📌Продаж 3к квартири в хорошому стані 💰45 000 дол ◾Вул.Петлюри ◾Площа 64.5м2 ◾Поверх 9/9 ◾Панельний будинок Три окремі кімнати, планування на дві сторони, кухня 9м2, є балкон з вітальні і лоджія із спальні, заскленні металопластиком. На лоджії вмонтована кладовка. Роздільний санвузол в сучасній плитці, є бойлер на гарячу воду. По усій квартирі паркет, на кухні біля робочої зони є плитка. В коридорі (у квартирі) є ще кладовка вмонтована. Залишаються вмонтовані меблі та техніка, все інше по домовленості. Гарне місцерозташування - поруч дитячий садочок, школи, Сільпо, АТБ. Можливий варіант обміну на 2кімнатну в цьому ж районі на 2-3 поверсі. Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Петлюри С. бульв., 3

Продаж 2 кім кв по вул.Петлюри Новобудова

Петлюри С. бульв., 4

Продається однокімнатна квартира , Цегляний будинок.Квартира не кутова, третій поверх.Дуже світла та тепла.Опалення централізоване.Вікна металопластикові.Чудове розташування.Поруч школа , дитсадок, магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту.

Петлюры Симона бульвар, 4, Тернополь, Тернопольская 26000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

На продаж квартира в районі БАМ. Квартира складається з коридору, ванної кімнати, кухні, великої кімнати, балкону. В квартирі залишились деякі меблі, можемо їх при закупівлі винести. Опалення централізоване ( зимою на 3 людини виходило максимум 1200 грн, літом 340 грн ). Можливість закупівлі квартири з дизайнерським плануванням від архітектора. Телефонуйте або пишіть будь ласка на файбер тому шо я за кордоном. В околиці: - сільпо -школа - дитячий садок - кавярні - парк - базар - АТБ

власник
бул. Петлюры Симона, 4, Бам, Тернополь, Тернопольская 35000.0 USD

Географія Тернопіль