Пропонується до продажу двокімнатна квартира з якімним ремонтом та чудовим краєвидом, ЖК Олімпійський. 20 поверх Площа 63 Кв.м Затишна квартира, функціональне планування, просторий коридор, роздільний санвузол, кухня з вихідом на оздоблену лоджію, дві житлові кімнати. Наповнена всіма необхідними меблями та технікою. Розвинена інфраструкткра району. Все необхідне в пішій доступності. Запрошуємо на перегляд!

Сергія Москаленка вул., 43

Продам 3-кімнатну квартиру, по вулиці Ярослава Мудрого, б.28. Броварський район, Бровари, станція метро "Лісова" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-961-609 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 11-й поверх 17-поверхового будинку. Загальна площа - 90 кв.м: кухня 9,5 кв.м, 3 кімнати, 1 балкона, 2 санвузол. У квартирі виконаний капітальний ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $70000 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Ярослава Мудрого вул., 28

"Krona Park", вул. Симоненка 30. Продаж комфортної однокімнатної квартири 53м2. Ремонт робили з якісних матеріалів. В квартирі залишаються меблі та вбудована техніка. Ідеальна інфраструктура: поруч великі супермаркети, дитячий садочок, ресторани, парк і ліс для ваших вечірніх прогулянок. Ціна: 70000 у.e. Без комісії для покупця.

власник
Симоненко улица, 30, Бровары, Киевская 70000.0 USD

Продається 3-к квартира з ремонтом від власника, загальною площею 62,3 м². Розташована в Броварах, 100 метрів до соснового лісу. - будинок - червона цегла. - проведено капітальний ремонт під"їзду у 2018 році та встановлено металопластикові вікна - у будинку в 2015 році капітально, за рахунок мешканців замінено електропроводку із щитовою - вікна саламандер, трикамерні, енергозберігаючі - 4-й етаж з 5-ти - квартира не кутова, в середині будинку - всі кімнати окремі - квартира двохстороння - зроблено якісний ремонт - сантехніка Grohe - вся проводка мідна, на кожній стіні розетки, їх багато - лічильник двохзонний, день-ніч - встановлено реле напруги (автоматично вимикає при перепадах живлення) - газова колонка італійська, Beretta - вбудована триярусна дерев"яна кухня, все з доводчиками - новому власнику залишається частина меблів - із середини квартиру утеплено мінеральною ватою - утеплено балкон-лоджію - замінено радіатори опалення на біметалеві, плюс будинок перший від котельні, дуже тепло зимою - міжкімнатні двері - суцільне дерево - є гардероб - розвинена інфраструктура-все поруч для комфортного проживання. - 3-тя школа(ліцей) в 5 -ти хвилинах пішки, навчання лише в першу зміну - на першому етажі продуктовий магазин - тихий район - в сусідньому будинку сімейна амбулаторія із сімейним лікарем - якщо добиратися до Києва міським транспортом, зупинка "Автошкола", тобто всі маршрутки що їдуть в Київ - 9 хв до Києва на авто - 5 хв пішки до садочку "Ялинка", найкращий в Броварах - наявність відеонагляду у квартирі та зовнішня камера - парковка авто у дворі будинку - наявність колясочної у дворі будинку Звязок через ОЛХ або Телеграм, Вайбер. Показати квартиру можливо за домовленістю, готова до продажу, всі документи в порядку. Не завжди можу оперативно відповісти, тож передзвоню пізніше.

власник
Квартира 3-кімнатна, з ремонтом від власника

Квартира має 3 окремі кімнати. Загальна площа 67 м². Розташована на 4 поверсі, 9 поверхового цегляного будинку, в самому серці міста Бровари по бульвару Незалежності 4 а. Три окремі кімнати, окремий сан вузол, два просторі балкони та простора кухня, в якій залишаються всі меблі та побутова техніка. Красива квартира, вікна якої дивляться на 2 сторони будинку.Не холодна.Не углова. Всі вікна в квартирі замінені на металопластикові. В квартирі виконано якісний ремонт, замінено електрику та сан техніку. 1 хвилина пішки школа 7 та два дитячі садочки. Ціна квартири 70 000$

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста Бровари

Продаж 3хкімнатної квартири по бул.Незалежності,17 . Будинок цегляний. Загальна площа 91 кв м , 8/16. Гарне розташування. Поруч є все необхідне для проживання . Фото відповідає дійсності .

