в безпосередній близькості - дитячий садок, парк, зупинка транспорту (на Київ та по місту), магазини, поліклініка. Розглядаємо продаж по єОселя 3% і 7%,єВідновлення. Є квартири площею до 36 кВ.м в різних підʼїздах і поверхах. Можливий обмін квартир на комерційне фасадне приміщення ,вже з орендарями. «Атмосфера» - сучасний багатофункціональний комплекс,розташований у центрі Вишневого, всього за 3 км від Києва. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Система «Розумний дім» на території комплексу Відсутність доступу авто та сторонніх осіб до внутрішнього двору дарує відчуття захисту. Зручна транспортна розвязка: Зупинка громадського транспорту поруч, багато варіантів доїхати куди завгодно,Київ,Софіївська Боршагівка. До метро Академмістечко, Житомирська, Теремки лише 15-30 хвилин на авто, або маршрутці.

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 32

Продається 1к. квартира у Вишневому, біля переїзду. Загальна площа 37 кв. м., поверх 2/3. Квартира повністю мебльована, з усією необхідною технікою, в житловому стані. Є газ!!! Вікна виходять у двір, на дитячий майданчик. Підлоги ламінат, встановлено бойлер на 80 літрів. Подвійні вхідні двері в квартиру захищають від зайвого шуму і зберігають тепло. За плануванням кухня студія з великим розсувним диваном, а також в окремій кімнаті двоспальне ліжко. У квартирі продумані місця для зберігання речей. Інфраструктура: Поруч продуктові магазини, ринок, переїзд, аптеки, дитячий садок, зручна транспортна розвязка. ID: 71555

Чорновола вул., 36
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажу видова однокімнатна квартира студія в сучасному ЖК Атмосфера розташована у центрі м. Вишневому, по вул. Європейська 32/1-Б. Комплекс з власною інфраструктурою, дитячими та спортивним майданчиком. Будинок повністю зданий, та заселяється - вже проживають сусіди. Дуже презентабельні під’їзди - не гарше ніж в ЖК Преміум класу, швидкісні ліфти. Будинок з цегляною технологією будівництва, квартира внутрішня - не кутова. Чудове планування - простора широка студія, з можливістю вільно та ергономічно зонувати простір, сумісний санвузол та у коридорі місце для гардеробу. Квартира дуже світла - два вікна, зроблена якісна стяжка та штукатурка стін, лічильники на всі комунікації. Вся необхідна інфраструктура в безпосередній близькості - дитячий садок, парк, зупинка транспорту (на Київ та по місту), магазини, поліклініка. Ціна 33 000 дол. Без комісії для покупця!

Європейська вул., 32/1

Можливий продаж по програмі Є оселя , іпотека. Продам 2к квартиру (спальня + большая студия) в ЖК Акварели-2 г. Вишневое ул. Ватутина, 29. Расположена квартира на 12 этаже 16-ти этажного здания. Здание выполнено из жб монолитного каркаса - наружные стены красный кирпич с утеплением. В квартире есть отдельная спальня с большой 2х спальной кроватью, отдельная рабочая (детская) зона. Кухня оснащена всем необходимым (духовой шкаф, варочная поверхность, холодильник, СВЧ, посудомоечная машина) все техника BOSCH, есть кондиционер, бойлер, счетчик тепла, полноценная ванная 180 см. Рядом Novus, ATБ, много кафе, ресторанов, необходимых услуг, удобная транспортная развязка. До ближайшего метро 10 мин на транспорте. Квартира доступна к просмотру и заселению. Продается со всей техникой и мебелью Комісія 5 відсотків

можливий продаж по єОселя
Першотравнева вул., 24

Пропонуємо Вашій увазі 2-х кім. квартиру! Локація: м.Вишневе, вулиця Святошинська 35А. Поверховість: 9/10 S = 65 м2 Мін.оформлення документів. Квартира складається з : - Кухня - студія, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою( духова шафа, холодильник, витяжка,варильна поверхня, обідній стіл,барна стійка, диван, зона ТБ). - У спальні - велике зручне ліжко, гардеробна, є кондиціонер. - Дитяча кімната облаштована ліжком, робочим столом, стелаж для зберігання речей, зона ТБ. Інфраструктура на вищому рівні. Новус, аптеки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, клініки, кафе, школи, садки, банківські відділення, спортклуби, пошта, ліс, парк, озера поруч. Зручна транспортна розвязка – до станції метро Академмістечко на громадському транспорті 20 хвилин їзди. Телефонуйте, якщо залишились питання! Запрошую на перегляд, у зручний час! З повагою, Людмила Бабенко!

