Продаж 2-х кімнатної квартири від господині. Києво-Святошинський р-н. м.Боярка, вул.Молодіжна 72-а. Центр. • вторинний житловий фонд; • ц/о; • загальна площа – 53 кв. м.; Квартира світла з роздільним плануванням. Є всі комунікації: газ, електрика, вода, каналізація. Оснащена балконом, що є її значною перевагою. Санвузол роздільний. Будинок знаходиться в самому центрі, поруч розвинена інфраструктура. Під будинком два супермаркети, ринок, аптеки, садок, гімназія, зупинки маршруток, до Ж.Д. станції 7 хв. пішки. Є техніка, опалення, гаряча вода, посуд. У квартирі дуже затишно, тепло та атмосферно. 9 поверх, з вікна панорама на ліс. Під;їзд з магнітним замком теплий та чистий., ліфт робочий. Продаю у звязку з переїздом в інше місто. Меблі і техніка залишаються.

власник
Молодіжна, 72-а

КОД 44002 Продаж 1к квартири в центрі м.Боярка. Стан квартири - євроремонт. Встановлено меблі для кухні, ліжко з якісним матрацом, сантехніка. Встановлені радіатори опалення та лічильники на тепло. (своя котельня) . Вода, каналізація міські. Функціонування будинку забезпечує обслуговуючий кооператив. Можливе розтермінування. Розвинута інфраструктура. Поряд кілька державних шкіл , дитячих садків, стадіон, парк, аптеки, магазини, ринок тощо. Гарне транспортне сполучення. Маршрутки до метро -20-25 хв. В пішій доступності зупинка електричок. (20 хв до метро Вокзальна).

ексклюзив
Молодіжна вул., 48

Без %. Продаж світлої, теплої квартири з власним двориком! Однокімнатна квартира загальною площею 24м2.Простора кімната 18м2, великий передпокій в 3м2,який можна використовувати, як додаткову кімнату. Санвузол сумісний. Будинок двоповерховий, введений в експлуатацію, тарифи на світло стандартні, заведено 7квт. Опалення електричне. Зона відпочинку на своєму окремому дворику. Е свої паркомісця. Будинок розташований у тихому місці але вся інфраструктура вся у пішій доступності. Гарний виїзд.Поряд зупинки транспорту, пляж та зони відпочинку.

Тарасівська вул., 23а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1 кв. у Новій Боярці, вул. Волошкова (Волгоградська), 20. 4-й пов. 9-ти поверхового будинку (цегла) гостиничного типу. Влітку не жарко, зимою тепло. Загальна площа - 27, кімната - 16, кухня - 5. Балкон з кімнати, засклений. Євроремонт. Склопакети, ламінат. Броньовані двері Дуже спокійне місце. Чудовий вид з вікна на приватний сектор. У пішій доступності - магазини, лікарня, школи, дитсадок, ліцей, ринок, ліс. Епіцентр, Фора. Поруч зупинки маршр. №3, маршр.742 - м.Академмістечко. Електричка - Київ - 15 хв.(ст.м. Вокзальна). Документи готові. Дзвоніть, будь ласка, та домовляйтесь на перегляд.

Волгоградська вул., 20

Боярка- Технікум продаж квартири з індивідуальним газовим опаленням. Квартира світла, простора, вікна виходять на різні сторони будинку. Зроблено свіжий ремонт, зовнішні стіни утеплені, продається без меблів. Санвузол суміжний, установлена нова душева кабіна та пральна машина. Зручне розташування, до Одеської траси 750 м. Поряд розташований Боярський фаховий коледж, є ігрові майданчики, стадіон, та парк.

Сільгосп Технікум, 23

Продається гарна двохкімнатна квартира 42,5 м2 з окремими кімнатами 19, 5м2 та 8,3м2, кухнею 7,5 м2. На кухні встановлено електричний бойлер для підігріву води. В квартирі електро-керамічні радіатори для опалення квартири (швидко нагріваться та добре тримають температуру). Встановлено двохзонний лічильник на електоренергію ( тариф день/ніч). Зручна гардеробна поруч з кімнатою. Квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою. Є свій дворик біля будинку, де розміщена зона барбекю, дитячий майданчик та погріб (сарайчик) для зберігання речей та сільгосппродукції. Дуже гарно розвинена інфраструктура та відмінна транспортна розвязка. Поруч багато супермаркетів, аптек, дитяча поліклініка, великий стадіон, школа, дитячі садочки, ринок та інше. Без комісії для покупців.

