Квартира знаходиться на 9-му поверсі сучасного, цегляного, 20-поверхового будинку побудованого у 2022 році. Загальна площа квартири становить 75м, з яких 39м - житлова. Простора кухня має площу 15м. У квартирі зроблений якісний євроремонт в ніжних, світлих тонах, що створює відчуття простору та затишку. На кухні встановлені нові меблі та сучасна техніка, зокрема варильна панель та духова піч. Ванна кімната повністю мебльована, обладнана великим дзеркалом, бойлером, ванною, раковиною, біде та підвісним унітазом. Також є підігрів підлоги у ванній та на кухні. Квартира має балкон з дуже гарним видом, що забезпечує додатковий простір для відочинку. У будинку централізоване опалення, є ліфт, охорона, гостьовий паркінг та пожежна сигналізація, що забезпечує комфорт та безпеку мешканців, підключений інтернет, є багато розеток, а в спальнях встановлені кондиціонери для додаткового комфорту.

ексклюзив
Чубинського вул., 13а

Код 45506 Продаж великої чудової 2 кімнатної квартири на другому поверсі девятиповерхового будинку майже в самому серці міста Бровари. Адреса будинку: вул. М. Лагунової 18. Інформація про будинок: Будинок в чудовому житловому стані, огороджена територія, у дворі завжди є вільні місця для авто. Консьєрж завжди зустріне вас з посмішкою на обличчі та привітає. Є власний дворик з декоративними квітами та деревами. Розташування: Біля будинку знаходиться всі необхідні магазини: АТБ, аптека, автошкола, відділення банку. Багато продуктових магазинів, тому ваш похід в магазин не буде займати багато часу. Зручне розташування для родини з дітьми так як менш ніж за 5 хвилин можна дійти до дитячого садочку та школи. Поблизу ТРЦ Термінал, в якому є такі розважальні програми як аквапарк, кіно, ігрові автомати, боулінг - у вихідні дні завжди буде чим зайнятися разом з сімєю. Також біля будинку знаходиться дитячий майданчик. Зручна транспортна розвязка, що дає змогу швидко дістатися до центру Броварів та до Києва: - 20 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці. - 10 хв. до залізничної станції "Бровари" (звідки прямує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); - 5 хв. на авто до центру міста Бровари; Інформація про квартиру: Квартира в гарному житловому стані. Ремонт в квартирі робили для себе, тому про якість не потрібно турбуватися. Як тільки ми заходимо в квартиру ми потраплямо у великий коридорчик в якому з лівого боку стоїть шафа для одягу. З правого боку стоїть невеличка поличка для необхідних вам речей та взуття. В квартирі дві великі кімнати на всі ваші потреби. В першій кімнаті стоїть велике та комфотне спальне ліжко, біля якого є невеличкий скляний столик та тумба. Навпроти ліжка вмонтований телевізор та комод. В кутку кімнати стоїть велика шафа в яку можна зайти як в гардеромну кімнату. В другій кімнаті є розкладний диванчик біля якого стоїть письмовий столик. В кімнаті також є телевізор та шафа. З кожної із кімнат можна вийти на великий семиметровий балкон. Квартира обладнана чудовою комфортною кухньою з якісним обладнанням, є обідній столик та кутовий диванчик. Роздільний санвузол з надійною сантехнікою. У ванній кімнаті є тепла підлога, щоб взимку ваша підлога залишалася теплою. Вікна виходять з південної сторони, тож влітку не так спекотно. Квартира дуже світла та затишна, в ній жила тільки сімя власника. Будинок теплий, один підїзд, в будинку 1 ліфти, чудові привітні сусіди. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
Марії Лагунової вул., 18

