продаж 1 кім. квартири у Винниках вул. Винна Гора Новобудова Площа 47 м2 Поверх 8/9 Всі необхідні меблі та побутова техніка для проживання санвузол-ванна, пральна машинка є балкон та швидкий інтернет, wifi. Кондиціонер, охорона, сейф вмонтований в шафу розвинений район, парковка, місце для авто, поруч зупинка ГТ, аптеки, ресторани і кафе, супермаркети АТБ, Близенько. Вартість 67 500 у.о.

Винна Гора вул., 66

Продається 1-кімнатна квартира площею 38 м на 2 поверсі в сучасному ЖК Perfect Life. Переваги квартири: Переуступка права власності 2 поверх з 5 Закрита та огороджена територія з відеонаглядом Двір без машин Власне озеро з зоною відпочинку та альтанками BBQ-зона Розвинена інфраструктура району Зручна транспортна розвязка Респектабельний девелопер LEV Development ЖК Perfect Life - це місце, де ви зможете: Насолоджуватися тишею та спокоєм у безпечному житловому комплексі Відпочивати на свіжому повітрі біля власного озера Проводити час з друзями та родиною на BBQ-зоні Користуватися всіма перевагами розвиненої інфраструктури району Жити в сучасному та стильному житловому комплексі від відомого девелопера Ціна: 37620 доларів Код:8618 Це чудова можливість стати власником затишної та комфортної квартири в престижному ЖК Perfect Life!

Галицька, 1

Продається 3к квартира з ремонтом технікою і меблями на вул.Лисика 2 , ЖК Ваніль Код квартири: 28129577 Площа - 78м2 Кухня 12 м2 4 поверх з 5 індивідуальне газове опалення 3 балкони Квартира продається з технікою і частково вмебльована, 3 ізольовані кімнати , три засклені балкони + вихід з одного на відкритий балкон . вікна виходять на три сторони (схід південь і захід) тобто у квартирі завжди буде природнє освітлення від сонця. 4 поверх з 4 , але над квартирою ще є мансардний поверх де також живуть люди , Будинок 2015 року , забудовник Будтранс , якісно збудований з цегли і добре утеплений, Висота стелі 2.80 м. Всього в будинку 80 квартир , територія повністю закрита від сторонніх . прибудинкова територія повністю облагороджена , є дитячий майданчик , створено ОСББ , добре дивляться за чистотою .

Лисика вул., 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2к. квартира від якісного та надійного забудовника у м. Винниках за ціною 830 дол/м2 та з можливістю розтермінування! Код квартири: #25577085 • 6 поверх з 9; • індивідуальне опалення (газове); • кухня-студія - 17,5м2; • без комісії; • є можливість розтермінування! Квартира складається з двох окремих кімнат, одна з яких має лоджію, роздільного санвузлу, кухні-студії, яка також має лоджію. Будинок збудований з керамоблоку та цегляних перегородок, в квартирі проведений газ, опалення індивідуальне від двохконтурного котла. В комплексі буде підземний паркінг, є можливість купити ще паркомісце. Також додатково можна докупити комірку. Будинок матиме власну закриту територію з дитячим майданчиком, на перших поверхах будуть різні магазини а до зупинки транспорту всього до 10 хв пішки. Якщо коротко про комплекс - то це: • Якісно і надійно встановлені інженерні комунікації; • Енергоефективні технології; • Сучасні безшумні ліфти; • Закрита прибудинкова територія. Якщо ви шукаєте квартиру в якісному будинку та ще не знайшли ще своє ідеальне житло - телефонуйте, будемо раді вам показати цю квартиру!

Кільцева вул., 17А

Продається 3к. квартира загальною площею 92,2 м2 з найвигіднішою ціною у м. Винниках 830 дол/м2 в якісній та сучасній новобудові. Код квартири: #25577101 • 7 поверх з 9; • індивідуальне опалення (газове); • кухня-студія - 17,5м2; • без комісії; • є можливість розтермінування! Квартира складається з трьох окремих кімнат, одна з яких має лоджію, роздільного санвузлу, кухні-студії, яка також має лоджію. Будинок збудований з керамоблоку та цегляних перегородок, в квартирі проведений газ, опалення індивідуальне від двохконтурного котла. В комплексі буде підземний паркінг, є можливість купити ще паркомісце. Також додатково можна докупити комірку. Будинок матиме власну закриту територію з дитячим майданчиком, на перших поверхах будуть різні магазини а до зупинки транспорту всього до 10 хв пішки. Якщо коротко про комплекс - то це: • Якісно і надійно встановлені інженерні комунікації; • Енергоефективні технології; • Сучасні безшумні ліфти; • Закрита прибудинкова територія. Якщо ви шукаєте квартиру в якісному будинку та ще не знайшли ще своє ідеальне житло - телефонуйте, будемо раді вам показати цю квартиру!

