Продається однокімнатна квартира в ЖК Скандія. Загальна площа 46.6 кв.м. В квартирі висота стелі 3.4 м. Поверх 1ий. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. Охорона, відеоспостереження. На територіЇ парк та озеро. Є можливість переводу в нежитлове приміщення та зробити власний вхід з фасадної сторони. Будинок введено в експлуатацію 2021 році. Активно роблять ремонт сусіди, а деякі вже заселились. Право власності на руках.

Героїв Крут вул., 12

Продаж світлої квартири в сучасному ЖК Scandia: вул.Анатолія Луценка, 19 м. Бровари - найкраща та вигідна ціна. Можливий продаж по Є-оселя. В 10 хвилинах їзди на на автомобілі до найближчої станції метро "Лісова". ЖК «Скандія» - комплекс закритого типу, із власною охороною та своєю інфраструктурою та зоною відпочинку та красивою територією із відеоспостереженням. Будинок - D6 знаходиться у фінському кварталі, введений в експлуатацію. Стан квартири – після будівельників: заведено опалення та встановлено радіатори, електрика, вода та каналізація. Можна заходити на ремонт. Встановлено енергозберігаючі подвійні склопакети профілю Rehau, якісні ліфти німецького бренду Schindler. Клас комплексу Комфорт + 2, комбінована система облицювання фасаду гарантує 40% економії на опаленні. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією із використанням керамічних блоків, утеплений мінватою. Містечко на території лісо-паркової зони. Поруч хвойний ліс, озеро з пляжем та іншими місцями відпочинку В ЖК є своя маршрутка. До залізничної станції. Ялинка – 10 хв пішки.. Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Загалом планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. Ціна – 36 000 у.о. Без комісії для покупця. Документи права власності на квартиру та ключі на руках.

Анатолія Луценка вул., 19

Продам однокімнатну квартиру з кладовою в новому зданому в експлуатацію будинку на Петлюри 28 Зручне планування, можливе перепланування( збільшити кімнату або зробити гардеробну) вікна виходять на вулицю Петлюри 16 поверх, 41,38 кв за 32 000 $, кладова 2,93 кв яка межує з квартирою за 1500$ На підлозі стяжка, на стінах чорнова штукатурка Я власник

власник
Симона Петлюри вул., 28
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова 3-к.квартира в зданому будинку бізнес- класу ЖК "Madison Gardens" Цегляні стіни, що дають шумоізоляцію від сусідів, підєднані батареї. Виводи під кондиціонери. Стяжка на підлозі.Можна знаходити на ремонт. Заведене електропостачання під лічильники. Дуже вдале планування. Комплекс складається з 4 будинків( це другий будинок) та розташований в центрі м. Бровари. Поряд з будинком знаходиться все необхідне для комфортного проживання. Поруч Епіцентр, Термінал, торгові центри,школи,садочки,фітнес клуби. Зупинка до м. Лісова. 15-20 хв. до Києва.

Київська вул., 237

Нова, простора квартира з чудовим краєвидом. Велика лоджія та кухня 18.3м - мрія багатьох людей. Взагалі в однокімнатній квартирі, площею 51.4м при ергономічному підході, можна втілити всі свої дизайнерські забаганки. В спальні знайдеться місце не тільки для бʼюті столику жінки, а у ніші можна розмістити шафу для одягу та інших речей. А вдале розташування вікон дозволить зранку насолоджуватись світанком і улюбленою кавою. Тож звертайтесь і я з радістю покажу вам місце, яке може стати вашим новим домом, комфортним і затишним.

Київська вул., 251А

Без комісії! Зданий будинок! Документи на руках! На продаж пропонується шикарна 1к квартира в Київській обл. в м. Бровари, по вулиці Героїв Крут, в будинку 14! Будинок заселений! Монолітна-каркасна технологія будівництва. Стіни з цегли! Найкраще планування в ЖК. Зручне розташування та крута інфраструктура! ЖК Scandia — скандинавське містечко на межі міста і лісу. Кожен без виключення знайде у ЖК Scandia втілення своїх уявлень про ідеальне життя. Добробут сім’ї та всебічний розвиток особистості закладено у кожний квадратний метр. Тут зручно і легко жити, працювати, відпочивати, а головне — ростити дітей і будувати майбутнє. Телефонуйте! Запрошую на перегляди!

