Продаж 2-х кімнатної квартири від господині. Києво-Святошинський р-н. м.Боярка, вул.Молодіжна 72-а. Центр. • вторинний житловий фонд; • ц/о; • загальна площа – 53 кв. м.; Квартира світла з роздільним плануванням. Є всі комунікації: газ, електрика, вода, каналізація. Оснащена балконом, що є її значною перевагою. Санвузол роздільний. Будинок знаходиться в самому центрі, поруч розвинена інфраструктура. Під будинком два супермаркети, ринок, аптеки, садок, гімназія, зупинки маршруток, до Ж.Д. станції 7 хв. пішки. Є техніка, опалення, гаряча вода, посуд. У квартирі дуже затишно, тепло та атмосферно. 9 поверх, з вікна панорама на ліс. Під;їзд з магнітним замком теплий та чистий., ліфт робочий. Продаю у звязку з переїздом в інше місто. Меблі і техніка залишаються.

власник
Молодіжна, 72-а

Продам 2-х комнатную квартиру в Боярке (Белогородская 51) этаж 4/17 Во дворе дома детская площадка, рядом остановка общественного транспорта, магазины, аптека, спорт зал, кафе. В 5 мин Заправка UPG, Эпицентр, Сильпо. Состояние отличное, в доме своя котельная, ОСББ, комнаты раздельные, есть гардеробная, на площадке есть кладовка.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру, ул. Белогородская 51

Простора квартира в самому центрі міста Боярка, вул.Білогородська, 23. В пішому доступі три школи, садочки, магазини та зупинки маршруток по всім направленням. В квартирі індивідуальне опалення та гаряча вода. Встановлено двохконтурний газовий котел з усіма дозвільними документами. Санвузол роздільний. Великий балкон по довжині двох кімнат. Необхідний ремонт, але переший час, при необхідності, можна жити. Все повністю функціонує.

власник
Квартира в центрі міста від власника!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Зроблено новий Євроремонт. Заїхав та живи! Єоселя підходить! 46 м2 з парко місцем 1) Право власності на руках 2) Квартира в повністю зданому будинку 3) Квартира з готовим євроремонтом. 4) Панорамні дорогі метало-пластикові вікна Glasso (3 скління/5 камерний профіль). Дорога фурнітура. 5) Бронедвері 100 кг з мдф накладками 6) Інтернет заведений у кожну квартиру 7) Закрита територія із шлагбаумом 8) Власне паркувальне місце Унікальна пропозиція! Найкраща ціна! Краща якість! Приїдьте та переконайтесь самі))) AURA VILLAGE - унікальний проект маленьких будиночків (таунхаусів) Спокійне, затишне місце за 10 км від Києва. Розташування: Боярка-Тарасівка, вул.Шевченка 1 поверх: кухня 20 м2; Санвузол - кахель; нова сантехніка встановлена. Тепла підлога – повністю на 1 поверсі, кахель. Стіни шпалери фарбування. Натяжні стелі. 2 поверх: кімната 11 та 9 м2. Підлога – ламінат. Будинок збудований з газобетону, додатково по фасаду утеплений, дах покритий металочерепицею. Перекриття та сходи – моноліт. Автономне електричне опалення. Асфальтований підїзд. Озеленення. Тротуарна плитка. Для вашого ознайомлення та спокою зробимо безкоштовну екскурсію до збудованих комплексів Боярка, Крюківщина із задоволеними мешканцями та позитивними відгуками. Виникли питання – дзвоніть. Тут на повідомлення не відповідаю.

власник
Нова 2 квартира 46 м2 З Євроремонтом та Паркомісцем! Єоселя! ЖК Аура

Двохкімнатна квартира на пр Перемоги, біля метро Берестейська 4 поверх, 9 поверховий будинок евро ремонт, з меблями

власник
Продаю квартиру