Кільцева вул., 17а

Продається 1к. квартира загальною площею 53,5 м2 з найвигіднішою ціною у м. Винниках 870 дол/м2 в якісній та сучасній новобудові. Код квартири: #25577155 • 4 поверх з 9; • індивідуальне опалення (газове); • кухня-студія - 23,1м2; • без комісії; • є можливість розтермінування! У квартирі простора кухня-вітальня площею 23,1м2 з виходом на лоджію та велика кімната 16,8м2. Будинок збудований з керамоблоку та цегляних перегородок, в квартирі проведений газ, опалення індивідуальне від двохконтурного котла. Є можливість відразу встановити підігрів підлоги. В комплексі буде підземний паркінг, є можливість купити ще паркомісце. Також додатково можна докупити комірку. Будинок матиме власну закриту територію з дитячим майданчиком, на перших поверхах будуть різні магазини а до зупинки транспорту всього до 10 хв пішки. Якщо коротко про комплекс - то це: • Якісно і надійно встановлені інженерні комунікації; • Енергоефективні технології; • Сучасні безшумні ліфти; • Закрита прибудинкова територія. Якщо ви шукаєте квартиру в якісному будинку та ще не знайшли ще своє ідеальне житло - телефонуйте, будемо раді вам показати цю квартиру! Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/prodazh-prostoroyi-1k-kvartiri-v-suchasnij-novobudovi-za-vul-kilceva Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Кільцева вул., 17А

Продаж 2к квартири 67 м2 у 8 секції квартира з двома великим терасами та просторою кухнею вітальнею 26 м ЖК Перфект Лайф Сучасний, гарний комплекс від надійного забудовника ЛевДевелопмент Дизайнерські холи, облагороджена територія, дитячі майданчики Здача секції 1 кв 2026р, дуже активно триває будівництво, випереджує всі темпи Секція 8 6 поверх з 8 Ціна найкраща у комплексі Секції на етапі здачі по 1300 $.м2+ Ідеально під інвестицію! Є різні варіанти квартир у цьому ЖК! Телефонуйте за детальною інформацією!

Галицька вул., 1

Продаж 1кім квартири 40.45м2 у 7 секції ЖК Перфект Лайф Сучасний, гарний комплекс від надійного забудовника ЛевДевелопмент Дизайнерські холи, облагороджена територія, дитячі майданчики Здача секції 1 кв 2026р, дуже активно триває будівництво, випереджує всі темпи Секція зведена, можна зайти у квартиру 36500$ Середній 3 поверх з 8 Ціна найкраща у комплексі Секції на етапі здачі по 1300 $.м2+ Ідеально під інвестицію! Є різні варіанти квартир у цьому ЖК! Телефонуйте за детальною інформацією!

Галицька вул., 1

Продаж 3х кімнатної квартири в заселеному та обжитому районі поблизу Львова, м. Винники, локація поруч із центральною вулицею з розвиненою інфраструктурою. Код квартири - #27164275 Поруч школа, дитячий садок, магазини, спортзал, зупинка громадського транспорту, також на території достатньо місця для паркування. Квартира двостороння, сонячна, великої площі та правильного планування, з 2ма відкритими балконами. Зручний 3й поверх. Чудовий варіант для комфортного проживання сімї. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Івасюка вул., 48А

Продається 1к квартира в тихому районі біля лісу , в ЖК бізнес-класу AUROOM FOREST. Код квартири - #26722669 площа - 47 м2 поверх 4 з 7 відкритий затишний балкон індивідуальне газове опалення роздільне планування квартира світла і має гарний краєвид , на балкон є вихід і з кухні і з кімнати , з наповнення в квартирі є : чистова штукатурка , двоконтурний котел , металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами і якісні двері преміум класу . електрика вода і каналізація вже підведені до квартири . в будинку вже завершені всі будівельні роботи і готуються документи до здачі в експлуатацію Телефонуйте щоб дізнатись всю інформацію і записатись на огляд.

