Видова 1-кімнатна квартира на 6-му поверсі в ЖК комфорт класу На Прорізній-2, будинок1, розташований на вул. Центральна 1, Буча. Будинок збудований із цегли, із зовнішнім утепленням, зроблено оздоблювальні роботи в підїздах, готується до здачі. Площа квартири 44 м2, чудове планування, вікна виходять на південний захід. Панорамні вікна дозволяють бачити краєвид за вікном, який тут гарний за будь-якої погоди. Кімната 17м2, кухня 16м2, з/в 4м2, гардероб-3 м2, хол 4м2, висота стелі 2.,7м2. Можливе перепланування на 2-х кімн. Квартира оснащена двоконтурним газовим котлом для обігріву квартири та нагрівання води. Квартира під обробку, з лазерною стяжкою підлоги, чистовою штукатуркою. На перших поверхах будинку розташовані комерційні приміщення для магазинів та сфери обслуговування. Подвіря закрите, без машин, велике парадне на кодовому замку, двосторонній ліфт швейцарської фірми Schindler, Територія комплексу здається упорядкованою - з дитячими та спортивними зонами, озелененням, паркуванням. Поруч зупинка транспорту, до М Академмістечко/Мінська 30 хвилин на маршрутному автобусі. Зручна транспортна розвязка, поруч сучасні ЖК із упорядкованою територією, парками, озерами, зонами відпочинку. Вигідна пропозиція, знижена ціна. Переуступка входить у вартість квартири. Без комісії!

Видова 1-кім. кв-ра в новому ЖК На Прорізній-2, Буча

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Good Home. м. Буча, вул. Грушевського, 4-г. На 2-му поверсі. Площа квартири: 28.6 м2. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, матеріал стін – газоблок. Утеплювач - мінеральна вата. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. В квартирі є газ, лічильник води, лічильник електроенергії (день/ніч), газовий лічильник. У будинку є всі комунікації: вода, газ, електрика. У пішій доступності: супермаркети Novus, Фора, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, через дорогу пошта, 3 парки в 20 хвилинах ходьби від ЖК. Територія будинку закрита. Знижки на квартири більше 29 м2.

Однокімнатна квартира в Бучі. В готовому будинку. єОселя

Продам простору 1к квартиру 53м2 з ремонтом, меблями та технікою в ЖК Яблуневий, Буча. Роздільне планування: кухня-вітальня, кімната з зоною для відпочинку, гардеробна, балкон, сумісний с/у. Повністю вкомплектована меблями та технікою.Ремонт робили якісно, розводка електрики (є маса переходних вимикачів. тепла підлога, 2 кондиціонера, вмонтований електрокамін з музичним супроводом). Інфраструктура: Хороший ЖК, поряд з будинком дитячий новий садок, школа 3, супермаркети, ринок, автовокзал, до зупинки маршрутки 3хв.до електрички 5хв. Мінімальне оформлення 2%

Велика 1к квартира 53м2 з ремонтом. Буча
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімн. квартири в Бучі (єОселя, Відновлення). Квартира з гарним плануванням, світла, зі штукатуркою, електиричне опалення, 13 кВт. Загальна площа квартири 28, 6 м2, житлова площа 20 м2, є балкон. Гарна транспортна розвʼязка, поряд зупинка, маркет Новус, дитячий садочок, школа, аптеки, в сусідньому будинку продуктовий магазин, будинок знаходиться поряд з приватними будинками, гарне, спокійне місце, парк. Закрита територія ЖК, з дитячим майданчиком. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. Поряд вулиці: вул.Гагаріна, вул. Чуворова, вул. Рубеживська, вул.Яблунська. Неподалік: ЖК Continent. Населені пункти недалеко: Немешаєво, Ворзель, Гостомель, Ірпінь. Комісійні 3% для покупця Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-673-DR.

Владимира Грушевского улица, 4, Буча, Буча, Киевская 20051.0 USD

Продаж 1 кімн. квартири в Бучі (єОселя, Відновлення). Квартира з гарним плануванням, світла, зі штукатуркою, двох контурний, газовий котел. Загальна площа квартири 56 м2, житлова площа 22 м2, є балкон. Гарна транспортна розвʼязка, поряд зупинка, маркет Новус, дитячий садочок, школа, аптеки, в сусідньому будинку продуктовий магазин, будинок знаходиться поряд з приватними будинками, гарне, спокійне місце, парк. Закрита територія ЖК, з дитячим майданчиком. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. Поряд вулиці: вул.Гагаріна, вул. Чуворова, вул. Рубеживська, вул.Яблунська. Неподалік: ЖК Continent. Населені пункти недалеко: Немешаєво, Ворзель, Гостомель, Ірпінь. Комісійні 3% для покупця Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-624-DR.

Владимира Грушевского улица, 4, Буча, Буча, Киевская 44568.0 USD

Продаж 1 кімн. квартири в Бучі (єОселя, Відновлення). Квартира з гарним плануванням, світла, зі штукатуркою, двох контурний, газовий котел. Загальна площа квартири 46 м2, житлова площа 14 м2, є балкон. Гарна транспортна розвʼязка, поряд зупинка, маркет Новус, дитячий садочок, школа, аптеки, в сусідньому будинку продуктовий магазин, будинок знаходиться поряд з приватними будинками, гарне, спокійне місце, парк. Закрита територія ЖК, з дитячим майданчиком. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. Поряд вулиці: вул.Гагаріна, вул. Чуворова, вул. Рубеживська, вул.Яблунська. Неподалік: ЖК Continent. Населені пункти недалеко: Немешаєво, Ворзель, Гостомель, Ірпінь. Комісійні 3% для покупця Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-515-DR.

Грушевского, 4, Буча, Буча, Киевская 36609.0 USD

Продаж 1 кімн. квартири в Бучі (єОселя, Відновлення). Квартира з гарним плануванням, світла, зі штукатуркою, двох контурний, газовий котел. Загальна площа квартири 45 м2, житлова площа 15, 9м2, є балкон. Гарна транспортна розвʼязка, поряд зупинка, маркет Новус, дитячий садочок, школа, аптеки, в сусідньому будинку продуктовий магазин, будинок знаходиться поряд з приватними будинками, гарне, спокійне місце, парк. Закрита територія ЖК, з дитячим майданчиком. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. Поряд вулиці: вул.Гагаріна, вул. Чуворова, вул. Рубеживська, вул.Яблунська. Неподалік: ЖК Continent. Населені пункти недалеко: Немешаєво, Ворзель, Гостомель, Ірпінь. Комісійні 3% для покупця Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-226-DR.

Владимира Грушевского улица, 4, Буча, Буча, Киевская 35813.0 USD

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Буча