Продаж 2 кімнатної квартири під ваш ремонт у Дніпровському районі, біля 9 міської лікарні. Чудове місце розташування, поруч уся необхідна інфраструктура – ринок, супермаркети, магазин у сусідньому будинку, велика зелена паркова зона, яка відкривається з вікон квартири. Школи, садочки, лікарня, зупинка транспорту, пологовий будинок. Будинок ОСББ, ремонт у під’їзді, в зимку помірні комунальні платежі за рахунок регуляції опалення. Квартира на третьому поверсі, тепла. Була заміна каналізації та труб. Все інше потребує ремонту. Є робоча газова колонка. Встановлені усі лічильники. Запрошуємо на перегляди за домовленістю.

Бельфорській бульв., 5

Продаж з меблями і технікою. Поруч ринок, лікарня, школа, АТБ ітд. Взимку дуже тепла квартира

власник
Бельфорский бульвар, 3, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 21000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири під ваш ремонт у Дніпровському районі, біля 9 міської лікарні. Чудове місце розташування, поруч уся необхідна інфраструктура ринок, супермаркети, магазин у сусідньому будинку, велика зелена паркова зона, яка відкривається з вікон квартири. Школи, садочки, лікарня, зупинка транспорту, пологовий будинок. Будинок ОСББ, ремонт у підїзді, в зимку помірні комунальні платежі за рахунок регуляції опалення. Квартира на третьому поверсі, тепла. Була заміна каналізації та труб. Все інше потребує ремонту. Є робоча газова колонка. Встановлені усі лічильники. Запрошуємо на перегляди за домовленістю.

Бельфорский бульвар, 5, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 14500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира по вул Ьельфордский.,в жилом состоянии,вставлены МП окна тройной стеклопакет,рядом рынок,школа,АТБ,больница,поликлиника.

власник
Продам 3-км квартиру по бул.Бельфордський ..

Географія Запоріжжя