Без% Продаж 2-к квартири в мікрорайоні Торгмаш, на вул. Володимира Великого (Енгельса), 10. Розташована на 5-му поверсі 5-поверхового будинку. Будинок 1980 - 1989 року. Загальна площа 53,6 кв.м., санвузол суміжний, вікна виходять на дві сторони, простора та видова. Виконано дизайнерський ремонт, з брендовою сантехнікою, матеріалами та меблями, все продумано для комфортного мешкання. Встановлено кондиціонер, бойлер, посудомийна машина. Тепла підлога у кухні. Є гардероб. Квартира з позитивною енергетикою та аурою. Чистий та доглянутий двір, дитячий майданчик. У пішій доступності знаходяться супермаркети Фора та АТБ, ринок, магазини, кафе, банкомати, аптеки, нова пошта, поліклініка, приватна та загальноосвітня школа, дитячий садок, парк. Поруч із будинком зупинки громадського транспорту. До метро Лісова у Києві 30-40 хвилин громадським транспортом. Ціна 57 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Володимира Великого вул., 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двокімнатної квартири на тринадцятому поверсі в двадцятипятиповерховому будинку у самому серці міста Бровари! За адресою: вул. Київська 247. ЖК Лісовий Квартал. Інформація про житловий комплекс: «Лісовий квартал» - сучасний житловий комплекс, де цінують комфорт, безпеку і здоровя. Розташований «Лісовий квартал» в кількох кілометрах від Києва, в самому центрі Броварів. Зручна транспортна розвязка дозволяє бути в Києві вже через 10-15 хвилин. Лише за кілька кроків від житлового комплексу - мальовничий сосновий бір, немов спеціально створений, щоб прокласти тут власну «стежку здоровя» для ранкових пробіжок або прогулянок з дітьми. Розташування: - 1 хвилина до супермаркету «Сільпо»; - 2 хвилин до торгового центру «Епіцентр К»; - 9 хвилин до Соснового парку; - 9 хвилин до ринку; - 5 хвилин їзди до аквапарку «Термінал». Інформація про квартиру: Загальний стан квартири - чудовий стан. Квартира вільного планування. Робили ремонт для власного проживання, тому все затишне та максимально комфортне. Є автономна електроенергія - генератор. Під час відключення електроенергії є подача води та працює великий вантажний ліфт. В квартирі є кондиціонер, бойлер на 80 л., пральна машина, велика шафа-купе, холодильник та інші меблі. Є вихід на балкон зі спальні. Балкон засклений, теплий та досить великий, що дозволяє облаштувати робоче місце або ж місце для відпочинку. Квартира не кутова, утеплена. Взимку батареї увімкнені на мінімум, оскільки дуже тепла квартира. Є можливість регулювати та вимикати опалення! У дворі є парковка та завжди вільні місця для авто. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Київська вул., 247

Продаж 2к квартири в ЖК Олімпійський, Торгмаш. В квартирі зроблено перепланування, збільшена кухня , завдяки чому утворилася кухня- вітальня з диваном та телевізором та окремі дві спальні . На балконі додатково є гардеробний куточок . В просторій вітальні розміщується мʼякий куток . Перший поверх достатньо високий і безпечний. На поверсі є велика відокремлена територія для 2 квартир з містом для велосипедів та колясок , яка закривається дверима під ключ . При бажанні , квартиру легко перетворити на комерційне приміщення з окремим входом . Сучасний ЖК з великою кількістю дитячих майданчиків , магазинів, кафе та різної інфраструктури. Є школи та дитсадки. Для тих хто працює в Києві по окружній дорозі легко і без пробок зручно добиратися до роботи.

можливий продаж по єОселя
Сергія Москаленка вул., 53

Продам 2,кім квартиру в найкращому ЖК Броварів «Атлант» Квартира 2 кім ( по документам) 49/21/11, розташована на 11 /25 поверсі В квартирі зроблений якісний, сучасний ремонт, який робили для себе Квартира мебльована, є необхідна побутова техніка В квартирі гардеробна, поруч на поверсі велика обладнана комора з документами В будинку є укриття, найбжчим часом буде встановлено потужний генератор ( на опалення, на воду і на ліфти) В підʼїзді встановили камери відеоспостереження. Є консʼєрж В підʼїзді три ліфта , на квартиру два місця під велосипеди На додаткові питання відповім по телефону. Ключі на руках Перегляди за домовленістю Фото реальні, є відеоогляд. 67000$

можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 105

Продам 2-кімнатну квартиру по вулиці Київській 300-в, Бровари, станція метро "Лісова" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-953-535 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 3-й поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа - 45 кв.м: кухня 6 кв.м, 2 кімнати, 1 балкон, 1 санвузол. Квартира без ремонту. Стан житловий. Вартість - $ 35 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Київська вул., 300