3к бул.Незалежності,17 Бровари. Єоселя єВідновлення

Представляємо вашій увазі прекрасну можливість придбати просторну трикімнатну квартиру у ЖК "Гранд Парк", розташованому на вулиці Фельдмана 1 в Броварах. Цей клубний будинок знаходиться у затишному районі біля лісу, в районі Сади, що забезпечує затишок і комфорт вашого проживання. Квартира розташована на двох поверхах і має чудове планування, що дозволить вам максимально використовувати кожен квадратний метр простору. Площа 117 кв.м Вікна квартири виходять на приватний сектор, що забезпечує вам приватність і тишу. Навколо будинку знаходяться всі необхідні інфраструктурні обєкти: ліс, магазини, дитячі садки, школа, зупинка транспорту, аптеки та новий сосновий парк, що робить це місце ідеальним для комфортного проживання. Квартира обладнана автономним газовим опаленням, що забезпечить вам тепло і комфорт в будь-який час року. Додаткові деталі та відеоогляд доступні за посиланням: Відео youtu.be/DSrEIib_NUM?si=toSNuDMzPj7myXOs

3-кімнатна ЖК Гранд Парк єОселя, єВідновлення, постанова

Продам однокімнатну квартиру по вул. Чорновола, 15, 23/25, 58/15/23, евроремонт, світла, охайна, меблі техника залишається, с/у сумісний, балкон, чудове місцерозташування, зручна транспортна розвʼязка, закрита територія. Чистий продаж! Терміново!

Продам 1-кімнатну квартиру! ЖК Зелений квартал!

Продажа 1-комнатной квартиры в ЖК " Крона Парк 2 общей площадью 59.4 м². Квартира расположена на 8-м этаже 9-ти этажного дома. Состояние - после строителей: - лазерная стяжка пола, - разведено отопление, установлены радиаторы, - заведено электричество в щиток, - вода(ходная и гарячая), канализация. Жилая площадь 23.9 м², кухня-студия 21.8 м². В доме консьерж, домофон, кодовый замок, видеонаблюдение. Развитая инфраструктура - центр города. Адрес: ул. Вячеслава Черновола, г. Бровары. Возможен торг. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-914-794-DR.

Вячеслава Черновола улица, 7В, Бровары, Бровары, Киевская 70000.0 USD

КОД Продається 2 кімнатна кв. 49/10 м.кв, в м. Бровари Поверхність 24/9 Затишна та комфортна квартира, з меблями та технікою. ЖК Олімпійський, Торгмаш вул. Москаленко 49. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Сергея Москаленко улица, 49, Бровары, Бровары, Киевская 70000.0 USD

Продам 2х кімнатну кваитиру ЖК Medisson Gardens.Вікна виходят у двір комплекса, що є немаловажним фактором і захистом від проїздної частини. Шикарне плануваня квартири,зала квартири на два вікна,такого планування немає в продажі. Квартира 100% побудована,також 100% виплачена..Дом зданий в експлуатацію, документи на рукпх. Ціна дишевше ніж у забудовника, непотрібно чекати.Квартира розташована в середині дома.Встановлені всі лічильники. Попадає під програму Є ОСЕЛЯ.Право власності на руках.Продаж від ВЛАСНИКА,непотрібно сплачувати відсотки рієлтору.

2х-кім Medison Gardens.

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул. Грушевського, Атлант. Квартира 65 метрів , з яких житлова 33 метри , 14/17 поверх. В квартирі зроблений ремонт , повністю укомплектована меблями та технікою, все лишається . Поруч парк , школа , садочок, лікарня, супермаркети , зупинка транспорту . Можливий продаж під єОселю . Перегляди за домовленістю . 70000$ .