Святошинська вул., 35А

ДВУШка , площею 63 кВ.м в ТОПОВОМУ ЖК Променада, що знаходиться в центрі м. Вишневе, Лесі Українки 62Б Поверховість 9/10 Є 3 роки документам ( мін. оформлення). Відмінне місцерозташування- саме серце міста Вишневого. Все необхідне для комфортного життя є поруч-супермаркети (NOVUS, Фора, АТБ), магазини (EVA, ProStor, Червоний маркет і ін.), спортзали. В пішому доступі школи, садки, доросла і дитяча поліклініки. Також поруч новий ТРЦ Cherry Mall, в якому відкрито кінотеатр Лінія кіно і Sportlife з басейном, Фокстрот, Moyo, Allo та ін. Траспортна розвязка :в пішій доступності Залізничний Вокзал ( 7 хв). Чудове транспортне сполучення з Києвом, електрички та маршрутні таксі. Планування: - Велика кухня-студія ( повністю укомплектована кухоними меблями , побутовою технікою; лаундж зона облаштована зручним диваном, зона ТБ, естетична/вмістка стінка) - Окрема спальня ( повністю укомплектована меблями). Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Є балкон. Лічильники на всі комунікації. Будинок цегляний і утеплений мінватою . Також забудовник залив стяжку з перлітом (це матеріал який значно зменшує вагу конструкції , та має кращі властивості для збереження тепла , та шумоізоляціі) . - Велика , світла спальня обставлена найякіснішими мебями : велике 2- спальне ліжко, шафа, приліжкові тумби, робочий стіл, туалетний столик, декоративна стінка з білої цегли та полиці вздовж стіни не лише візуально виглядають естетично, а й додають більше місця для зберігання ваших речей. - Кухня -вітальня, розділена на 2 зони ( лаундж зона, робоча). Робоча частина бставлена побутовою технікою, та кухонними меблями. - Лаундж зона ( по суті як окрема житлова кімната) облаштована диваном, що розкладається в повноцінне спальне місце, комод, шафи, зона ТБ. Запрошую Вас на перегляд у будь - який зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко!

Лесі Українки вул., 62

Продам квартиру в ЖК комфорт-класу м.Вишневе, вул. Вітянська, 2В. Відстань до Києва – 3 км. Код обєкта SF-2-818-554 У районі відкриті дитсадок і школа. Поруч є дитячий майданчик, ринок, спортивна школа, бібліотека, аптека, поліклініки, лікарня, відділення банків, банкомат тощо. У самому комплексі працюють супермаркет, магазин дитячого одягу, салон краси, центр роботи з дітьми, стоматологія. Поруч з житловим комплексом знаходиться кінцева зупинка маршрутки №820 до Києва та залізничний вокзал. Забудовник "Альфа-Капітал-Інвест". 4-й поверх 17-поверхового будинку. Загальна площа - 46,5 кв.м: кухня-студія -11,1кв.м., кімната -17,1 кв.м. Квартира у будівельному стані. Право власності на руках Можна заходити на ремонт. У квартиру заведено усі комунікації. Встановлено радіатори опалення. Встановлено лічильники. У будинку власна котельня. Два ліфти. Вартість - $46950 + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте нові пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Вітянська вул., 2В

Торг! Терміново ‼️ Продається квартира з ремонтом з меблями та технікою. Без комісії. ЖК Вишневий Затишок. Загальна площа 47,2. Кухня студія 14,6 окрема спальня 16,3, балкон. На підлозі кахель, ламінат. Все у гарному стані. Шафа купе. Лічильники на електро- та теплоенергію, воду. Бойлер на 50л. Вартість - 43000$

Лесі Українки вул., 21

Затишна квартира на 3 поверсі, в ЖК Атмосфера. Будинок зданий в експлуатацію в 2022 році. Повноцінна квартира, не студія. Фактично Євродвушка. Новий гарний ремонт. В квартирі індивідуальне опалення, встановлено газовий котел. На кухні панорамні вікна. Квартира продається з новою побутовою технікою (холодильник, пральна машина, витяжка), ще на гарантії. Повністю мебльована, тож підійде під здачу, чи одразу для заїзду і власного користування. Під’їзд будинку з гарним дизайнерським інтер’єром. Вхід по Face ID. Все зроблено для зручного та комфортного проживання: навпроти знаходяться супермаркети, кав’ярні, спорткомплекс Спортлайф, а також банки, салони краси, школи, садочки, зовсім поряд розташований парк з озером, більш того зручна транспортна розвязка. В комплексі є відділення Rozetka та Нової Пошти. ID: 78702