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 14

Терміново продається трикімнатна гарна квартира! Після будівельників. Простора і світла. Хороша ціна! Є місце припаркувати автомобіль. Дуже комфортний і затишний комплекс ! Дім побудований за принципом зимою - тепло, влітку - прохолодно! Поруч школа, садочок, зупинка міського транпорту. До метро Лісова 25 хвилин. Роздивимся продаж за програмою Є-оселя , Є-віновлення. Чекаю на звінки та перегляди!

можливий продаж по єОселя
Сергія Москаленка вул., 8б

ЖК "Scandia". Героїв Крут вул., 8, Бровари. 1 кімнатна квартира. Метро "Лісова". Квартира знаходиться на 6-му поверсі 8-ми поверхового будинку. Загальна площа – 39 м2, вільне планування. Документи на руках. Будинок зданий в експлуатацію у 2021-му році, підключено всі міські комунікації, своя котельня, працюють ліфти, недорогі комунальні платежі. Стан квартири - після будівельників. Поруч природа, ліс, озеро, чисте повітря. Закрита територія, що охороняється, ведеться відеоспостереження. На території є продуктові магазини. Заплановано дитячий садок. Для "Scandia" буде використано концепцію "місто в місті", що передбачає повноцінну інфраструктуру на території комплексу.

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 8

Продам 1к квартиру 40 м.кв, після будівельників, в Лісовому кварталі (Київська 247) з вдалим плануванням. Будинок зданий у 2018 році, сусіди вже живуть, є генератор на весь будинок. Одна з кращих квартир в ЖК Лісовий квартал - Планування дозволяє зробити велику кухню-студію та повноцінну спальню. ЛК завжди дуже добре опалюється (своя котельня), На території дитячий садок, поряд відкрита нова, сучасна Школа, є Медклініка, лабораторія та багаторівневий паркінг.

ексклюзив
Київська вул., 247

Двоповерхова квартира, 3 спальні + кухня-студіо, два санузли (на кожному поверсі), 97 м. кв. Квартира розташована на 2-3 поверхах, окремий підїзд на площадці дві квартири, вихід на вулицю Росяна. Вікна віходять як на двір так і на вул. Росяна. Власник, договір переуступки. Закрита територія із підземним паркінгом, дит майданчиками, поруч з торговими та спортивними комплексами. Здача будинку третій квартал 2024 року.

власник
Вячеслава Чорновола вул., 60

Квартира студія, вул. Анатолія Луценка 23, ЖК Scandia. Будинок введено в експлуатацію, право власності на руках, всі комунуації підключені, є своя котельня. Квартира світла, в стані після будівельників, повністю готова для сміливого втілення дизанерського рішення. Територія комплексу варта уваги, концепція ЖК «Місто в Місті», відеоспостереження , паркінг для авто, паркінг для велосипедів, заправка для електромобілів, поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона, збудований дитячий садок, планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ, багато комерційних приміщень. До Києва 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка. Готові роздивитися всі державні програми: «єОселя» під 3% та 7%, постанова №206, №214, №280, №719, сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення». Ціна 24 100$, податки сплачуємо, без комісії для покупця! Телефонуйте і дивіться вже сьогодні, Валерія.

можливий продаж по єОселя
Анатолія Луценка вул., 23

ЖК Scandsa- скандінавське містечко на кордоні міста та лісу. Тут серед природи, в стороні від міста та шуму, зростає реальне європейське містечко, якість простота та естетика, довговічність та функціональність, комфорт, екологічність, безпека для сімї. Пропоную для продажу 1-кімнатну квартиру від власника. Містечко будується в цей не легкий час, будинок збудованій, виконаті всі оздоблювальні роботи, планують введення в експлуатацію 2 кв 2024р.

власник
можливий продаж по єОселя
Короля Данила вул. (Маяковського), 18

Продаж великої двокімнатної квартири в ЖК Савана Сіті Корпус Жираф. Кращий 7й поверх Квартира світла із зручним плануванням, Знаходиться на популярному сьомому поверсі. Будинок зданий, документи на руках. Стіни поштукатурені, є електро розводка, Підлога рівна , заходити і робити ремонт. Встановлені лічильники тепла та регулятори на батареях. Територія ЖК закрита та охороняється приватною охороною. На території ЖК розташовано достатньо місць для паркування авто, Зони відпочинку, кафе, салони краси, сучасні дитячі майданчики та продуктовий магазин. Зручна інфраструктура, все в пішій доступності: Школи , садок , Супермаркети (Новус, Епіцентр, АТБ), ТЦ Термінал, 40839