Лісна вул., 1

Житлові комплекси у Винники

Продається 1к квартира в тихому районі біля лісу , в ЖК бізнес-класу AUROOM FOREST. Код квартири: 26607595 площа - 39,4м2 поверх 7 з 7 відкритий затишний балкон індивідуальне газове опалення роздільне планування квартира світла і має гарний краєвид , з наповнення в квартирі є : чистова штукатурка , двоконтурний котел , металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами і якісні двері преміум класу . електрика вода і каналізація вже підведені до квартири . в будинку вже завершені всі будівельні роботи і готуються документи до здачі в експлуатацію Телефонуйте щоб дізнатись всю інформацію і записатись на огляд.

Лісна вул., 1

Продаж 3к квартири з виглядом на ліс в м. Винники . 1000 $ за м2 Придбайте свою ідеальну оселю у "Perfect Life" - сучасному житловому комплексі, який ставить комфорт та якість життя на перший план. Ця простора 3-кімнатна квартира на 3-му поверсі має площу 82 кв.м та вражає своєю функціональністю та естетикою. готова секція здача до кінця цього року індивідуальне газове опалення роздільне планування тераса і балкон 2 санвузли кухня студія - 24.25 м2 **Основні переваги Житлового Комплексу "Perfect Life":** 1. **Дизайнерська архітектура:** Архітектурна концепція від студії ARKHO GROUP визначає "Perfect Life" як багатофункціональний та сучасний житловий комплекс з усією необхідною інфраструктурою в межах самого комплексу 2. **Ландшафтний дизайн та рекреаційні зони:** Створення комфортного та затишного простору на території комплексу з використанням травників, дерев та майданчиків, що задовольнять потреби всіх мешканців. 3. **Близькість до природи:** Розташування біля лісопарку надає можливість насолоджуватися природою та активним відпочинком . 4. **Інфраструктура для активного відпочинку:** Ваш активний спосіб життя забезпечений гірськолижним спуском та Академією футболу в межах 10 хвилин транспортом , що робить "Perfect Life" ідеальним вибором для сучасних сімей. продаж по переуступці Код квартири #26258539

Галицька вул., 1

Продаж 2-х рівневої 2-х кімнатної квартири на 4/4 поверсі у новобудові ЖК "Мала Швейцарія" по вул. Лисика, 9, місто Винники. Загальна площа квартири - 77, 6 кв. м. Житлова площа 49,2 кв.м. Площа кухні 28,4 кв.м. На першому поверсі в передпокої вмонтована шафа-купе, кухня- студія (28, 4 кв. м), спальня (13, 4 кв. м) та санвузол. Другий рівень - на початковому стані ремонту. Метраж дозволяє робити 1 або 2 кімнати за потребою. Простора кухня- студія облаштована відпочинковою та робочою зоною. У спальні вмонтована шафа-купе із захованою нішею для телевізора. Із спальні вихід на засклений балкон. Санвузол спільний з душовою кабіною. В квартирі індивідуальне опалення, підігрів підлоги у зоні кухні, ванни та коридору. При продажі залишаються всі меблі та техніка ( за домовленністю). Комфортний комплекс клубного типу з закритою територією і відеоспостереженням. На подвірї - місця для паркування авто. На території наявні альтанка, зона барбекю та чудовий дитячий майданчик. Поблизу будинку- магазини, парк, зупинка трансорту, садочок та школи. Вид з вікна на приватні садиби, є також доказом, що в майбутньому поруч не появиться забудова, яка зробить квартиру темною та створить незручності мешканцям. Цінними цієї квартири є не тільки квадратні метри, але і люди, що живуть поруч. У закритому дворику панує приємна та здорова атмосфера! Всі меблі виготовлені під замовлення та з якісних матеріалів. Власник розглядає продаж по програмі єОселя. Код обєкта: 13074

можливий продаж по єОселя
Лисика вул., 9

Продаж однокімнатної квартири на четвертому поверсі з десяти у новобудові ЖК Затишний Дім по вулиці Винна Гора, місто Винники. Загальна площа квартири 45 кв.м. Житлова 20 кв.м. Кухня 18 кв.м. У квартирі зроблений євроремонт, встановлені меблі та вся необхідна побутова техніка. Є індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Будинок знаходиться у затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч магазини, супермаркети, аптеки, школа, дитячий садочок, зупинки гром.транспорту тощо. Код обєкту: 11817