Вітянська вул., 2

Розкішна 4к 156 м2 Вишневе ЖК Піонерський квартал Поверх 9/10 Дворівнева квартира з дизайнерським свіжим ремонтом, три окремі кімнати, простора кухня – вітальня-студія з можливістю перепланування. Панорамні вікна у всіх кімнатах – за рахунок чого квартира дуже світла. Встановлено двоконтурний котел. Теплі поли в коридорі, кухні та санвузлі. В кімнатах якісний ламінат. Територія ЖК закритого типу. Повноцінно розвинена інфраструктура -школи, магазини, садочки, дитячі майданчики, аптеки, спорт клуби. Завжди достатньо паркомісць. Зручна транспортна розв’язка. Поруч зупинка громадського транспорту. До станції метро Теремки 10-15 хв маршруткою.

Першотравнева вул., 27

Пропоную в продаж 1 кімнатну квартиру-студію в м.Вишневе, вул. Європейська 32 - 22,5 м.кв. - новий будинок - центр Вишневого Гарний варіант для інвестиції! Прямий продаж від забудовника! Є розстрочка. Перший внесок всього від 40%

Квартира в центрі Вишневого всього за 23700.Є розстрочка

Пропоную дворівневу квартиру у ЖК Акварелі 2 м.Вишневе Дуже шикарна квартира , дуже тепла і світла . вул. Першотравневій 22/27 Будинок 2018 року, зданий в експлуатацію та заселений, стіни будинку з червоної керамічної цегли , утеплені мінватою . Всі комунікації централізовані. Опалення від газової дахової котельні. Котельня додатково має резервне живлення від дизельного генератора. Вхід на поверх через персональний електронний ключ . Закрита прибудинкова територія з фонтаном, тренажерами, волейбольним та дитячим майданчиком, є також наземний та підземний 3-х рівневий паркінг! Квартира розташована на 16му та 17му поверсі 17ти поверхового будинку. . Все підготовлено під оздоблення . Є чернова стяжка. встановлені радіатори опалення, лічильники на воду, тепло та електрику Квартира світла та простора , з вікна чудовий вид. перший поверх: коридор, санвузол та кухня- студія вільного планування та велика засклена лоджія другий поверх: окремі дві спальні кімнати зробити можна, санвузол, коридор та велика засклена лоджія. При бажанні можна зробити перепланування. Квартира з правом власності . Чудова транспортна розв’язка в любий напрямок Києва та передмістя . Інфраструктура вся поряд , все що потрібно для комфортного проживання.

Продаж 3 кімн.  квартири ЖКАкварелі2/Вишневе

Продаж просторої мінідвушки ЖК Сади Вишневі, за адресою вул. Машинобудівників 25. Поруч ЖК Софія, ЖК Софіївська Слобідка, ЖК Волошковий. Загальна площа квартири 46 м2. Розташована на 1 поверсі (фактично 2 поверх) 10 поверхового будинку. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання, є окрема спальна кімната , простора кухня студія . На кухні вбудована кухня з витяжкою, варочна поверхня, духова шафа, холодильник, стіл та стільці, розкладний диван. Є велика гардеробна кімната. Санвузол та ванна кімната суміжні. В квартирі індивідуальне газове опалення. Попуч добре розвинена інфраструктура комплексу та району. Ціна 60000$ В праві власності більше 3х років Лише 1 % Податків. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

1 % Податків,Простора мінідвушка з великою гардеробною ЖК Сади Вишневі

Продаж 1к квартири-студії в новому ЖК Променада, в центрі міста Вишневе, за адресою: вул. Лесі Українки, 62. Загальна площа 31,57м. Є декілька квартир: 4 поверх 32000$; 6 поверх 29000$; 12 поверх 33000$; 16 поверх 29000$. Всього в будинку 17 поверхів. Квартира вільного планування, має суміжний санвузол, кухню-студію та велику засклену лоджію 4,5м. Лічильники на всі комунікації. В будинку є підземний паркінг, а також облаштоване бомбосховище. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, відділення банків, магазини, ресторани, ТРЦ Cherry Mall, SportLife з басейном. Школи, дитячі садочки, медзаклади. Зупинка громадського транспорту, поруч залізничта станція електрички. Будинок на завершальному етапі будівництва. Здача літо 2024р. Можна розпочинати чорнові роботи. Продаж по переуступці. Без комісії. Перегляди за попередньою домовленістю. Є відеоогляд Олена 06******93,09******69 Відділ продажу ЖК Променада

