Квартира в новому, обжитому, цегляному будинку. Не кутова. Сонячна сторона. Індивідуальне опалення. Кухня збільшена за рахунок балкону. Меблі залишаються. Ліфт працює. Тихий, спальний мікрорайон з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд школа, садочок, магазини, зупинки, тощо. До Центру 15хв їзди маршруткою. Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Енергетична, 23а

📎ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири 📍смт. Велика Березовиця, вул.Стуса • поверх: 2/6 • площа: 63 кв.м • індивідуальне опалення • панорамні вікна • дві великих лоджії Пропонуємо простору та світлу 2-кімнатну квартиру в мальовничому смт. Велика Березовиця. Житло розташоване на другому поверсі шести поверхового будинку, що забезпечує комфорт та зручність проживання. Квартира готова до заселення і чекає на своїх нових власників. Відмінний варіант як для сім’ї, так і для інвестиції. Не втрачайте шанс стати власником цієї прекрасної нерухомості! Зв’яжіться з нами для організації перегляду

Стуса, 1

Продається затишна двокімнатна квартира з якісним ремонтом, розташована в старовинному будинку. Квартира продається разом з невеликим городом, садом, гаражем та підвальним приміщенням. У квартирі є простора гардеробна, а висота стелі складає 3.0 метри, що надає відчуття простору та комфорту. Будинок є дуже теплим та затишним, а також має власну каналізацію та водопостачання. Оплата комунальних послуг обмежується лише електроенергією, що робить експлуатацію квартири ще більш зручною. Недалеко від будинку розташований ліс, що надає можливості для приємних прогулянок та контакту з природою. Також у непосредственной близькості є невелика зона відпочинку, ж/д вокзал та річка, що робить місцерозташування ще більш привабливим. Зупинка громадського транспорту, супермаркети, розважальні та корисні заклади знаходяться в 10-15 хвилинах ходьби від будинку, що робить його ідеальним варіантом для комфортного проживання. У будинку всього 4 квартири, а сусіди характеризуються як порядні та тихі люди, що забезпечує спокій і затишок. Крім того, вже розпочато будівництво тераси, що стане чудовим місцем для відпочинку. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Велика Березовиця / Зелена вул., 61
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира у Великій Березовиці, пригородь Тернополя. Розташована на вулиці Лесі Українки. Ціна квартири - 27000 доларів США. Квартира складається з однієї кімнати і є новобудовою. Загальна площа квартири - 40,4 квадратних метрів, житлова площа - 21,5 квадратних метри, а площа кухні - 10 квадратних метрів. Знаходиться на третьому поверсі в десятиповерховому будинку з наявністю ліфту. У квартирі є один санвузол. Також є лоджія. Зроблено розводку на індивідуальне опалення та теплу підлогу. Велика прибудинкова територія з дитячим майданчиком та значною стоянкою. Двір закритого титу, є автоматичне відкриття та закриття шлагбаума. Ключі на офісі, показ за попереднім записом. Деталі за телефоном.

Лесі Українки, 8

Пропонуємо на продаж 1 кімнатну квартиру в Великій Березовиці. Квартира просторого планування в цегляному будинку на зручному 2- у поверсі. Квартира внутрішня. Хороший жилий стан. Встановлено індивідуальне опалення+тепла підлога. В квартирі облаштована простора гардеробна кімната, а також в наявності великий засклений балкон. Суміжний сан. вузол. Квартира облаштована всіма необхідними меблями і технікою, які залишаються за домовленістю.

Микулинецька, 42

Пропонуємо Вашій увазі затишну квартиру у новобудові!!! Цегляний будинок, є ліфт. У квартирі зроблено євроремонт, встановлено індивідуальне опалення. Просторі кімнати, та велика кухня із лоджією. Євроремонт, встановлено індивідуальне опалення. Вмісткі шафи-купе, що замінять гардеробну кімнату. Залишаються меблі та побутова техніка. Є можливість викупу гаража для автомобіля. Двір закритого типу. Велика прибудинкова територія. Гарний дитячий майданчик.

Зелена, 46

ВЛАСНИК! Велика Березовиця,Микулинецька 40 Б. Сира квартира 3-кімн.,74,9м.кв.,4 поверх.Гарне планування,кімнати та кухня правильної форми,з кухні-лоджія з кладовкою.Красива вітальня з напівкруглими вікнами.Новобудова 2011року.Чистий підїзд. Будинок зразкового порядку,красивий доглянутий двір закритого типу,працює ОСББ,є прибиральниця,двірник,камери спостереження. Школа,садочок-15хв.пішки або 1 зупинка транспортом(на вибір-Кемпінг або Тернопіль).Супермаркет,аптеки,магазини-поруч.Сполучення чудове-маршрутки кожні 5хв,до центру,ринку 15-20хв,машиною-5-10хв. Показ в любий день.Відповім на всі питання.Реальним клієнтам розумний торг:) 09******93,06******57(вайбер)

власник
Квартира 3-кімн.,75м.кв.Кемпінг,В.Березовиця

Продається квартира у Великій Березовиці, пригородь Тернополя. Розташована на вулиці Лесі Українки. Ціна квартири - 27 000 доларів США. Квартира складається з однієї кімнати і є новобудовою. Загальна площа квартири - 40,4 квадратних метрів, житлова площа - 21,5 квадратних метри, а площа кухні - 10 квадратних метрів. Знаходиться на третьому поверсі в десятиповерховому будинку з наявністю ліфту. У квартирі є один санвузол. Також є балкон. Зроблено розводку на індивідуальне опалення та теплу підлогу. Велика прибудинкова територія, дитячим майданчиком, значною стоянкою. Двір закритого титу, є автоматичне відкриття та закриття шлагбаума. Ключі на офісі, показ за попереднім записом. Деталі за телефоном.