Чубинського вул., 13

ЖК КРОНА ПАРК 2! Продаж квартири, без комісії для покупця. ЖК "Крона Парк 2" новий комплекс в Броварах зі зручним розташуванням та комфортною інфраструктурою для молодих пар та сімей. В будинку 3 ліфти, консьєрж, постійне відеоспостереження. Будинок №3, буде зданий влітку 2024. В підїзді відеоспостереження та консєрж. 2 пасажирські ліфти та 1 грузовий. Підземне приміщення будинку використовується під укриття. Квартира однокімнатна, загальною площею 46.42 м2 розташована на 4 поверсі. В окрема кімната; кухня; санвузол; є балкон. Поруч з житловим комплексом зручна транспортна розвязка і розвинена інфраструктура: в 5-ти хвилинній пішій доступності зупинки транспорту, супермаркети Сільпо та Varus, McDonalds, відділення Нової пошти, паркова зона, фітнес-клуб. Квартира продається за переуступкою.

Симоненка вул., 32

ЖК ЛАВАНДОВИЙ! Без комісії для покупця! Житловий комплекс Лавандовий — це комплекс клубного формату в затишному місці в Броварах. Комплекс малоповерховий та розташований в зоні приватного сектору. В житловому комплексі закрита територія, власний двір. Продається дворівнева 4-кімнатна квартира загальною площею 95 м2. Квартира має дуже комфортне розташування: — знаходиться на 2-3 поверхах, що гарантує тепло взимку та прохолоду влітку; — має одне з найкращих планувань в комплексі — у власника буде можливість зробити індивідуальне перепланування. Квартира розташована в секції 2.11, що знаходиться всередині приватного сектору. Продаж за переуступкою. Здача житлового комплексу — влітку 2024.

Вячеслава Чорновола, 1

Дослідити місцевість

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Скандія! м. Бровари, вул. Луценка Анатолія 27, ЖК Скандія, район Пекарня. Комплекс закритого типу зі своєю територією під охороною та відеонаглядом, на території є магазини, аптека, парк та озеро! Квартира розташована на 2 поверсі. Загальна площа квартири — 65м2. В квартирі: — 2 окремі кімнати; — кухня; — 2 санвузли; — балкон. В квартирі розведена електрика, встановлений газовий котел. Поруч зупинка міського транспорту та кільцева дорога, до метро Лісова 7 хв міським траспортом. Ціна 51 000$, Є ТОРГ. Розглядаємо Є-Оселя Є-відновлення постанови!

можливий продаж по єОселя
Анатолія Луценка вул., 27

Продаж квартири по переуступці в одному з кращих ЖК міста "Крона Парк 2". Будинок №3 Запланована здача будинку у 4 кв 2024 р. 3 поверх 14 поверхового будинку. Вікна у затишний двір, поруч гостьова парковка. Монолітно каркасна технологія будівництва, заповнення стін червоною цеглою. Сучасне функціональне планування, простора кухня-вітальня з лоджією та окрема кімната.

Симоненка вул., 32

Продам 3-кімнатну квартиру у житловому комплексі «Лісовий квартал», Бровари, Броварський район, станція метро "Лісова" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-941-053 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 21-й поверх 25-поверхового будинку. Загальна площа - 80 кв.м: 1 кімната-студія (зал з кухнею) - 14 кв.м, 2 ізольовані кімнати, 1 роздільний санвузол. Квартира 3-х кімнатна, перепланована з 2-х кімнатної. Квартира в стані від будівельників. Розведена електрика, сантехніка, штукатурка 50% Будинок введено в експлуатацію. Право власності на руках. Вартість - $89 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Київська вул., 243а

Продам 1к квартиру. вул. Симона Петлюри 21-Б. Друга секція! 14 поверх з 17, 46Кв.м. Зручне планування, простора світла кімната, кухня з вихідом на лоджію та чудовим краєвидом. Є місце пвд гардероб. Заведені всі комунікації. Квартира дуже тепла з чудовою шумоізоляцією. Парадне оснащене пандусом. Відеоспостереження, консьєрж. Зручне розташування. Розвинена інфраструктура: ТРЦ "Термінал", ЕПІЦЕНТР, Новус, ринок, дит.садочок, школа-ліцей, парк "Алея кохання", спорт.майданчики тощо. Зручна транспортна розвязка.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 21Б