Продаж гарної 2к квартири 65 м ЖК Атлант вул. Грушевського

Продається 2-кімнатна квартира по вул.Грушевського 25. Квартира складається з двох окремих кімнат, великої кухні , двох санвузлів , просторого коридору та углового балкону. Квартира з якісним ремонтом, обладнана усіма необхідними для комфортного проживання меблями та побутовою технікою. В будинку 2 ліфти, консєрж, відеонагляд. Будинок розташований в самому серці міста . Тихий і затишний двір та піша доступність до центру. Добре розвинена інфраструктура: в пішій доступності зупинка громадського транспорту ( до метро Лісова 15 хв автобусом), парк Перемога, озеро, АТБ, Фора, школа, садочок,банк, нова пошта,адміністративні будівлі , безліч кавярень, та магазинчиків на будь-який смак. Відмінний варіант як для проживання молодій родині так і під оренду. Телефонуйте ,0636366014 готові до показів. Є відеоогляд - пишіть навайбер. Повний юридичний супровід угоди!

можливий продаж по єОселя
Грушевського вул., 25

Продам 3-х комнатную квартиру от хозяина по ул. Москаленка, 8-А. Рядом рынок, гаражный кооператив, несколько супермаркетов, поликлиника, 3 дет.сада, школа и гимназия. Счётчики на свет, воду установлены, задолженностей нет. 2 санузла, 2 балкона, 2 входные двери. Очень тепло зимой и прохладно летом. Есть консьерж и 2 лифта; 1 подъезд в доме. Запись на просмотр по телефону.

власник
3-кімнатна квартира від хазяїна

43794 Продається зручна 2-х кімнатна квартира в елітному ЖК Madison Gardens Будинок 2023 року, який вже введений в експлуатацію. Право власності. ВіІДСОТКИ СПЛАЧУЄ ВЛАСНИК! Переваги квартири: Автономне опалення; Натуральні будівельні та оздоблювальні матеріали, Стіни утеплені з використанням мінеральної вати; Встановлено лічильники тепла Від забудовника встановлені якісні вікна З чудовою шумоізоляцією, в квартирі не шумно; Закрита прибудинкова територія; Зона для паркування власних авто; ЖК бізнес класу Madison Gardens зведено у сердці Броварів. Вигідне розташування поруч з центром міста та чудовим парком Робить її ідеальним варіантом для зручного та комфортного життя. ЖК складається із 4 різноповерхових будинків. Комерційна інфраструктура на перших поверхах; Поряд з ЖК сосновий ліс, парк з дитячими та спортивними майданчиками; Поряд Крона парк і центральний міський парк БОНУСОМ для покупця безкоштовні послуги Від дизайнера інтерєрів під ваші особисті потреби! єОселя, торг. Власність

пров. Сокура Івана, 1, Бровары, Бровары, Киевская 69900.0 USD

Дослідити місцевість

Продаю квартиру з переплануванням. 3 повністю роздільні кімнати, та хол , 2 балкони на 2 сторони, туалет та ванна розділені окремо, (є ванна та душова кабінка ), продається з невеликою кладовкою на поверсі для зберігання овочів та закруток ). Газ, електрика, центральне опалення, на будинку стоять лічильники, вода, каналізація, бойлер Квартира утеплена з внутрішнього та зовнішнього боку, зовнішнє утеплення 100 мм. Кожна кімната має кондиціонер. Хороший ремонт, якісна техніка. Можливість паркувати авто біля будинку або поруч 2 автостоянки . На одній з Центральних вулиць р-ну Торгмаш в місті Бровари. Поряд декілька дитячих садочків, ліцеї, супермаркети Фора, АТБ, ТРЦ «Форум», ринок, аптеки, і т.д. Легкий виїзд як до Центру Броварів, так і до м. Києва чи інших міст через окружну міста. До Києва 15 хв. На вулиці маршрутки зі сполученням до м. Києва та по м. Бровари.

власник
Олимпийская улица, 2А, Торгмаш, Бровары, Киевская 69000.0 USD

Продається 2 кімнатна квартира 69,5 кв м на 2 поверсі (що зараз актуально) в "Крона парк 2", будинок № 9. Панорамні вікна, вдале планування.,Квартира повністю оплачена. Наразі будинок знаходиться на етапі завершення будівництва. Запланована дата закінчення будівництва - 3 квартал 2024 . Переуступка у забудовника, продаж від власника, без комісій, переуступку сплачую я!