Молодіжна, 1А

Продається 2к. квартира с. м. Боярка, на вул. Білогородська, на першому поверсі з балконом. Квартира простора, світла, т.к. перший поверх високий, над цоколем. Загальна площа 69 кв. м., кухня 13 кв. м. Стан - після будівельників, із роздільним плануванням, санвузол роздільний. Залита стяжка підлоги, встановлені радіатори та проведена проводка (мідна). У будинку своя газова котельня, матеріал стін – цегла силікатна, перестінки – цегла, будинок заселений на 80%. Паркування вільне. Встановлено лічильники на воду. Дана квартира підходить під комерцію, а саме: - Салон краси, - Приватна стоматологія, - Перукарня. - Офіси закритого типу. Інфраструктура: Вдала транспортна розвязка, Епіцентр, заправка. Поруч школа, дитячий садок, аптеки, магазини, Приватбанк, ресторани, кафе. ID: 73034

Білогородська вул., 51

#Продаж 2к квартири в м.Боярка 👛35 000 $ за обєкт / 579 $ за м² 📍Адреса: Київська обл., м. Боярка, вул. Гоголя 58 💬Опис: - 2 кімнати; - 1 поверх ; - Загальна площа 60.5 м², житлова 32.7 м²; - Стіни з цегли; - Централізоване опалення; - Вторинна нерухомість 🚨ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЙНИХ! МОЖЛИВИЙ ТОРГ!🚨 📣 Продається 2х кімнатна квартира з великим балконом по периметру, в затишному районі поруч з лісом. Навколо розвинена інфраструктура, спокійний район. 🔔 Стан квартири - під ремонт. 👀Ціна вигідна, про те для рішучого покупця - передбачений торг. 🔍Про перегляд домовляйтесь заздалегідь. 🖥Якщо вас зацікавила пропозиція, чекаємо на ваш дзвіночок.

Гоголя вул., 58

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З ВЛАСНИМ ДВОРИКОМ! Продається затишна смарт квартира у мальовничому селищі Боярка Київської області. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо приватний сектор. Територія правильної рівної квадратної форми. Всі комунікації було підключено, свердловина 50 метрів, також є дві вигребні ями. Будинок у себе включає: : - вхід з двору; - кухню вітальню; - просторий санвузол; - нішу для зберігання речей над санвузлом; - власний двір. Розвинена інфраструктура: в пішій доступності фора, продуктові магазини та кавʼярні. Зручна транспортна розвʼязка: поряд з квартирою зупинка громадського транспорту та 15 хвилин пішки до зупинки електрички. Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

Івана Мазепи вул., 25

Продам 2-х комнатную квартиру в Боярке (Белогородская 51) этаж 4/17 Во дворе дома детская площадка, рядом остановка общественного транспорта, магазины, аптека, спорт зал, кафе. В 5 мин Заправка UPG, Эпицентр, Сильпо. Состояние отличное, в доме своя котельная, ОСББ, комнаты раздельные, есть гардеробная, на площадке есть кладовка.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру, ул. Белогородская 51

Боярка, ул.Франка, 2/2 кирп, 43/28/6, жилое состояние, меблирована, балкон застеклен, документы подготовлены, никто не прописан. Рядом остановка маршрутки, супермаркет, детская площадка. Цена 31000 у.е. с оформлением, без дополнительных затрат

Продажа 2-х комн на Франка

Боярка Ул Тарасовская 23 квартира с двориком 23м2 заходи и живи .Свой отдельный вход , свой задний дворик . Можно увеличить площадь квартиры . В новом кирпичном доме . В квартире еще не кто не жил . Отличная локация . Парковка возле дома . Сделан евро ремонт фото соответствует

Боярка квартира с двориком 23м2 и Ремонтом

Продам 3 комнатную квартиру ул. Линейная 30, с индивидуальным отоплением, газовый котел. 8/9 эт. 65/40/10. Комнаты раздельные по 12.7 кв, 10 кв и 17 кв, с/у раздельный, 2 лоджии застеклены, просторный коридор. Отличное состояние. Остаётся мебель на кухне и в коридоре шкаф-купе. Тамбур на две квартиры. Рядом школы, садики, транспорт. Никто не прописан. БЕЗ ТОРГА.