Бровари, В.Чорновола,11 ЖК Зелений квартал, будинок біля паркової зони, закрита територія, охорона, паркінг, дитячий майданчик. Поруч Сільпо, МакДональдз, спортивні зали, дитячий садок, школа, лікарня, зупинка громадського транспорту. Квартира 83,5 метрів, на 17 поверсі. Тількі після ремонту! Панорамні вікна. Окремі дві спальні площею 20,7 та 19,6 кв.м, та кухня студія площею 20,9 кв.м Роздільні ванна та туалет з теплою підлогою, бойлер, пральна машина. Облаштована меблями та технікою. Кондиціонери в кожній кімнаті. Лічильники тепла, води, електроенергії 2 зони -день, ніч. Терморегулятори. Led освітлення. Сигналізація. Без комісії! Державні програми

власник
можливий продаж по єОселя
Вячеслава Чорновола вул., 11

Продається 2 кімнатна (євродвушка)) квартира в ЖК Купава 3 поверх, 52 м2. Повністю укомплектована квартира з ремонтом. Кухня студія, балкон закритий просторий, великий гардероб, суміжна ванна кімната Два ліфти. На весь будинок встановлено генератори на випадок блекаутів для забезпечення опалення будинку. Вода централізована, великою перевагою є третій поверх квартири, у разі вимкнення світла вода є в квартирі. Поряд вся необхідна інфраструктура Теплий затишний будинок

Симоненка вул., 4

Продається двокімнатна квартира на вулиці Москаленко в районі Торгмаш. Є усі комунікації, газ. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. • відмінне розташування з розвиненою інфраструктурою. Поруч ринок, магазини, школа, дит.садок, аптеки, автобусна зупинка • квартира тепла • тихий та спокійний район Квартира продається за допомогою агенції нерухомості. Комісію за послуги сплачує покупець.

ексклюзив
Сергія Москаленка вул., 6

Продажа квартиры в центре Броваров ( бывшая ул Короленко)63 - площадь квартиры 45м2 - расположена на 5 этаже из 5 - в середине дома ( НЕ УГЛОВАЯ ) - парадное чистое, ухоженное - один владелец ( прописанных нет) - есть болер - ГАЗ - всё что есть в квартире остаётся Развитая инфраструктура. Рядом Эпицентр, НОВУС, рынок, самое удобное расположение. По запросу могу скинуть видео на любой мессенджер. Звоните, буду рада Вам помочь.

Чорних Запорожців вул. (Короленка), 63

Продам 2-кімнатну квартиру, вулиця Марії Лагунової, б. 18-б, Броварський район, Бровари, станція метро "Лісова" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-960-812 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 2-й поверх 17-поверхового будинку. Загальна площа - 71 кв.м: кухня 15 кв.м, 2 кімнати, 2 балкона, 2 санвузоли. У квартирі виконан косметичний ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $76 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Марії Лагунової вул., 18б

"єОселя" під 3%. Затишна двокімнатна квартира, Бровари, Грушевського вул., 17/1. Капітальний ремонт 2006-го року, вирівняні стіни та підлога. Двостороння, видова (видно парк, 100 м від будинку). Будинок 2003-го року, теплий. Проводка мідна, встановлено індивідуальний лічильник на опалення (розводка горизонтальна), санвузол потребує ремонту. Зручне планування, просторі кімнати та коридор, роздільні ванна та туалет. Велика спальня. В квартирі передбачена кімната для сушки білизни, гардеробна, комора (вміститься велосипед чи дитячий візок). Можливе перепланування. Газова плита. ОСББ, доглянутий ліфт. Чудова інфраструктура. У дворі супермаркети, є місця для паркування авто. Поряд дитячий садок, школа, Академія іноземних мов, лікувальний центр з басейном, також парк, пошта, "Нова пошта", кафе та ресторани, аптеки. Зручна транспортна розвʼязка, неподалік зупинки автобусів та маршруток як по місту Бровари, та так і в місто Київ (до метро Лісова 15 хв). Квартира повністю готова до продажу, прописаних немає, документам більше 3-х року.