власник
Krona park 2 терміново квартира 69 кв м ідеальне планування

Продам з ремонтом простору 3 кім.кв.,яка розділена повністю на дві квартири:1 кім.кв. і на 2 кім.кв. 1 кім.кв. можна використовувати під бізнес:магазин,перукарню,офіс... В квартирах є санвузли,все відокремлене. В 2 кім.кв. велика кухня-столова-14 метрів,2 утеплені лоджіі. В 1 кім.кв. є кухня,балкон засклений. В будинку перший поверх високий,квартири теплі. Будинок охайний,чистий і гарний під,ізд. Документи в порядку. Перший продаж. Запрошуємо на перегляд.

ПРОДАМ 3 кім.кв. з ремонтом в центрі!Бул.Незалежності 14/1!

Продається двокімнатна квартира по вул. Декабристів (Харківська)46, загальна площа 69 кв. Будинок цегляний, теплий, газифікований. Поверх пятий. Квартира повністю з ремонтом, меблями та технікою. Все є для комфортного проживання. Поруч розвинена інфраструктура: супермаркети, магазини, школи та садочки, школа мистецтв, дитяча та доросла амбулаторії, відділення банку, поруч зупинка транспорту, до м.Лісова 20 хвилин. Можливий торг.

2 кімн Декабристів (Харківська) Бровари

ЖК Лавандовий, центр міста, комплекс бізнес- класу, закрита територія, дитячі площадки, в будинку - ліфт, підземний паркінг, зручне планування. Своя котельня, Жек, поряд сосновий парк, ліс в 5 хвилинах ходьби. Зупинка міського транспорту, дитячий садочок. Метро Лісова 15 хвилин. Здача ЖК - 2 квартал 2024 року. Переуступку платимо. Без комісійних.

Продаж 2 кім, Бровари, Київська обл, вул Чорновола / Симоненко

Квартира має житловий стан але потребує ремонту. В квартирі три балкона, решітки на вікнах, гарне розташування будинку. Близько до будинку розташовані школи, садочки, магазини.

Продається 4-х, кімнатна квартира, вул. Симона Петлюри 13а

Продам 2-кімнатну квартиру, вулиця Марії Лагунової, б. 18-б, Броварський район, Бровари, станція метро "Лісова" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-960-812 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 2-й поверх 17-поверхового будинку. Загальна площа - 71 кв.м: кухня 15 кв.м, 2 кімнати, 2 балкона, 2 санвузоли. У квартирі виконан косметичний ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $76 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Марії Лагунової вул., 18б

42179 Продаж великої 2-кімнатної квартири 70м Невисокий пятий поверх бульв. Незалежності, Центр міста, Надійний теплий цегляний будинок 2000-х років Кімнати роздільні, сан. вузли роздільні, Велика кухня - гостинна Балкон засклений, утеплений та обшитий вагонкою. Планування розділене з великим балконом що має два виходи. Еркер на кухні Є господарське приміщення на сходовому майданчику. Чистий підїзд, доглянутий двір Поруч дитячий садок, школа, торговий центр, аквапарк, Кінотеатр, кінцева зупинка автобусів на Київ, ліс. Прописаних нема. Документам більше 3-х років Ціна договірна, Розглядаємо єОселя, єВідновлення

Незалежності бульв., 17

Продаж просторої квартири 75м2 укомплектованої меблями та побутовою технікою, всім необхідним для проживання, в зручному та затишному місці, вул. А.Голуба 1в, будинок 2008р. Квартира з просторим та перспективним плануванням в охайному стані. Дві окремі кімнати, кухня-столова, просторий хол- 16м2. Деревяна столярка, на підлозі плитка та ламінат, 2 нових кондиціонера, с/в роздільний, бойлер-80л, великомісна шафа-купе, 2 стінки та ін. Вхідні двері 3-кл. захисту, можливість створення свого тамбуру, є коморка на поверсі. Помірні комунальні, нові лічильники, теплолічильник. Огороджена територія, охорона, відеонагляд, парковка, дитячий майданчик. В будинку є бомбосховище, приват.дит-садок, продуктовий маркет, ОСББ. Поряд школа, Н-пошта, зупинки маршруток і ст.Княжичі, АТБ, Єва, парк Перемоги, басейн. До ст.м. Лісова 15хв. на авто. Документи в порядку, реальні фото, можливо під Є-оселю/відновленя. Телефонуйте попередньо, домовимось на показ квартири.

Продам затишну квартиру 75м2, неподалік парку
123...9
1 - 24 з 210 результатів