Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Петлюри, Бровари, станція метро "Лісова" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-936-846 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 16-й поверх 17-поверхового будинку. Загальна площа - 43 кв.м: кухня 9 кв.м, 1 кімната, 1 балкон, 1 санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $51 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Симона Петлюри вул., 36

Продам однокімнатну квартиру ЖК Зелений Квартал . Будинок бізнес класу вул. Чорновола 6. Площа 59 м2 , після будівельників, 25/26пов.,будинку. Квартира заходиться в самому центрі міста, Будинок заселений, панорамні вікна. В будинку три ліфти, консʼєрж, генератор, вся інфраструктура поруч. 50000y.o.

Вячеслава Чорновола вул., 6

• Бровари, Героїв Крут, 13, Scandia; Спецпроект 2021-2025 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 7; ЖК "Scandia", 3 будинок • 3р, 6-й поверх, площа: 103,2\29,7\8,7; Простора квартира в ЖК Scandia. Комплекс закритого типу, у квартирі є газ. Концепція ЖК "Місто у місті", ЖК Скандія-це справжнє європейське містечко з невисокими скандинавськими будиночками. Є озеро з зоною відпочинку, де літом можна робити шашлик, засмажити своє гарне тіло. Тут комфортно, свіже повітря, поряд ліс. Повна інфраструктура з дитячими садками, школами й усіма можливими магазинами. До Метро 10 хвилин (ходить маршрутка) квартира з Документами.;

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 12

Продаж квартири по вул. Симоненка 111 • Квартира з чудовим плануванням: в коридорі зроблена гардеробна кімната. З кухні вихід на балкон. • Гарний, сучасний ремонт. • Є вся необхідна техніка та меблі. • Навколо будинку є все в пішій доступності, Епіцентр, Новус. • Купа кавʼярень, маленьких крамничок. • Панорамний вид на місто. • В ліфтах ведеться відеоспостереження, квартира дуже тепла, зимою майже не вмикаються батареї. • Школи з гарними рейтингами, садочки, майданчики. • До Києва 20 хвилин на машині. • Чекаємо вас на перегляд, телефонуйте!

Симоненка вул., 111

Продам 3 к. квартиру на 1-м этаже по адресу бул. Независимости 21. Квартира в жилом состоянии, двухсторонняя(2 балкона). Возможна продажа под коммерцию. Хорошо развита инфраструктура - детский сад, школа, проф. лицей, поликлиника, аптеки, ТРЦ Терминал в пешей доступности. Рядом транспортная остановка, до Киева 20 минут.

власник
3х комнатная квартира в Бровари от хозяина

Продам квартиру 40 м.кв. (собственник). В квартире есть абсолютно вся мебель и техника для жизни.

власник
Симоненка д. 105 ,площадь 40 м.кв

ВІД ВЛАСНИКА БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1к 32 м, в ЖК Атлант на Симоненка. 45000 $ Продаж з меблями та технікою "заїжджай і живи". З техніки: вбудовані - варильна поверхня, мікрохвильова піч, холодильник. Також є пральна машина, бойлер. З меблів: кухня, шафа для верхнього одягу та взуття, диван розкладний , велика шафа , комод, тумба під тв, стіл обідній , стіл письмовий , стільці. Засклений балкон. Розводка труб - зшитий поліетилен. Замінена вся електрика від забудовника. Тепла підлога електрична. Стоять фільтри для води. В домі є відеоспостереження. Консьєрж. В домі Розетка, аптека, суші, піца, Єва. Поруч Новус , Епіцентр, зупинка транспорту, школа, садочок, Нова Пошта, Кавярня, «Черноморка».

власник
Симоненко улица, 111, Бровары, Киевская 50000.0 USD

Продам 1 кімнатну квартиру переплановану в 2-ох кімнатну, в новому житловому комплексі»Атлант» вул.Грушевського. Квартира знаходиться на 8 поверсі 17 поверхового будинку . Загальна площа-46 метри, житлова-19 метри, Будинок -2014 року побудови. В будинку два ліфти , консьерж,відеонагляд,осбб. На території комплексу дитячий майданчик , парковка, дитяча школа мистецтв . Поруч магазини , парк , школа , дитячий садок , ринок, зупинка . Один власник . Ціна-50000 у.о. Агенствам не турбувати!

