Обміняю однокімнатну квартиру на трьохкімнатну по Будівельниках. Розгляну різні варіанти

власник

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Park Estate в м.Вараш Від забудовника Комплектація квартир: -квартирний та кімнатний контроль температури, -сертифіковані пятикамерні металопластикові вікна з двокамерним склопакетом; панорамні лоджії, -надійні вхідні двері, -високоякісна штукатурка стін та напівсуха стяжка підлоги, -лічильник на воду та електроенергію, -підведення інтернету та кабельного ТВ. Здача будинку в 2 кварталі 2025 року

Двохкімнатна квартира ЖК "Park Estate" м.Вараш

Обміняю двух кімнатну квартину на одно кімнатну, з доплатою.18000$ М-н перемоги 32/б 2 поверх Лічильники поміняні За додатковою інф, пишіть, телефонуйте

власник
Обміняю двух кімнатну на 1 кімнатну, з доплатою
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру по м-н Перемоги.В будинку діє ОСББ.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Продам квартиру. 3 кімнати. 5 поверх 9 поверхового будинку м-н. Будівельників 28. Ремонт. Мебльована.

власник
Продам квартиру трьох кімнатну

Продам однокімнатну квартиру змеблями і хорошим ремонтом на першому поверсі

власник
Однокімнатна квартира на першому поверсі

ТЕРМІНОВО!! Дешевше ніж в забудовника ! Продається 1-кімнатна квартира 49,56 (по факту 50) м2 у ЖК "Простір». Поверх – 10 Неймовірний краєвид з вітражних вікон на місто та природу. Зручне розташування, надзвичайно тихий район. При здачі будинку Ви отримаєте додаткові переваги, а саме: Сучасний дизайн будинку та стильне облаштування. Паркінг для мешканців ЖК. Поштукатурені стіни, зроблена чистова стяжка підлоги. Встановлені лічильники гарячої та холодної води. Електрика заведена в квартиру та встановлений щиток. Встановлені радіатори. Простора кімната з можливістю перепланування – велика кімната, яку можна поділити на ДВІ, збільшивши балкон, це надасть гнучкості в організації простору під ваші потреби. Плюс до всього, життя на 10 поверсі - це не лише видовище з висоти, але і абсолютний спокій та відсутність шуму від верхніх сусідів.

власник
Квартира в новобудові ЖК «Простір»

Продаж можливий за кредитуванням по програмі ЄОселя Продам двокімнатну квартиру , 49,4 м.кв. 9 поверх в 9-ти поверховому будинку по м-ну Перемоги 15. Квартира з ремонтом, замінені електрика, сантехніка, встановлено лічильники. Квартира з євроремонтом, частково мебльована ( кухня з обіднім столом, варильна панель, витяжка; шафи на балконі, в спальній кімнаті та вбудований у санвузлі; повністю залишаються коридорні меблі, та у ванній кімнаті). 2 кондиціонери (спальня, зал). Всі вікна та балконна рама пластикові, вхідні двері нові. В будинку ОСББ, відеонагляд будинку, домофон. Торг.

власник
Продам 2к квартиру

Продам 3-кімнатну квартиру у новобудові. Квартира після забудовника, розташована у гарному районі. Можливо також придбати кладову в цьому ж будинку. Додаткові питання в особисті.

власник
3-кімнатна квартира у новобудові

Продам двохкімнатну квартиру у новобудові ЖК Orange City (будинок введено в експлуатацію у травні 2023 року). Будинок комфорт класу. Найкраще розташування, будинок знаходиться у центрі міста, поруч супермаркет, торгівельний центр, парк, річка, аптеки, кафе, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, тощо. Виконано ландшафтний дизайн у дворі, За будинком розташований сучасний дитячий майданчик. Квартира не кутова, в квартирі розведена система опалення (в т.ч. змонтовані радіатори), чистова стяжка підлоги, можливо виконати перепланування квартири (усі міжкімнатні перегородки не несучі). Два каналізаційні стояки.

власник
Продаж 2-к квартири в новобудові Orange City

Продається 3-трьох кімнатну по м-н Вараш Або обін на 1-но кімнатну з доплатою Загальна площа 67 м.кв На першому поверсі в девʼяти поверховому будинку Поряд садочок, школа, магазин Квартира з ремонтом Вікна і балкон все пластикові Діє ОСББ

власник
Квартира 3-трьох кімнатна або обмін на 1-но кімнатну з доплатою

Продам однокімнатну квартиру у новобудові ЖК «Orange City”. (будинок введено в експлуатацію у квітні 2024 року) Будинок розташований у центрі міста, поруч вся необхідна інфраструктура, сучасний дизайн будинку, біля будинку розташований паркінг та сучасний дитячий майданчик. В квартирі можливо виконати перепланування( усі міжкімнатні перегородки не несучі) окрема гардеробна кімната. Детальніша інформація за номером телефону.