Продаж 1к смарт студія 32м ЖК Променада центр Вишневе

Дослідити місцевість

Пропонується до продажу затишна 1-кімнатна квартира студія в місті Вишневе, за адресою вул. Квітнева 1а. Будинок представляє клубний тип і має своє паркомісце, а територія є закритою для забезпечення комфорту та безпеки мешканців. Основні характеристики квартири: Площа: не вказана Кількість кімнат: 1 (студія) Поверх: 2 з 3 Опалення: індивідуальне електричне опалення, 2-контурний котел, бойлер Інтернет: оптоволокно Лічильники: на воду, електроенергію Автономний генератор Будинок введений в експлуатацію, має всі необхідні дозволи та свідоцтво про власність. Ремонт виконаний під чистову, квартира світла та простора завдяки великим вікнам. Розташування на 2-му поверсі з 3 гарантує зручний доступ та вид на оточуючий ландшафт. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає комфорт, безпеку та сучасні зручності у своєму житлі.

Квартира в центрі міста

Продаю 3 -кімнатну квартиру з індивідуальним електричним опаленням на південній стороні м. Вишневе, по вул. Дорошенка , 70 м, 2/3 цегляного будинку, Квартира з ремонтом, укомплектована усім необхідним для комфортного проживання- меблі та вся побутована техніка. Квартира з вдалим плануванням - кухня студія, 2 спальні, 2 гардеробні кімнати, просторий санвузол. Біля будинку своє парко місця для авто. Власник.

Продам 3-кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням

Продається дворівнева 4-х кімната квартира в ЖК "Піонерський квартал" по вул. Першотравнева 27 Загальна площа квартири 157 кв. м. Квартира розташована на 9-10 поверхах. 1 поверх- кухня-студіо+вітальня, с/в гостьовий. 2 поверх-3 окремі кімнати., с/в. Квартира дуже тепла, автономне опалення, двухконтурний котел. Кухня, с/в та передпокій плитка+тепла підлога. В кімнатах ламінат. Панорамні вікна у всіх кімнатах. Поруч Новус, школа, садки, магазини, ресторани, спортклуби, дитячі майданчики, сільпо, АТБ, заправки, Мак-дональдс. Чудова транспортна роз‘вязка. Багато маршруток в різні райони Києва, до залізничної платформи (електричка) 10 хв. пішки. До ст. м. Теремки 10 хв. маршруткою. В квартирі зроблений ремонт менше року. Комісію АН сплачує покупець!

Продаж дворівневої 4-х кімнатної квартири в ЖК "Піонерський квартал"

Продаю большую 1 к.кв площадью 47 м.кв. в готовом, сданном в эксплуатацию ЖК Променада. Комплекс находится в 3 км от окружной Киева, в самом центре г.Вишневое по ул. Леси Украинки,62а. 7/16 этаж. кухню можно расширить за счет лоджии до 14 м.кв.. Окна на восток, в тихий двор. В пешей доступности от комплекса имеются в наличии разнообразные заведения для социального и культурного досуга – рестораны, кофейни, фитнес-центры, спортивные клубы различного плана, творческие и языковые студии. За несколько минут можно дойти до нескольких детских садов, общеобразовательных школ и центров раннего развития. Прямо напротив комплекса функционирует крупный супермаркет «Novus». Почтовые и банковские отделения, аптеки, медицинские учреждения тоже вокруг имеются в предостаточном количестве. 3 км от Киева. К метро Житомирская ехать примерно 20 мин. Дом сдан, активно заселяется, можно заходить на ремонт, коммуникации все подключены. В квартире автономное отопление - двухконтурный газовый котел. Продажа у любого нотариуса. Право собственности на руках. Согласны продать и по госуд программам.