власник
Продаж  1к квартири м.Бровари по по вул.Грушевського (Власник)

Продаж просторої охайної квартири 55м2 з чудовим краєвидом! В зручному та затишному місці центра Броварів, вул. А.Голуба 1в, цегляний будинок 2008р. В квартирі всі необхідні зручності для проживання, меблі та побутова техніка, 2 шафи, 2 ліжка, вбудована кухня, просторий с/в сумісний, бойлел 80л. Хол 11м2, лоджія 4,5м2 засклена/утеплена. В наявності своя коморка на поверсі, є можливість створення тамбуру. Помірні комунальні, теплолічильник. Презентабельне парадне, 2 швидкісні ліфти. Огороджена прибудинкова територія, охорона, відеонагляд, дитячий майданчик, паркування. В будинку є бомбосховище, ОСББ, приват.дит-садок, продуктовий маркет. Поряд школа, Н-пошта, зупинки маршруток і ст.Княжичі- 10хв., АТБ, Єва, бювет, парк Перемоги, басейн. Все необхідне в пішій доступності. До ст.м. Лісова 15хв. на авто. Можливо під Є-оселю/відновленя. Телефонуйте попередньо, покажем квартиру.

Продаж видової 1к.кв. 55м2 в затишному місці, вул. А.Голуба 1В

Предлагается к продаже уютная 1 комнатная квартира, в новом доме, по улице Симона Петлюры (бывшая Черняховского), 36. Площадь составляет 42,4/20,5/11,8. Имеется застекленная лоджия. Квартира теплая, в отличном состоянии. Остается встроенная кухня , бойлер и шкаф в коридоре. Закрытый тамбур, на две квартиры. Замечательная локация. Рядом "Терминал", школа, детский садик, остановка транспорта. Стоимость составляет 50000 у.е. с торгом. Работаем со всеми программами.

Продается 1 комнатная квартира в новом доме, ул. Симона Петлюры, 36

Продам 1к квартиру по вул.Симона Петлюри,36б в м.Бровари. Цікаве планування за рахунок ніші у кімнаті , в якій легко вмістилося двоспальне ліжко. Меблі , техніка , ремонт , все у відмінному стані. Санвузол сумісний , гардеробна. Будинок побудований у 2014 році , ремонти вже ніхто не робить , спокійні сусіди. Розглянемо продаж за програмою єОселя та ін.

1 к квартира вул.Петлюри,36б єОселя

1 к.кв., 8/14, 48/21/15, балкон,мебльована, шафа купе, кухня, диван,плитка на підлозі, с/в суміжний, лічильники,ремонт ,поруч парк, озеро , зупинка на Київ, аптеки, супермаркети, 50000у.о.

Продажа 1к.кв.  Бровари ,вул.Грушевського, 8/14. 50000у.о

Продаж великої 47м2 однокімнатної квартири у відмінному стані Залишається все, що на фото, хороший ремонт, гарний стан. Середній поверх 10/17 Адреса: вул. Грушевського 27 Відмінне місцерозташування: поруч все необхідне, магазини, супермаркети, зупинки, центральний парк, школи, садочки, бассейн та багато іншого. Будинок 2013 року. Територія та підʼїзди завжди доглянуті. Є консʼєрж. 50000$, торг можливий Працюємо з усіма державними програмами. Телефонуйте, перегляди у будь-який час! АН Elion Більше 15 років працюємо для Вашого комфорту!

Продаж великої 1к квартири Бровари, центр, новий будинок єОселя

9/14 ул.Черновола 8 ЖК Крона Парк2 S-49.5/18.5/14.2 м2 новобудова бізнес класа,можливе перепланування в євродвушку,можливо поміняти кімнату з кухнею ,є гардероб,санвузол сумісний,лічильники на світо двухтарифний,опалення,воду,вид на ліс.Ціна 50000 у.е.Агенція

1-кімн. в ЖК Крона Парк 2

КОД 43793 Продаж 1к квартира м. Бровари вул. Симона Петлюри 11г Квартира повністю укомплектована є Все необхідне Загальна площа 44м2 Поверх 4/14 Поруч є супермаркет, ТРЦ, зупинка громадського транпорту , та інше. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Симона Петлюры улица, 11Г, Бровары, Бровары, Киевская 50000.0 USD

Дослідити місцевість

Продам однокімнатну квартиру, у квартирі зроблений гарний ремонт, є все для комфортного проживання Поруч торгово розважальні центри, аптеки, магазини, лікарні, школи, садочки

Продам однокімнатну квартиру ЖК Атлант на Київський

Продається 1 кімнатна квартира в ЖК «Лавандовий» без комісії, без ріелторів Секція 1.8, вікна у двір Запрошую ознайомитись з пропозицією

ЖК Лавандовий 1-кімнатна квартира

Продам 1-но кімнатну квартиру в Броварах, ЖК Атлант на Київській, 13/25пов, загальна площа 47кв.м, квартира з сучасним ремонтом, має велику кухню-18кв.м., вбудовані меблі та технікою, засклена лоджия, вбудована шафа, ліжко. Гарний панорамний вид з вікна на місто. На квартиру встановлений тепловий лічильник. Новий будинок, консьєрж, поруч ТЦ Новус та Епіцентр, Ціна 50000дол.США Без комісії для покупця.

