Продам 1 кімнатну квартиру ЖК Атлант вул.С.Петлюри,28, площею 42м.кв, 13 поверх, вихід на вулицю С. Петлюри. Поруч зупинка транспорту, школа, садочок, ТЦ Термінал, магазини, супермаркети і т.д. Дім зданий в експлуатацію, можна заходити на ремонт. Право власності з ключами на руках. 40.000у.о.торг. Власник

власник
Квартира 1 кімнатна

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Крона Парк 2, вул.Симоненка,32, в будинку №8, 5/10 пов., Будинок активно будується, планова здача в експлуатацію 4 квартал 2024року Будинок бізнес класу, розташований в центрі міста. Найкращий житловий комплекс міста. Продаж по переуступці. 40000 дол.США

власник
Продаж 1к квартири Крона Парк 2 Бровари  (власник)

Квартира біля Епіцентру по вулиці Василя Симоненка, 10 поверх. В новострої, зроблений початковий ремонт (вирівняні стіни під покраску, покладена плитка, є куплена душова кабіна, інсталяція, витяжка, полотенцесушитіль, бойлер, але ще не встановлені), встановлений індивідуальний лічильник на квартиру.

власник
Квартира в Броварах

Продаж 1-к квартири на 4 поверсі. 43 Кв.м (40+3 гардеробна) В квартирі виконані чорнові роботи: -якісно розведена електрика (є всі схеми розводки) -сантехніка - кабель на інтернет -траса на кондиціонер -замінені батареї на якісні італійські -встановлена інсталяція Geberit -виконана машинна штукатурка. -встановлено теплолічильник. В будинку організовано ОСББ, доглянута прибудинкова територія, просторе чисте парадне. Зручне розташування. У дворі школа, поруч дит.садок, ТРЦ Термінал, зупинка, аптеки тощо. Код об`єкту на сайті компанії: 16416

Продаж квартири 4 поверх 1к Петлюри, 21Б Бровари

Продаж 3к квартири в центрі м. Бровари по вул. М. Лагунової 18 1 поверх, 72 м2, стан під ремонт, будинок цегляний, виходить на вул. Лагунової- можна під коммерцію. Квартира повністю готова до продажу 40000$, для реальних покупців торг Телефонуйте АН Elion Більше 15 років працюємо для Вашого комфорту!

Продаж 3к квартири 72м2 1 прохідне місце коммерція

Продаж 3хкімнатної квартири в центрі Броварів по вул. Лагуновій 18, 1/9п, 72/42/10, житловий стан, 2 балкона, поруч 2 садочки, 2 школи, супермаркети, зупинка транспорту, недалеко парк. Чистий продаж!

Продам 3хкквартиру в центрі Броварів по вул. Лагуновій!

Дворівнева квартира, ЖК Скандія, Бровари. До метро Лісова 10 хвилин на авто. Є поряд електричка.Площа квартири – 54,5 м². Перший поверх – 31,8 м² (+3,4 балкон), другий – 21,7 м². Є можливість розширення другого поверху від стіни до стіни зі збільшенням загальної площі квартири на 10+ м². можна врізати додаткове вікно у скатному даху кімнати на другому рівні Будинок класу Комфорт, ліфти – Schindler, дах добре утеплений,Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни – керамоблок із утепленням мінватою. Будинок зданий в експлуатацію у грудні 2021-го. ЖК закритого типу, вїзд через КПП, має свою охорону з відеоспостереженням. На території комплексу облагороджують озеро, є парк, кавярні, салон краси, магазин, побудований дитячий садок, будується школа та лікарня..Адреса: Героїв Крут 10. Код об`єкту на сайті компанії: 20543

Продаж квартири 2к Героїв Крут, 10 ЖК Жк Скандія Бровари

Продажа 1-комнатной квартиры в г. Бровары, ул. Василия Симоненко 107А, 22/25 этаж, общей площадью 46.1 м². Жилая - 15.3 м², кухня - 11.1 м². Квартира без внутренних работ. Все как на фото. Для вашей безопасности есть консьерж, домофон и кодовый замок. Развитая инфраструктура. Эпицентр, Новус... Звоните и эта уютная квартира станет вашим новым домом. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-938-123-DR.