Продаж 1 кімнатної квартири у новобудові по вул.Л.Українки Березовиця

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ Продається 2 кімнатна квартира по вул. Микулинецька, Велика Березовиця Квартира великої площі 75кв м, великі кімнати, кухня 12,5кв м, будинок цегляний , поверх 6з7, ліфт працює!!! Опалення індивідуальне, квартира в хорошому житловому стані, частково залишаються меблі та техніка, є гардеробна!!!

Продається 2км квартира, вул. Микулинецька, В.Березовиця

Продаж 2-х кімнатної квартири вул. Микулинецька.Будинок зданий та обжитий. Цегляний та утеплений. Квартира не кутова. Зроблено стяжки під теплі підлоги у коридорі, кухні, лоджії, туалеті, ванні та розводки на сантехніку та опалення. Всі комунікації підключено (світло, газ, вода). Гарна територія, спокійний район, дитячий та спортивний майданчик.

2 кім квартира по вул. Микулинецька (ЖК Рідний дім)

Житлові комплекси у Велика Березовиця

Продається затишна та обжита трикімнатна квартира. Гарний цегляний будинок, не кутова, опалення індивідуальне. Дворівнева, загальна площа 85 м.кв. Є простора кухня-вітальня. В квартирі два санвузли. Також є велика шафа купе та гардеробна. З вулиці фасад утеплений, з балкону є вихід на технічний поверх , що розміщений над квартирою. Квартира продається з меблями та частково з технікою.

Продаж 3к квартири 85 кв. м на вул. Микулинецька

Продається двокімнатна квартира в новобудові на вулиці Енергетичній ( Велика Березовиця, Кемпінг). Цегляний будинок. Зроблений євроремонт, індивідуальнне опалення. Продається частково з меблями.

2 кім на Енергетичній в новобудові

Продається 2 кімнатна квартира по вул.Микулинецька 5-5 поверхового будинку ,будинок зданий новобудова , гарний панорамний вигляд з вікна ,дитяча площадка, поряд зупинка , магазин, аптека , термінова продажа , питати Олега 09******20

Продаж 2 кімнатної квартири

ID: 2 947 781 Пропонується на продаж однокімнатна квартира в с. Велика Березовиця, загальною площею 42 кв. м. Цегляний будинок, сонячна сторона, не кутова. Встановлено індивідуальне опалення. Ремонт виконано із якісних матеріалів. З кухні вихід на лоджію, яка відокремлена 5-камерним тройним склом, утеплена та засклена. Біля будинку велика парковка зі шлагбаумом та дитячий майданчик. Інфраструктура: поруч магазини, школа, садочок, зупинка громадського транспорту. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-947-781-LX.

Продаж в с. Велика Березовиця

Продам або обміняю квартиру на нижні поверхи,бажано 1,2 поверх для матері.В квартирі зроблений весь чорновий ремонт.Нова проводка,сантехніка.Опалення індивідуальне,теплі підлоги ванна,кухня,коридор.Ще не завершене.Вікна,двері нові.Енергонезалежна газова колонка.Квартира знаходиться на Енергетичній біля зупинки.Обмін в дві сторони.Дякую.

власник
Однокімнатна квартира.

Продається 1 кімнатна квартира з чудовим дезайнерським ремонтом і частково з меблями. Новобудова в жк ,,беверлі хілз,, . Всі деталі по тел.

власник
Продаж 1 кімнатна квартира

Продається гарна 1 кім квартира повністю готова для проживання Цегляний будинок Другий поверх Індивідуальне опалення Велика кухня Меблі і техніка залишаються Підвал Парковочна зона Торг Оперативний показ

Продаж 1 кімнатної квартири з індив.опаленням

Продається простора сонячна однокімнатна квартира з індивідуальним опаленням, євроремонтом в цегляному будинку по вулиці Енергетична в Великій Березовиці. Тихе, безпечне і затишне місце. Поряд з будинком школа, дитячий садок, магазини, зупинки громадського транспорту, супермаркет Смаколик, магазин"Юник" , "Галя балувана", "Сирочок", сімейна амбулаторія, дитячий і спортивний майданчик, стадіон та інше. Квартира вільна і готова до продажу. Актуально!!!

Продається 1к кв. вулиця Енергетична, є індивід  опалення, євроремонт

Продається сира квартира,можна розпочинати ремонт,тепла підлога по всій квартирі,не кутова,вигляд на парк та озеро.

Продається 2к  сира квартира по вул.Миру.

Продаж красивої квартири в ЖК Рідний Дім, що на вул.Микулинецькій. В квартирі зроблено якісний євроремонт, залишаються всі меблі та техніка. Комфортний 2 поверх. В квартирі є гардеробна кімната. В будинку є магазин, Дитячий майданчик, відеоспостереження в дворі, багато парко місць.

1 кім. вул. Микулинецька

в новобудові! ОГОЛОШЕННЯ ВІД ВЛАСНИКА! На території ЖК є підземна парковка та новий садочок. Площа квартири 68.9 м.кв. По квартирі розкинута додаткова проводка (окрім тієї, що була від забудовника). Є тепла підлога і труби під індивідуальне опалення. Також проведена траса під кондиціонер. Вікна покращеної якості. Додатково можна придбати кладовку поруч з квартирою.

власник
ул. Микулинецкая, 116Р, Великая Березовица, Тернопольская 47000.0 USD

Географія Велика Березовиця