Винна Гора вул., 7

Продаж просторої однокімнатної квартири на першому поверсі з десяти у новобудові ЖК Рубікон по вулиці Кільцевій, місто Винники. Загальна площа квартири 54 кв.м. Житлова 16 кв.м. Площа кухні 22 кв.м. Квартира у 0 циклі. Індивідуальне опалення. У наявності газовий котел. Вікна виходять на схід. Будинок зданий та заселений. Площа кухні збільшена за рахунок лоджії та дозволяє зробити там відпочинкову зону. У квартирі просторий санвузол, де можна встановити і душову кабінку, і ванну. Також є можливість обладнати ще один санвузол або зробити там комірку. Поруч розвинена інфраструктура: школа, дитячі садочки, приватна поліклініка сімейної медицини, супермаркет і мінімаркети, ринок, салони краси, ТРЦ, аптека, лікарня, поліклініка, ліс, парк, зелена зона, дитячі майданчики, ресторан, кафе, відділення банку та пошти, банкомат, багато різних магазинів, зупинка громадського транспорту. Є відеоогляд квартири. Код обєкта: 12506

Кільцева вул., 17

Продаж затишної 1 кімнатної квартири, Винники, вул. Винна гора Новобудова, ЖК "Затишний дім" Загальна площа 42 кв.м. Зроблено ремонт Дуже якісне будівництво Поруч зупинки транспорту, магазини, дуже зручна локація Ціна $65000

Винна Гора вул., 111

Продаж двокімнатної квартири на 6/7 поверсі у новобудові по вулиці Лисика. місто Винники. Загальна площа квартири 72,5 кв.м. Житлова 32,5 кв.м. Кухня 18 кв.м. Квартира без ремонту. Встановлений двохфункційний газовий котел та радіатори. Чорнова штукатурка, стяжка. З кімнати вихід на засклений балкон. Квартира дуже простора та світла. Вікна виходять на схід та південь. Будинок знаходиться у сучасному ЖК Ваніль. Навколо закрита територія з зеленими насадженнями, дитячим майданчиком, відеонаглядом та автоматичними воротами. Поруч розвинена інфраструктура: магазини, супермаркети, аптеки, школа, дит. садочок, салони краси, зупинки гром. транспорту тощо. Код обєкта: 12948

Лисика вул., 2

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж великої 1 кім квартири у ЖК Мята Авеню у м Винники. Забудовник Зелений двір. Є вже багато зданих будинків у Винниках. Дуже хороша ціна. Вул. Лисика Поверх 4/8 Площа 52,17 м2 4 секція Індивідуальне газове опалення. Наповнення квартири: Вікна 2 камерні 5-ти камерний склопакет, двері, заведено світло, газ, вода і інтернет, чорнова штукатурка. Здача будику на 1 квартал 2024 року. Телефонуйте, покажу вам квартиру.

можливий продаж по єОселя
Лисика вул., 2а

Продаж 1 кім. квартири Винники вул. Винна Гора Новобудова 2000-х років Поверх 9/11 Площа 46м2 Квартира з гарним ремонтом,встановлено усі лічильники,кондеціонер,ізольована кімната,суміжний санвузол душ,продається з меблями та технікою. Хороше місце розташування,поруч магазини,школи,садочки,зупинка транспорту. Вартість 67500 у.о.

Винна Гора вул., 22

Продаж 1-кімнатної квартири на 2-му поверсі 10-поверхової новобудови у житловому комплексі Рубікон по вулиці Кільцева, 17, місто Винники. Загальна площа: 37 кв.м. Житлова площа: 15 кв.м. Площа кухні: 14.7 кв.м. Квартира знаходиться в 0 циклі з розведеним опаленням та встановленими батареями в кухні та кімнаті. Помешкання має великі панорамні вікна на схід, що забезпечує гарне природне освітлення. Планування квартири продумане та зручне, з можливістю збільшення площі кухні за рахунок лоджії, оскільки стіна між ними не несуча. Житло обладнане всіма необхідними комунікаціями: центральним водопостачанням, каналізацією, лічильниками на воду, газ та світло. Індивідуальне опалення забезпечує двофункційний котел NAVIEN Deluxe. Будинок зданий у 2020 році, повністю заселений та функціонує ОСББ.