Грушевського вул., 17/1

Продается 2-комнатная квартира площадью 99.3 м2 с ремонтом в ЖК комфорт класса «Атлантис», расположенном в самом центре города Бровары по адресу: Бульвар Независимости, 2б. Квартира с террасой общей площадью 22 кв.м. Квартира находится на 11 этаже 11-ти этажного монолитно-каркасного дома 2014 года постройки. В доме 2 лифта фирмы KONE: грузовой и пассажирский. Высота потолков 3 метра. Отопление и горячая вода – индивидуальный двухконтурный газовый котел. Отопление зимой – 700– 1200 грн. Установлены двухкамерные стеклопакеты с энергосберегающим и рефлекторным стеклом. Подключен скоростной интернет. За каждым собственником в комплексе закреплено парковочное место с круглосуточным видеонаблюдением. На данный момент квартира используется под офис (готовый бизнес), но легко можно доставить мебель и жить. Поскольку это самый центр Броваров, то рядом с комплексом есть все необходимое для комфортной жизни: парк Победы, детская площадка, футбольный детский клуб и футбольное поле, школа, детсад, магазины, кафе, салоны красоты, собственная служба сервиса и эксплуатации, остановки с общественным транспортом, Макдональдс, Новус, кинотеатр, Новая Почта, Епицентр, АТБ и многое другое. Прописанных нет. Документы готовы к продажи. Просмотры в любое удобное время. Без комиссии.

можливий продаж по єОселя
Незалежності бульв., 2б

42179 Продаж великої 2-кімнатної квартири 70м Невисокий пятий поверх бульв. Незалежності, Центр міста, Надійний теплий цегляний будинок 2000-х років Кімнати роздільні, сан. вузли роздільні, Велика кухня - гостинна Балкон засклений, утеплений та обшитий вагонкою. Планування розділене з великим балконом що має два виходи. Еркер на кухні Є господарське приміщення на сходовому майданчику. Чистий підїзд, доглянутий двір Поруч дитячий садок, школа, торговий центр, аквапарк, Кінотеатр, кінцева зупинка автобусів на Київ, ліс. Прописаних нема. Документам більше 3-х років Ціна договірна, Розглядаємо єОселя, єВідновлення

Незалежності бульв., 17

Дослідити місцевість

Продаж великої двокімнатної квартири в ЖК Савана Сіті Корпус Жираф. Кращий 7й поверх Квартира світла із зручним плануванням, Знаходиться на популярному сьомому поверсі. Будинок зданий, документи на руках. Стіни поштукатурені, є електро розводка, Підлога рівна , заходити і робити ремонт. Встановлені лічильники тепла та регулятори на батареях. Територія ЖК закрита та охороняється приватною охороною. На території ЖК розташовано достатньо місць для паркування авто, Зони відпочинку, кафе, салони краси, сучасні дитячі майданчики та продуктовий магазин. Зручна інфраструктура, все в пішій доступності: Школи , садок , Супермаркети (Новус, Епіцентр, АТБ), ТЦ Термінал, 40839

Чубинського вул., 13

Продаж 2х кімнатної квартири в центрі міста Бровари! *Адреса м.Бровари, вул. Грушевського 17 Г. *Площа 57/31/8кв.м *Поверх 2/10пов. Спальний район, будинок 2012 року, тихий двір, чисте парадне. Квартира з хорошим ремонтом, заходь та живи! Газ плита! Вікна у двір. Поруч парк, школа, зупинка, маркети. Ціна: 63 500у.о. Сергій ріелтор Продаж за готівку.

Грушевського вул., 17 Г

ЖК Атлант! Продаж двокімнатної квартири, без комісії для покупця! ТОРГ! Є ГЕНЕРАТОР НА ЛІФТ, ВОДУ ТА ТЕПЛО! Продається комфортна двокімнатна квартира з ремонтом в ідеальному стані, зі всіма меблями та технікою в житловому комплексі Атлант на Київській. Будинок знаходиться за адресою м. Бровари, вул. В. Симоненка 107Б (однопідїздний будинок!). В будинку 2 ліфти — вантажний та пасажирський, є консьєрж. Квартира загальною площею 47 м2 розташована на 12 поверсі 25-поверхівки. Квартира дуже тепла — взимку невисокі платіжки. Ідеальний стан ремонту, меблів та техніки. Власники робили квартиру для себе. В квартирі є: - кухня-студія з зоною для приготування їжі та окремою зоною для відпочинку з каміном; - дитяча кімната з ліжком, робочим столом та місткою шафою; - спальня з ліжком, шафою та комодом для зберігання речей; - санвузол з ванною, сантехнікою, пральною машинкою та великим бойлером. З квартири відкривається гарний панорамний вид на місто. Дуже зручна інфраструктура: поруч супермаркети, дитячі садочки, школи, фітнес-клуби, кавярні. Неподалік — державна поліклініка та лікарня. Розглядаємо різні види розрахунку: готівка / єОселя / єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 107Б

