Світла 2к квартира 62,1кв.м.+ комора 5кв.м!!! Опис: Ви мрієте про затишний дім, тоді цей варіант саме для Вас, не пропустіть, найнижча ціна! Основні переваги: • Площа: Простора двокімнатна квартира 63 кв. м.з продуманим плануванням. • Ремонт: Натяжні стелі, ламінат, плитка, вже готовий до заселення. • Тепла підлога: Кухня та санвузол забезпечені теплою підлогою (електро в кухні, водяне в санвузлі), що подарує вам комфорт у будь-яку пору року. • Комфорт: Кондиціонер для приємного клімату влітку, засклений балкон для додаткового простору. • Зручність: Виділена гардеробна кімната для вашого зручного зберігання речей. • Індивідуальне опалення: Двоконтурний газовий котел, що дозволяє самостійно регулювати температуру та економити на комунальних платежах. • Розміщення: Ідеально розташована на 3-му поверсі 5-поверхового будинку, внутрішнє розміщення забезпечує тишу та спокій. Ліфт є, що робить підйом зручним для всіх. • Додаткова площа: До квартири додається простора комора площею 5 кв.м, яка стане ідеальним місцем для зберігання сезонних речей, спортивного обладнання або інших важливих предметів. Житловий комплекс та інфраструктура: • Зручності: На території ЖК є все необхідне – магазин, поруч 2 садочки, транспортна зупинка, ж/д станція, а також ринок, АТБ, Сільпо та басейн в пішій доступності. • Безпека та комфорт: Закрита територія комплексу забезпечує безпеку та приватність. Умови покупки: • Мінімальне оформлення – лише 2%! • Покупець не сплачує рієлторську комісію! • Можливість придбання квартири за державними програмами. Перегляд: Домовитися про перегляд можна в зручний для вас час. Не втрачайте шанс стати власником цього ідеального житла! Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та записатися на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11

Продам 2к квартиру в новому ЖК Документи готові до продажу Зроблено частковий ремонт Чистова штукатурка Тепла підлога Розводка опалення Двоконтупний котел Розводка води Хороший район , все поруч , супермаркети, ТРЦ, садочок , ринок , зупинка транспорту Телефонуйте , пишіть . Домовимось про перегляд , відповім на всі питання

Бориса Гмыри улица, 7, Буча, Буча, Киевская 39120.0 USD

Бориса Гмыри улица, 7, Буча, Киевская 39000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

* Купуйте квартиру в розстрочку від забудовника без подорожчання на 36 місяців (3 роки)! * Отримуйте ключі, починайте ремонт, заселяйтеся та виплачуйте без жодних переплат! Переваги житлового комплексу: 1. Цегляний будинок на 9 поверхів. 2. Індивідуальне газове опалення (двоконтурні котли в кожній квартирі). Закритий двір без машин (власна лаундж-зона для відпочинку). 3. Великий безкоштовний паркінг (тільки для жителів комплексу, закритий шлагбаумом). 4. Охорона території та відеонагляд 24/7. 5. Власна обслуговуюча компанія. Інфраструктура: 1. Максимально розвинута соціальна інфраструктура поруч (ринок, супермаркети, кінотеатр, басейн, садочок навпроти будинку, школа). 2. Відмінна транспортна доступність (зупинка громадського транспорту біля будинку, 300 метрів до Варшавської траси). 3. Ексклюзивні зручності для жителів Idilika Avenue: 4. Коворкінг «Friends Space» (простір на -1 поверсі з Wi-Fi для комфортної роботи, спільних зустрічей та переговорів лише для жителів комплексу). 5. Дитяча кімната (на -1 поверсі з усім необхідним для активного та цікавого відпочинку дітей, включаючи санвузол). 6. Торговий центр Avenue Mall (площа 2 тисячі м², з великим супермаркетом та різноманітністю магазинів і закладів. Ідеальні приміщення для вашого бізнесу від 24 м² до 101, 6 м²). Не втрачайте свій шанс купити комфортне та сучасне житло в Idilika Avenue!

Бориса Гмыри улица, 7, Буча, Буча, Киевская 54335.0 USD

* Перший внесок 70%, з розтермінуванням на 3 роки! - індивідуальне газове опалення - закритий двір без машин - великий безкоштовний паркінг, закритий шлагбаумом - охорона території та відеонагляд 24\7 - власна обслуговуюча компанія - максимально розвинута соціальна інфраструктура поруч (ринок, супермаркети, кінотеатр, басейн, садочок, шклола) - транспортна доступність ( 100 метрів до зупинки громадського транспорту, 300 метрів до Варшавської траси) Особливості житлового комплексу Idilika Avenue: -Коворкінг «Friends Space» Лише для жителів комплексу буде облаштовано комфортний простір «Friends Space» з Wi-Fi для роботи з дому, спільних зустрічей, робочих переговорів, організацій клубу спільних інтересів та інших заходів. Коворкінг розташований на 0 поверсі, що робить Ваш час перебування в ньому не тільки комфортним, а й безпечним. -Дитяча кімната Ми подбали про те, щоб ваші діти могли безпечно проводити час, поки ви працюватимете у коворкінгу. Для малечі обладнано дитячу кімнату з санвузлом та усім необхідним для активного та цікавого відпочинку. Дитяча кімната, також, облаштована на 0 поверсі, що дозволить Вам не хвилюватися про свою малечу. -Тогргівельний центр Avenue Mall (2 тисячі м2) на території комплексу Avenue Mall дає можливість обрати ідеальне місце для вашого бізнесу від компактних 24 м2 до просторих 101, 6 м2 приміщень.