власник
Продаж однокімнатної квартири у ЖК « Orange City”

1-квартира, м-н. Будівельників 17. 4- поверх. Кімната розділена перегородкою! Продається частково з меблями! Вікна пластикові, балкон виносний пластиковий! Торг присутній!

власник
Квартира 1 - кімнатна

Однокімнатна квартира в пяти поверховому будинку. Квартира усічена. Колись була двох кімнатна. Балкон (рама), вікна замінені. Квартира потребує ремонту. 2 поверх. Частково замінені труби та батареї. Торг умісний. Поряд хороша школа, та садочок.

власник
Однокімнатна квартира в пяти поверховому будинку (Усічена)

Продається простора пятикімнатна квартира з великими світлими кімнатами. Розташована в затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Ідеальний варіант для великої сімї або людей, які цінують комфорт та простір. За додатковою інформацією та для організації перегляду звертайтесь за вказаним номером телефону.

власник
Терміново!Продається 5-ти кімнатна квартира

Дослідити місцевість

Продам двокімнатну малосімейну квартиру загалом 39 м2. Душ і санвузол окремо.Після ремонту. Умебльована. Лічильники встановлено. Вараш 44, 9 поверх.Блокова система. Додатково спільна кухня та лоджія. Чудові сусіди. Для серйозно зацікавлених покупців перший контакт ел.поштою.

власник

Продам 3-кім. квартиру 95,6кв.м у ЖК "Оберіг". Адреса: м.Вараш, вул. Тараса Боровця, буд.4, 1 підʼїзд, на 9 поверсі. Деталі за тел. 06******81.новобудова з ремонтом

власник
Продам квартиру м.Вараш

Продається 3-х кімнатна квартира з меблями на 2 поверсі 5 поверхового будинку у центрі м. Вараш м-р Будівельників. Санвузол роздільний, велика лоджія. Неподалік ТЦ, паркова зона, дитяча площадка, пошта, банк, школа, дитсадок, автобусна зупинка. Двір затишний. По ціні можливий торг.

власник

Продається 3х кімната квартира на 3му поверсі 9ти поверхового будинку по м-н Перемоги 37. Можливий обмін з доплатою на однокімнатну квартиру по м-н Перемоги, або Вараш, з 2-го по 5-й поверх. В квартирі зроблений косметичний ремонт.

власник
3х кімната квартира. Продаж або обмін на однокімнатну квартиру.

Продається 2 кімнатна квартира, 49,6 м. кв. Вараш 16, 4 поверх. Поруч супермаркет АТБ, садочки, школи, північний ринок. Всі меблі залишаються. ОСББ Ціна 58000, торг можливий.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру в хорошій локації

Обміняю 3-х кімнатну квартиру цегляний будинок в 9-ти поверховому цегляному будинку (м-н Будівельників 25) з двома балконами та коморою на однокімнатну квартиру бажано в 9-ти поверховому будинку з доплатою (розгляну усі варіанти) або продам. Ремонт - житловий стан. Деталі за телефоном: +38(06**********72 - Олеся. .

власник
Обміняю трьокімнатну (цегляний) на однокімнатну квартиру або продам

Продаж 2-х кімнатної квартири, 3 поверх з 9-ти. Чиста, охайна, доглянута. Продається з меблями. Деталі по телефону 06******17

власник
Продаж 2-х кімнатної кварти

Пропонується на продаж затишна 3-кімнатна квартира в центрі міста по м-ну Будівельників, загальною площею 57 кв.м. Поверх: 2-й з 5 Загальна площа: 57 кв.м Стан квартири: Світла та затишна, суха та тепла. В квартирі кімнати площею 16.6, 11 та 9 кв.м Вікна на дві сторони, що забезпечують хорошу вентиляцію. Квартира має гарний житловий стан – «заходь і живи». Частково залишається меблі та техніка. Кухня збільшена за рахунок балкону. Охайна прибудинкова територія з дитячим майданчиком. Інфраструктура: Квартира розташована у відмінному районі з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд знаходяться дитячий садок та школа, ідеальний вибір для сімей з дітьми. У безпосередній близькості розташовані магазини, супермаркети, аптеки та інші необхідні обєкти. Ціна: 62000$...фото та більше інформації за номером 09*********27 Валентина Реальному покупцю - торг!

Гарна 3-кім. квартира в центрі

Продам або обміняю 2-х кімнатну квартиру на однокімнатну квартиру.Квартира знаходиться в центрі міста . Хороший стан. Всі деталі за тел 06******77

Продам або обміняю двухкімнатну квартиру
1 - 24 з 42 результатів