Дом сдан. Єоселя. Комис 2%. Газ котел

Продам евро-двушку 48,5 метров, 8/25 , отдельная спальная комната с двуспальной кроватью в ЖК "Акварели" ул. Першотравнева 22. Большая кукхня-студия , с зоной отдыха и встроенной кухней. Присутствует вся необходимая мебель и бытовая техника. Кондиционер, бойлер, микроволновая печь, холодильник и машинка стиральная автомат. Большой санузел, наличие горячей воды.(Если не дозвонились, пишите на вайбер 06******58)

Продам евро-двушку 48 м.кв. в ЖК "Акварели 2" Вишневое

Вул Європейська 31а, центр міста.Все поруч для комфортного проживання. Будинок зданий, активно заселяється Простора 2 кім.квартира- велика кухня - студіо + 2 спальні Частково зроблені ремонтні роботи - штукатурка стін, чистова стяжка підлоги, розводка світла та води, опалення, закладні під кондиціонер Закуплені будівельні матеріали: плитка для підлоги, плитка для санвузла, ванна, інсталяція з унітазом, кондиціонер

Продаж 2 кім.квартири в центрі Вишневого

Продаж сучасної євродвушки в центрі Вишневого, новому житловому комплексі Променада, що знаходиться за адресою: вул. Лесі Українки, 62. Загальна площа квартири 60,69м, розташована на 14 повесі 17-ти поверхового будинку. Квартира має сучасне планування: велика кухня-студія та окрема спальня. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Є велика засклена лоджия. Лічильники на всі комунікації. В будинку є підземний паркінг, а також облаштоване бомбосховище. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, відділення банків, магазини, ресторани, ТРЦ Cherry Mall, SportLife з басейном. Школи, дитячі садочки, медзаклади. Зупинка громадського транспорту, поруч залізничта станція електрички. Будинок на завершальному етапі будівництва. Здача літо 2024р. Можна заходити на ремонт (чорнові роботи). Продаж по переуступці. Без комісії. Вартість 51000$. Перегляди за попередньою домовленістю. Є відеоогляд.

Євродвушка 61м велика кухня-студія+спальня Вишневе ЖК Променада

Квартира в самому центрі м.Вишневе, вул. Європейська 18 Поруч великий та зелений міський парк з фонтаном, стадіоном та озером, дит.садочок , школа, магазини, зупинка громадського транспорту , ж/д ,кавʼярні, банки, аптеки, і т. д. -4/5 пов.цегляного буд. -Площа квартири - 43,9м2 -Кімнати 16,5 м2 і 10,9 м2 Повністю підготовлена під ремонт: виконані де монтажні роботи : -Поміняли вікно в кухні на металопластикове -Зняли підлогу в коридорі та кухні -Замінили сантехнічні труби в санвузлі -Закуплена гарна італійська плитка світлого тону( беж) залишаємо а також на кухню плитка теж є в наявності. -Балкон має вигляд на центр на парк( не засклений) -одна кімната прохідна можна відокремити або зробити кухню-студіо -в меншій кімнаті є кладовка або ж гардеробна, вид з вікна на супермаркет» Варус» Перегляд за домовленістю, в будь який час, є ключі . Фото не дуже вдалі, тому краще на перегляд ! БУДЬ ЛАСКА ДЗВОНІТЬ на Viber Telegram із-за відключення електроенергії не завжди є зв’язок , ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ! Комісія агентства5% АН Центр Нерухомості

Продаж 2 х кімн 43,9 м2 центр м.Вишневе вул.Европейська 18, під ремонт

Продаж затишної однокімнатної квартири-студії в центрі міста Вишневе. В квартирі хороший ремонт в світлих тонах. Кімната-студіо + суміщена ванна. Якісні меблі під замовлення (зручний, широкий диван, велика шафа-купе, тумба, стіл, стільці). В кімнаті розміщено кондиціонер та телевізор. Вбудована кухня обладнана побутовою технікою (холодильник, варильна поверхня з духовою шафою, витяжка, пральна машина). Суміщений санвузол (ванна, умивальник з тумбою, бойлер, сушарка для рушників). В квартирі є відкрита тераса. В будинку є власна котельня та генератор, що забезпечує опалення будинку в зимовий період також є консьєрж. Два ліфти (пасажирський + вантажно-пасажирський). Зупинка транспорту в різні частини Києва - 100 м від будинку. Розвинута інфраструктура: Sport Life в дворі житлового комплексу, Фора в будинку, поруч Сільпо, АТБ, нова пошта, "Розетка", "Епіцентр", аптека, поліклініка.

Терміновий продаж однокімнатної студії ЖК Авіа Квартал Вишневе
1 - 24 з 45 результатів