Симоненко улица, 107А, Бровары, Бровары, Киевская 40000.0 USD

Продаж великої однокімнатної квартири ЖК Scandia. 58м2, 6 та 7 поверх, вільне планування, всі комунікації заведено в квартиру. Клас комплексу Комфорт + 2, комбінована система облицювання фасаду гарантує 40% економії на опаленні. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою. Містечко на території лісо-паркової зони. Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва – 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Загалом планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. В кожному будинку своя газова котельня на опалення. Гарний ЖК з перспективою! Дуже легко переплановується в 2кім, є планування у фото. Продаж по переуступці, але можливий продаж під державну програму «Єоселя». 40000$ Є варіанти одно та двокімнатних квартир в цьому ЖК, ціни нижчі, ніж в забудовника. Телефонуйте

Продаж 1 к 58м2 ( можна в 2кім перепланувати) ЖК Скандія / Єоселя

Квартира 2 кімнати, 55.3 м2, ЖК Scandia D18 будинок, введення в експлуатацію в 2-3 кварталі поточного року Будинок збудований, залишились фасадні роботи. Переуступка

власник
2 кімнатна квартира в Броварах ЖК Scandia

Продається 1-но кімн., квартира в новому будинку ЖК Атлант Грушевського 27. Квартира знаходиться на 1 поверсі/ 17 ти пов.,будинку з високим цоколем. Загальна площа 42 кВ.,метрів/ житлова 17,9/ кухня 8,6 кВ.,метрів. Велика утеплена лоджія. Грати на вікнах.Поряд є школа, дитячий садок, магазини, супермаркет, ринок, зупинка транспорту, палац творчості,парк та озеро. Готова до продажу. Продається під Є-ПРОГРАМИ.

Продам ЖК Атлант 1- но кімн.,квартиру Грушевського 27

30м2, 19 этаж, 2 лифта, консьерж, в ближайшее время генератор на лифт и воду. Утепление стены, подвесной потолок, мебель на фото, автоматы и защита, интернет. Я собственник. Хороший район, новый дом, и новая секция. 43 тыс долл. Рядом школы, садики, почты, много ТЦ, эпицентр, отличный район для жизни. Возле Терминала. Покупалась для пассивного дохода родителям. Цена 40 тыс без торга, все затраты по переоформлению за вами. Обмен только на деньги.

Smart 30м2 19/21

Продам 1к квартиру в ЖК Атлант. Симоненка 111. 13/25пов., 43/16/12. В квартирі зроблені чорнові роботи. Прокладена електрика під світло та розетки, все виведено в щитову через реле напруги на автомати. Зроблена сантехника, точки подачі та відводу води на кухні (+ вихід під посудомийну машину) та у ванній кімнаті (під ванну, пральну машину, бойлер), також встановлена інсталяція GROHE для підвісного унітазу та бойлер. Укладена підготовка під кондиціонер в кімнаті. Вирівняні та поштукатурені всі стіни для поклейки шпалер та укладки плитки у ванній кімнаті. На підлозі рівна цементна стяжка, що дозволяє відразу стелити ламінат. Квартира дуже тепла взимку, балкон застеклений. Поряд вся інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-948-735-DR.

Симоненко улица, 111, Бровары, Бровары, Киевская 39950.0 USD

Продам 2к квартиру ЖК «Scandia», скандинавське містечко вул. Героїв Крут, 8, Бровари Площа: 59/28/11 4/8 поверх Будинок зданий в експлуатацію, документи на руках, можна заходити на ремонт. Власники розглядають продаж під державні програми єОселя та єВідновлення Квартира з вільним плануванням, функціональна, дозволить реалізувати ваші задуми для комфортного проживання. Квартира складається з просторого коридору, 2 кімнат та кухні, санвузол сумісний. Стан після забудовників. Всі комунікації підведено в квартиру. Централізоване водопостачання та автономне опалення. Інтернет – оптоволоконний. Гарний район для комфортного проживання поряд з лісом. На території є парк та озеро, поряд з будинком дитячий садок, планується будівництво ще 5 садочків та 2 шкіл, поліклініка. У дворі дитячий майданчик, поруч – магазини, кав’ярні, зарядка для авто, велопарковки. Територія комплексу під охороною, камери, закрита територія. Зрачне транспортне сполучення, до метро Лісова 10-15 хв., курсує пряма маршрутка від ЖК за розкладом.

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 8

Продається 3-кімнатна квартира біля парку Шевченка, розвилка. 2 поверх 4х-поверхового будинку. Зручна транспортна розвʼязка, поруч супермаркет, аптеки, магазини, кафе. Кухня 6кв.м, газова колонка. Санвузол роздільний. 1 кімната прохідна, 2 окремих, невеличка кладовка. Можливість перепланування. Житловий стан. Можливий продаж по сертифікату є-відновлення. В 50м парк Шевченка.

власник
Продається 3к. квартира, Бровари, розвилка

Дослідити місцевість

Продается 3х комнатная квартира , площадью 61/45/6,5, расположенная на 4 м этаже. В квартире сделан частичный ремонт. Новые окна, кафель в санузле и на кухне, новая столярка. Есть материалы для завершения . Отличная локация. Рядом школы, детский садик, магазины, остановка транспорта. Квартира свободна, готова к продаже. 39900 у.е. реальному покупателю торг.