Продам 3 комнатную квартиру  ул Линейная 30.Индивидуальное отопление

Продається стильна комфортна 2 кімнатна квартира в місті Боярка, вулиця Білогородська 51 Характеристики квартири: - Загальна площа: 75,4 кв.м - Житлова площа: 52,4 кв.м - Площа кухні: 10,7 кв.м - Поверх: 3 з 9 -Опалення електричне, підігрів підлоги - Зручне планування забезпечує комфортне проживання - Великі вікна забезпечують достатній доступ до природного світла - Розташування в популярному районі поруч із магазинами (Епіцентр, Сільпо), банком ПриватБанк, кафе, ресторани та заправкою UPG - Неподалік від будівництва ресторану McDonald’s, що робить цю нерухомість ще більш привабливою для майбутніх власників - Новий сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів - Меблі і техніка преміум класу для максимального комфорту і стилю Ціна: $70000 Не втрачайте можливості придбати цю прекрасну квартиру в зручному розташуванні!

Продаж стильної 2 квартири в Боярці вулиця Білогородська 51

Продаж! 1к квартира у місті Боярка, Фастівського р-н, Київської обл. Загальна площа - 44м2, житлова - 20м2, кухня - 12.5м2, санвузол - 4.6м2, передпокій - 4.5м2, балкон - 3м2. Зроблений частковий ремонт - санвузол повністю, кухня ( плитка керамо-граніт, фінішна штукатурка ), кімната ( стяжка підлоги, фінішна штукатурка ). Замінені на нові вхідні двері. Опалення - індивідуальна котельня! Два ліфти ! Поряд вся міська інфраструктура для комфортного життя ! Перегляд в зручний для Вас час!

Боярка продаж 1к квартири 44м2 вул. Білогородська 51

Простора квартира в самому центрі міста Боярка, вул.Білогородська, 23. В пішому доступі три школи, садочки, магазини та зупинки маршруток по всім направленням. В квартирі індивідуальне опалення та гаряча вода. Встановлено двохконтурний газовий котел з усіма дозвільними документами. Санвузол роздільний. Великий балкон по довжині двох кімнат. Необхідний ремонт, але переший час, при необхідності, можна жити. Все повністю функціонує.

власник
Квартира в центрі міста від власника!

Продам Без Комісії для ПОКУПЦЯ квартиру з ремонтом та власним двориком. В квартирі зроблений якісний ремонт, тепла підлога. Квартира затишна, простора, світла розташована в м. Боярка, вул.Тарасівська, 23, біля Першої Школи, район Стара Боярка. Поряд Школа, Магазин, Перукарня, Зоомагазин, Супермаркет Фора, Будівельник, Аптека, дитяча площадка, озеро для риболовлі і купання, Зона відпочинку з шезлонгами, мангали біля озера, Нова Пошта, Базар в неділю. Є можливість збільшення площі, за рахунок переднього входу та заднього дворика. Будинок заселений, дружні сусіди. Є своє місце для машини. Зручна транспортна розвязка, прямі маршрутки їздять до Києва, Чабани, Віта Почтова, Тарасівка, Нове, Крюківщина, ТРЦ Республіка, метро Теремки, Виставковий Центр, Іподром, Васильківська, Голосіївська, Деміївська, Либідська, Дружби Народів, ЖД вокзал, Олімпійська. Актуально. Терміново. Перегляди по домовленості, ключі на руках.

власник
Без % Продам квартиру з двориком, ремонт Боярка/Чабани/Київ/Вишневе

Продаж трьохкімнатної квартири з панорамним видом у Боярці Адреса: Білогородська 51 Опис квартири: - Поверх: 13/17 - Кількість кімнат: 3 (трикімнатна) - Санвузол: окремий - Загальна площа: 104 м² - Житлова площа: 73 м² - Кухня: 14 м² - Балкон/Лоджія: є Вікна виходять на три сторони, забезпечуючи панорамний вид на місто та чудове природне освітлення протягом дня. Індивідуальний тамбур: Є можливість зробити індивідуальний тамбур, оскільки на поверсі лише одна квартира. Будинок: Побудований у 2008 році, в будинку своя котельня, що забезпечує безперебійне теплопостачання. ОСББ: Ефективне управління будинком та його утриманням. ІПоруч зупинка громадського транспорту, магазини, аптека, спортзал, кафе. У дворі будинку дитячий майданчик. Ціна 53 000 $ Торг доречний для готівкової оплати Вітальня простора з великим вікном, що виходить на балкон, з якого відкривається чудовий вид на місто. У кімнаті є затишний куток для відпочинку. Дві окремі спальні кімнати, кожна з яких має достатньо простору для меблів та особистих речей. Будинок має сучасний фасад, доглянуту територію та зручний під’їзд. Ця квартира ідеально підходить для родини, яка шукає комфортне житло з усіма необхідними умовами для затишного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири у Боярці! Пропозиція від агенства .