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Скандія! м. Бровари, вул. Луценка Анатолія 27, ЖК Скандія, район Пекарня. Комплекс закритого типу зі своєю територією під охороною та відеонаглядом, на території є магазини, аптека, парк та озеро! Квартира розташована на 2 поверсі. Загальна площа квартири — 65м2. В квартирі: — 2 окремі кімнати; — кухня; — 2 санвузли; — балкон. В квартирі розведена електрика, встановлений газовий котел. Поруч зупинка міського транспорту та кільцева дорога, до метро Лісова 7 хв міським траспортом. Ціна 51 000$, Є ТОРГ. Розглядаємо Є-Оселя Є-відновлення постанови!

можливий продаж по єОселя
Анатолія Луценка вул., 27

Продаж двокімнатної квартири в ЖК «Атлант» м. Бровари. Поверх 2/22 Площа 63,6 м2 Зручне планування, окремі кімнати, великий балкон, два санвузли, просторий коридор. Розвинена інфраструктура. Поруч гімназія С.І. Олійника, дитячи садочки, супермаркети, ринок, аптеки, банки, зупинки тощо. Зручна транспортна розв’язка.

Сергія Москаленка вул., 8Б

Пропонується до продажу двокімнатна квартира з якімним ремонтом та чудовим краєвидом, ЖК Олімпійський. 20 поверх Площа 63 Кв.м Затишна квартира, функціональне планування, просторий коридор, роздільний санвузол, кухня з вихідом на оздоблену лоджію, дві житлові кімнати. Наповнена всіма необхідними меблями та технікою. Розвинена інфраструкткра району. Все необхідне в пішій доступності. Запрошуємо на перегляд!

Сергія Москаленка вул., 43

Продам 2-к. квартиру, м.Бровари, вул.Героїв Крут 10. , метро Лісова -10 хвилин ЖК Scandia використано концепцію «Місто в Місті», що передбачає повноцінну інфраструктуру на території комплексу Будинок зданий в експлуатацію у 2021 році, право власності отримали. Підключено всі міські комунікації, свою котельню, працюють ліфти, недорогі комунальні платежі В ЖК є облаштоване укриття. Вдале планування, квартира двохстороння, розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа квартири: 61кв.м. Житлова -31кв.м. Кухня-10 кв.м Хол-14.5кв.м. .Стіни-керамічні блоки , утеплення мінеральна вата, перекриття залізо-бетонні плити, підлога бетона стяжка. Клас комплексу Комфорт Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка. Закрита територія, камери відеоспостереження , паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Також планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. Можливий продаж під програму " є Оселя" 49000у.е.

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 10

Без комісії. Чудова квартира, гарний вигляд з вікна, три ліфти, новий, теплий, тихий, будинок в центрі Броварів. Поряд вся інфраструктура: школи, дитячі садочки, Епіцентр, Новус, ресторани, тренажерні зали, ліс . Квартира з кондиціонером холод-тепло, техніка вся нова, телевізор smart 4k, диван .. Власник 093 017 38 28

Симоненка вул., 105

Пропонується на продаж чудова простора квартира в клубному будинку на Драгоманова 3. Квартира в хорошому стані, всі меблі і техніка залишається. Індивідуальне опалення, газ. Зручне планування, два балкони, великі просторі кімнати, коридор, кухня. Охайний підʼїзд. Будинок клубного типу із закритою теріторією, зелений двір, альтанка для відпочинку, парковка, Поруч вся інфраструктура, зупинка транспорту. Ліс поруч з будинком. Продаж без комісійних для покупця

Драгоманова вул., 3
1 - 24 з 226 результатів