Пропонуємо до Вашої уваги 3 кімнатну квартиру в кращому комплексі бізнес класу в м. Бровари - ЖК "Крона Парк"(Симоненка, 30) Оглядова квартира з видом на парк, розташована на 12 поверсі, світла та сонячна. Площа 88 Кв.м, виконане функціональне перепланування зі збільшенням кухні. Простора кухня-вітальня 42 Кв.м, дві окремі світлі спальні, два санвузли, зручний холл, засклений балкон, панорамні вікна, встановлено індивідуальний лічильник на тепло. Поруч оздоблений парк та сосновий ліс. Піша доступність до всієї інфраструктури: ТРЦ, супермаркети, дитячий садочок та школа, пошта, аптеки та кавярні тощо. В ПОДАРУНОК дизайн-проєкт, продуманий до дрібниць, вартістю 7000$ Також є унікальна можливість придбати єдину комору на поверсі!!! Повністю готова до використання! Крім цього можемо Вам запропонувати купівлю паркомісця в критому паркінгу на 1 поверсі.

ексклюзив
Симоненка вул., 30

Продам 2-к. квартиру, м.Бровари, вул.Героїв Крут 10. , метро Лісова -10 хвилин ЖК Scandia використано концепцію «Місто в Місті», що передбачає повноцінну інфраструктуру на території комплексу Будинок зданий в експлуатацію у 2021 році, право власності отримали. Підключено всі міські комунікації, свою котельню, працюють ліфти, недорогі комунальні платежі В ЖК є облаштоване укриття. Вдале планування, квартира двохстороння, розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа квартири: 61кв.м. Житлова -31кв.м. Кухня-10 кв.м Хол-14.5кв.м. .Стіни-керамічні блоки , утеплення мінеральна вата, перекриття залізо-бетонні плити, підлога бетона стяжка. Клас комплексу Комфорт Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка. Закрита територія, камери відеоспостереження , паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Також планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. Можливий продаж під програму " є Оселя" 49000у.е.

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 10

На продаж пропонується чудова простора дворівнева квартира в одному з найкращих комплексів в м Бровари ЖК Саванна Сіті корпус Гепард. В квартирі розпочато ремонтні роботи, виконано перепланування ( можна переробити назад), є штукатурка, розводка електрики, всі матеріали залишаються. Чудовий вид з вікна на ліс і приватний сектор. Житловий комплекс Саванна Сіті із закритою теріторією, охороною, є достатня кількість парковочних місць, найкращі дитячі майданчики, скейт-парк, кавʼярні, магазини, салони краси. Поруч з ЖК ліс, школа, садочок, зупинка транспорту, супермаркети. Будинок заселений, документам більше 3-х років. Продаж без комісійних для покупця

Чубинського вул., 9

Продам 1к квартиру ЖК Скандія, вул. Героїв Крут 10. 37м², + комора 2,15м , 3/8 пов. Будинок зданий! Закрита, територія, що охороняється, камери відеоспостереження, своя котельня, автономне опалення, на кожному поверсі місце для колясок і велосипедів. На території дитячі майданчики, магазини, озеро, пляж, барбекю зона, поруч ліс, зарядка для авто.Побудований садок, всього планується 2 школи та 5 садків на комплекс, також ТРЦ та поліклініка. Доступність до Києва, метро Лісова 10 хв, поруч залізнична станція "Ялинка", також є маршрутка від комплексу.

можливий продаж по єОселя
Героїв Крут вул., 10

Купуючи квартиру в передмісті одним з основних критеріїв вибору – Житловий комплекс зі своєю розвиненою інфраструктурою! В нас у продажу саме такий варіант квартири у сучасному ЖК Scandia розташованому в м. Бровари. Комплекс знаходиться на вїзді в місто з боку Києва, біля лісу де чисте повітря та відсутність виробництва у найближчій доступності, з дуже розвиненою транспортною розвязкою. Своя інфраструктура ЖК, кафе, магазини, аптека на території навіть є своє власне озеро. Квартира онокімнатна - студіо, ремонт практично зроблений - під чистове оздоблення, є електрика, сантехніка, штукатурка, а в санвузлі навіть плитка є. 
Залишилось поклеїти шпалери, покласти ламінат на підлогу та зробити стелю! Вихід на власний балкон. Будинок активно заселяється та введений в експлуатацію у 2023 році. Вікна виходять у двір та в незабудовану частину комплексу. Чистий підїзд зі швидкісним ліфтом Schindler, велика кількість місць для паркування автомобілів, закрита територія комплексу з пропускною системою, що охороняється, є навіть власна маршрутка до Києва, яка йде за розкладом. Ціна 32 000 дол. Без комісії для покупця!

Анатолія Луценка вул., 23
1 - 24 з 217 результатів