Бориса Гмыри улица, 7, Буча, Буча, Киевская 56155.0 USD

Терміновий продаж двокімнатної квартири ! Без комісії! 2 окремі кімнати та кухня-вітальня з лоджією ! Хороший торг реальному покупцю! Для перегляду телефонуйте!

Бориса Гмыри улица, 7, Буча, Буча, Киевская 45000.0 USD

«Нова Буча» це проєкт створення «міста в місті» площею 82.5 гектара. Інфраструктура Зупинки громадського транспорту автобусів 352 та 421. Дістатися до станцій метро Святошин та Академмістечко з Бучі можна на маршрутних таксі 381, 387, 423 й 424, а до станції метро Оболонь на маршрутному таксі 421. З обєктів інфраструктури в новій черзі побудували дитячий сад, з розвитком комплексу відкриють ще приватні дитячі садки й один державний. Житловий комплекс доповнює інфраструктуру міста комерційними площами на перших поверхах, де відкривають магазини, медичні кабінети, кавярні та невеликі бари. За продуктами до найближчого «Еко-Маркета» пішки 15 хвилин. У пішої доступності відділення пошти, аптеки та торговий комплекс «Варшавський». До ринку зі свіжими овочами, фруктами й фермерською продукцією на авто 5 хвилин. Буча невелике місто, тому вся інфраструктура на відстані 10 хвилин їзди на авто. Крім дитячого садка на території, дошкільні установи у 5 хвилинах їзди: дитячий сад Fun Kids, дошкільний центр 85, дитячий садок «Яблунька», дошкільний центр 1 «Сонечко». Бучанські школи 5, 4 та 3 розташовані на відстані 8 хвилин їзди. Заняття спортом входять в концепцію забудовника, тому будуть облаштовані місця для тренувань на свіжому повітрі. Поруч з «Новою Бучею» невеликий ліс, де можна бігати, кататися на велосипеді лісовими стежками або влаштовувати пікніки. Для класичних занять в залі в радіусі 7 хвилин їзди на авто фітнес-клуби Бучі: Happy Gym, Fit Berry, Crystal, Energy та Kachalka Club Bycha. Комплектація немає паркінгів біля дитячих майданчиків для колясок обладнані пандуси автономне опалення від двоконтурних газових котлів ліфти Без комісії

Бориса Гмыри улица, 11/7, Буча, Буча, Киевская 47396.0 USD

Вітаю. В мене є чудова пропозиція для вас. Всього за 850 доларів за квадратний метр. Продаю невеличку нову і затишну 2-кімнатну квартиру в новому сучасному ЖК від надійного забудовника , який вже неодноразово реалізував свої проекти в м. Буча. ЖК комфорт класу "Idilika Avenue", в місці Буча, вул. Б. Гмирі, 20 хвилин до КП Пуща Водиця м. Київ, 300 метрів до Варшавської траси. Квартира має загальну площу 41 кв.м., розташована на 8 поверсі з чудовим краєвидом з вікна. Привабливе планування: простора кухня-вітальня 11,2 м.кв. з виходом на лоджію 3 кв.м., та 2 окремі кімнати 12 і 8 кв.м , суміжний санвузол 3 кв.м. Стан квартири – від забудовника, стіни побудовані з червоної цегли, також встановлений якісний газовий двухконтурний котел, На даний момент квартира продається по переуступці. Документи і ключи будуть видавати літом цього року. Оформити право власності зможете одразу на себе. Поруч є вся інфрастуктура, амбулаторія, супермаркети, дитячий садочок,, продуктові магазини, ТРЦ Авенір Плаза, Сільпо, Новус, ТК Варшавський ЖК має свій особистий коворкінг «Friends Space» з Wi-Fi для спільних зустрічей, робочих переговорів, організацій клубу спільних інтересів та інших заходів. Власний торговий центр площею 2тис. кв.м. із власним бомбосховищем. Також є пропозиції оренди або продажу комерційних приміщень, що дозволяє відкрити свій бізнес і розвивати його поруч з домом. Велика парковка під охороною. Вартість цієї квартири складає 34800 доларів. Продаж без комісії від покупця. Сонячна світла квартира чекає на свого власника. Телефонуйте за номером телефону, будемо раді провести для Вас перегляд. Місто після окупації відновлено, зруйнувань немає. Дозвільну документацію на будівництво ЖК можна переглянути на сайті забудовника Додаткові оплати складатимуть оформлення права власності та переуступку на себе та вартість газового котла

власник
Продам власну 2 кімнатну квартиру в Бучі

Продам 2-х кімнатну квартиру з ремонтом в м. Буча! ЖК Буча Квартал вул. Бориса Гмирі. Поруч ТК Варшавський, ТРЦ Avenir Plaza, ТЦ Retail Park Bucha. Якісний цегляний будинок. Індивідуальне газове опалення. Газова плита. 1й поверх, під квартирою жилий цоколь. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Є великий балкон та окремо гардеробна. Оформлення 2%. Розглянемо продаж під різні програми, сертифікат, іпотека, єоселя і т.д. Отримати більш детальну інформацію. Відеоогляд квартири. Подивитись та вигідно купити телефонуйте по номеру в оголошенні. Посередникам не турбувати.

Продам 2к ЖК Буча Квартал! Оформлення 2% Сертифікат - Так!

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Буча

Популярні запити

Географія Буча