Продам 1-но кімнатну квартиру в ЖК Атлант на Київській

Продається квартира в місті Бровари в приватному секторі в тихому місці! Квартира після проживання однієї родини, на 4 поверсі 4 поверхового будинку! Продаємо з усіма меблями та технікою! В квартирі є два балкони, один закритий, інший відкритий ( на нього стоїть генератор) . В квартирі є другий поверх, що робить її достатньо цікавою)) Також кухню та кімнату розділяє акваріум з рибками, що є її ізюмінкою! В коридорі та в кімнаті великі шафи для речей, є кондиціонер, великий бак з запасом води(на випадок її відсутності) з техніки є посудомийна машинка, пральна машина, мікрохвильова піч, сушильна машинка, холодильник, пилосос! У ся техніка робоча та надійна! На другому поверсі залишаємо також полки зі столиком та кріслом! Є спальне місце під дахом! Біля будинку є бесідка для відпочинку та мангальна зона, два паркомісця також вам гарантовані! Поряд магазин та гарна природа) Квартира чудова та є все необхідне, заїзджай та живи! Також є закритий тамбур на 2 квартири, там є додаткова шафа та полиці для взуття! Сусіди гарні, тихе місце для проживання! Котел електро індівідуальний, підлога в санвузлі з підігрівом, на підлозі паркет високого класу, в санвузлі якісна плитка!

Продається квартира в місті Бровари! Торг!!

Продам 1 кім квартиру 46м2 в ЖК Крона парк 2 розташована на 8 поверсі 14 поверхового будинку (буд №4) Krona Park II - ЖК бізнес-класу, що складається з 16 будинків різної поверховості в центрі міста Бровари. Поблизу ЖК Krona Park II розташовані міський упорядкований парк і ділянка лісового масиву. Територія ЖК буде розділена алеями з елементами ландшафтного дизайну на зони для відпочинку, спорту та ігор. Поруч розташовані фітнес клуби, спортивні секції, розвиваючі заняття для дітей, а також магазини, супермаркети, кафе, ресторани. Зупинка транспорту, до Киева 15 хв їзди Ціна 50000 $ переуступка Здача будинку і видача ключів до кінця літа.

Продам 1 кім квартиру 46м2 "КРОНА ПАРК 2" буд. №4

Продаж 2- кімнатної квартири ЖК Скандія. 72м2, 7/8 поверх, вільне плануввання, всі комунікації заведено в квартиру. Будинок зданий. Клас комплексу Комфорт + 2, комбінована система облицювання фасаду гарантує 40% економії на опаленні. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою. Містечко на території лісо-паркової зони. Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва – 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Загалом планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. В кожному будинку своя газова котельня на опалення. Гарний ЖК з перспективою! Продаж по переуступці, але можливий продаж під державну програму «Єоселя». 50 000$ Є варіанти одно та двокімнатних квартир в цьому ЖК, ціни нижчі, ніж в забудовника. Телефонуйте 06******21 05******48 AH Elion. Більше 15 років працюємо для Вашого комфорту

Продаж 2кім квартири ЖК Скандія Scandia, ЄОСЕЛЯ єВідновлення

Продаж 1к квартири в ЖК Лісовий квартал . Квартира 42,5 метри , 9/25 поверх. Ціна вартира з ремонтом, меблями та технікою(все лишається) . Є лічильники на все(тепло, світло, вода). В будинку встановлюють генератор. Документам більше 3-х років . 50000$

Продаж 1к квартири Лісовий квартал

Простора квартира в ЖК Scandia. Комплекс закритого типу, у квартирі є газ. Концепція ЖК "Місто у місті", ЖК Скандія-це справжнє європейське містечко з невисокими скандинавськими будиночками. Є озеро з зоною відпочинку, де літом можна робити шашлик, засмажити своє гарне тіло. Тут комфортно, свіже повітря, поряд ліс. Повна інфраструктура з дитячими садками, школами й усіма можливими магазинами. До Метро 10 хвилин (ходить маршрутка) квартира з Документами

Квартира в сучасному ЖК Scandia

Розглядаємо під Єоселя, Є відновлення . Документам на квартиру більше 3-х років.Продам затишну євродвушку з окремою спальнею та просторою кухнею-студією, гардеробною ЖК "Атлант" по вул. Симоненка 105. Встановлено індивідуальний лічильник на опалення. Тепла підлога. Все зроблено якісно та зі смаком. Поруч Новус, Епіцентр, ринок, Мегамаркет, Зупинка транспорту. 50000 у.о. Документи готові до продажу.

можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 105
1 - 24 з 325 результатів