Продается 3х комнатная квартира  по ул. Черных Запорожцев, 53

Продам 1-кім Квартиру на шостому поверсіз балконом, в центрі міста Бровари. Загальна площа 38м². Квартира після косметичного ремонту.

Продам 1-кім квартиру по вул. Чорних Запорожців (Короленко)

Продаж квартири в м. Бровари за адресою вул. Симоненка 107 ЖК АТЛАНТ 12 поверх /25. Загальна площа 41.3 м2. Площа кухні - 11.7 м2. У квартирі зроблена розводка електрики, встановлений лічильник на тепло. Добре розвинена інфраструктура: школа, дит. садок, ринок, супермаркет Сільпо, Новус, Епіцентр. Оформлено право власності, у квартирі ніхто не прописаний. Перегляди за попередньою домовленістю. Телефонуйте.Відео огляд надам на месенджер.

Симоненко улица, 107А, Массив, Бровары, Киевская 39775.0 USD

Переуступка. Висока стадія готовності. Квартира в жк "Scandia" Початок Броварів. Найближчий комплекс до Києва, всього 10 хвилин, пряма дорога без заторів. Площа 53 м², раціональне планування квартири, простора кухня, зручний 4-й поверх. Будинок цегляний, вікна rehau, ліфти Shindler, власна свердловина, та котельня. Закрита територія, озеро та зона відпочинку, поруч ліс, своя маршрутка до Києва

власник
2к. 53м² жк"Scandia" Переуступка, квартира, Скандія

Продам 2к квартиру в Броварах, бул. Незалежності 21. 3/9пов., 52/34/8. Стан квартири під ремонт, але все працює. Гарне планування, роздільні кімнати та с/в. Великий балкон, на дві кімнати, заскляний. Поряд дві школи (ліцей), дит.садочки, ринок, ТРЦ Термінал та все, що необхідно для життя в пішої доступності. Держ. програми розглядаються.

Продам 2к квартиру. Бровари, бул. Незалежності

Пропонується чудова 1-кімнатна квартира загальною площею 39,5 кв. м, розташована на 23-му поверсі ЖК "Атлант на Київський" за адресою вул. Василя Симоненка 111. Квартира вражає своєю затишністю та готовністю до перегляду. Вона має велику кухню-студію, кімнату, яку можна відокремити, а також окремий санвузол. Крім того, є кладовка, яка ідеально підходить для використання як гардеробна. Квартира підходить для покупців, які розглядають програми єОселя, єВідновлення, 280Постанова. Розташування ЖК вельми зручне: через дорогу розташовані три школи, два дитячі садочки, а також знаходяться магазини, ТЦ Епіцентр і супермаркет Новус. Поблизу є ліс, що створює комфортні умови для проживання. Не вагайтеся звертатися для додаткової інформації чи організації перегляду цієї привабливої квартири.

ТЕРМІНОВО‼️єВідновлення єОселя  1кім.кв Жк «Атлант»з Гардеробною!

43451 Продаж 1-кімнатної квартири в місті Бровари, бул. Незалежноті 15А. Загальна площа 41м2 Поверх 3/9 Ремонт пригідний для житла Є наземне паркомісце 20 хв до станції метро Лісова Поруч садочки, школи, лікарня Чудова транспортна розвязка Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

Независимости бульвар, 15А, Бровары, Бровары, Киевская 39500.0 USD

44479 Продаж 2-кімнатної квартири в місті Бровари, вулиця Незалежності 21. Квартира в житловому стані, під ремонт, має гарне розташування. Є великий балкон, який можна гарно облаштувати. Інфраструктура (до 500 метрів): Школа, Парк, зелена зона, Магазин, кіоск, Дитячий майданчик, Кінотеатр, театр, Супермаркет, ТРЦ, Відділення пошти, Аптека, Ресторан, кафе, Дитячий садок, Зупинка транспорту. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

Независимости бульвар, 21, Бровары, Бровары, Киевская 39500.0 USD

Продається однокімнатна квартира в ЖК Скандія. Загальна площа 46.6 кв.м. В квартирі висота стелі 3.4 м. Поверх 1ий. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. Охорона, відеоспостереження. На територіЇ парк та озеро. Є можливість переводу в нежитлове приміщення та зробити власний вхід з фасадної сторони. Будинок введено в експлуатацію 2021 році. Активно роблять ремонт сусіди, а деякі вже заселились. Право власності на руках.

Героїв Крут вул., 12
1 - 24 з 222 результатів