Кільцева вул., 6

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Винники, вулиця Лисика. Кількість кімнат - однокімнатна квартира. Поверх - 3 з 4. Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 48,1 м2, житлова - 21,3 м2, кухня - 12,8 м2. В квартирі зроблений євроремонт. Опалення - індивідуальне газове, встановлений газовий котел. З підігрівом підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Балкон - один. Санвузол - один суміжний. Особливості даної квартири - це затишна квартира із євроремонтом та правильним плануванням для комфортного проживання. Під будинком є власна комірка для зберігання речей. Закрита територія, відеонагляд території будинку. Завжди є місце, щоб припаркувати власне авто.. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, відділення нової пошти, відділення банку, аптеки, зупинка громадського транспорту, магазини, дитячий майданчик на території, лікарня і поліклініка та безліч іншого. Код обєкта 1254

Лисика вул., 7

Продаж трикімнатної квартири в житловому комплексі бізнес класу Вілла Валенсія, третій поверх з трьох, по вулиці Січова,8, місто Винники. Загальна площа квартири 77 кв м. Житлова площа 42кв.м. Кухня 12 кв.м. Санвузол роздільний. Індивідуальне опалення - двохфункційний котел. Квартира в 0-циклі. Будинок розташований в мальовничому районі міста Винники у приватному секторі. Чудовий, тихий район, ідеальний варіант для інвестиції або для власного житла! З вікна відкривається чудовий краєвид. На кожному поверсі по 2 квартири. Встановлені усі лічильники. Є внутрішнє закрите подвіря з дитячим майданчиком. Розвинута інфраструктура: 2 супермаркети, школа, дитячий садочок, фітнес клуб та ін. Зручне транспортне сполучення. Доїзд до центру Львова:: 30хв. міським транспортом, 15хв. - особистим. Можливий торг. єОселя розглядається. Код обєкта 9592.

Січова, 8

Продаж просторої квартири з неймовірним краєвидом під Іпотеку 3% та 7% ! Код квартири #27771485 Продаж дворівневої квартири в будинку клубного типу з затишним двориком у центрі міста Винники. Загальна площа квартири 96 м2. На першому поверсі кухня , простора спальня з лоджією з неймовірним краєвидом на ліс ( власні Карпати за вікном). На другому поверсі дві спальні ( одна має гардероб ) і санвузол. Краєвид на гори та ліс з півдня та центр міста з заходу. В будинку газове опалення ( індивідуальне опалення в квартирі ), підземний паркінг з гаражами. (Заброньований паркінг з пріоритетним викупом під квартиру.) Шикарне планування та висота стель 3 метри дозволить реалізувати амбітні дизайн проекти і жити в класній локаціі. 4 хв до Emily resort !!! Чекаємо на огляди в зручний для вас час! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером

Крипякевича вул., 4

Найкраща ціна на ринку Львова. Будинок європейського рівня по якості та концепції. Це щось неймовірне. Продаж по найкращих умовах та ціні. Гарна 1 кім 37 м2, одна кімната+кухня-студія, панорамні вікна, наповнення. Представницький 6-ий поверх Розтермінування. Чудове помешкання - де ви будете жити в безпеці просторі та з комфортом. Це поєднання сучасної архітектури, продуманої території, розвиненої інфраструктури та природного ландшафту. Девять секцій будинку розташовані колом, що утворює закритий внутрішній двір, а каскадна поверховість і багаторівневий фасад створюють унікальну архітектурну концепцію. На території комплексу вже розташовано власне невелике озеро, яке впорядкують зоною відпочинку та альтанками. Завдяки наявності барбекю-зони не потрібно їхати за місто, щоб насолодитися смаком приготованих на вогні страв. Для дитячих ігор забудовник розробив сучасний, безпечний та інтерактивний майданчик, який не ставить дітей в рамки, а дає простір для фантазії і реалізації будь-яких активностей. Дорога до центру міста займе 20 хвилин. Дитячий садок і початкова школа для малюків з 2-х років пропонує підготовчі курси і школу повного дня від 1 до 5 класу. Не втрачайте можливість. Обирайте квартиру про яку Ви давно мріяли. Продаж без комісійних. Код квартири #23605759

Галицька вул.
1 - 24 з 233 результатів