Продаж 3 кімнатна квартира Білогородська 51 104м Боярка

Від власника. Без комісії. Продаж 3 кімнатної неймовірно просторої квартири в місті Боярка по вул.Білогородська 51. 100.7 кв.м + власний передпокій. Квартира з панорамним видом на 2 сторони. Поверх - 10/16. Якісний дизайнерський ремонт та дорога техніка. Все робилось для себе, без економії. Квартира повністю укомплектована, продається з меблями та технікою. Стан «заходь-живи». Дві повністю мебльовані спальні та простора вітальня з кухнею. До вітальні приєднаний великий хол з шафою-гардеробом. Балкон. Передпокій. Санвузол з ванною, бойлером та прально-сушильною машиною Samsung. Кухня з вбудованою технікою BOSCH: варильна поверхня, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, витяжка. 2 інверторні кондиціонери CooperHunter. Охоронна сигналізація Ajax. Домофон. Інтернет (в тому числі оптоволокно). Зручна транспортна розвязка. У дворі дитячий майданчик, парковка, магазини, кафе, банк, спортзал, салон краси. Поруч Сільпо, Епіцентр, АЗС.

власник
Продаж 3к квартири в ідеальному стані, ВЛАСНИК

Продається квартира в Боярці, вул Газова, 8. Два поверхи. На 1 поверсі: коридор 2,6 кв.м., кухня-вітальня 21,3 кв.м., санвузол - 2,9 кв.м. На 2 поверсі: дві окремі кімнати 13,6 і 9,4 кв.м. В квартирі двухконтурний газовий котел. Встановлені лічильники. Є меблі: на 1 поверсі: дві шафи-купе, та невеликий комплект вітальні, вбудована кухня з газовою поверхнею та електричною духовою шафою, разкладний диван. На 2 поверсі: ліжко, диван, комод, навісна тумба, сервант, тумба під телевізор. Дуже зручне розташування. Поруч є все: дитячий садок, школа, АТБ, Фора, торгівельний ринок, Епіцентр, Сільпо, відділення укрпошти, Нова пошта, відділення банку "Райффайзен Аваль", маршрутки на Київ, Білогородку, Софіївську Борщагівку, Вишневе, залізничний вокзал.

власник
Продається квартира в Боярці

Продам квартиру з меблями за адресою вул. Незалежності, 15А, м.Боярка У квартирі ніхто не прописаний, документи готові до продажу, право власності на руках. Квартира облаштована меблями та технікою, поруч є паркомісця, Квартира дуже тепла, якщо не опалювати буде +19. Непотрібео платити за централізоване опалення, все регулюєте самі. Можна використовувати теплу підлогу (3 зони окремо). Є зона для кави перед входом на балкончику. Є можливість для паркування 2х власних авто. Зручна транспортна розвязка: -поряд Тарасівське кільце (залізнична станція Тарасівка, Київська область). -до кільцевої дороги - Київ = 12км, -до м.Теремки = 14-17км (,різні шляхи, якщо корки), -до м.Житомирська = 18 км, -до площі Майдан Незалежності в Києві = 23 км. 2/2 поверхового нового будинку. Площа 36,5 м2. Будинок введений в експлуатацію в 2021 році, повністю заселений. Можливе переведення квартири в нежитловий фонд (під комерційну нерухомість) - завдяки окремому входу до квартири зручно для бізнесу, для міні-офісу, для масажного кабінету, манікюрного кабінету або для салону (центральне розташування, зручний вхід, розвинена інфраструктура, місця для паркування). Всі комунікації (в будинку є звичайний та оптоволоконний Інтернети, центральне водопостачання та каналізація, двозонна електрика). Повне облаштування меблями та технікою (ліжко з подвійним матрасом і коробом внизу, 3 шафи, шафа-купе, камін, кухонний куток з ПММ, холодильником, витяжкою, поверхнею та духовою шафою, подвійні двері (скляна + сталева). Будинок гарно утеплений, товщина стін - близько 0.6м + пінопластова шуба. Окремий вхід. Коридор: дзеркальна шафа-купе 2.5м висотою, глибиною 80см з діодним освітленням всередині та доводчиками дверей. Кухня обладнана потужною сенсорною витяжкою vento (з пультом дистанційного керування, може поміняти все повітря квартири за 5-8 хвилин), сенсорною індукційною поверхнею+духовкою whirpool 6th sense, мікрохвильовкою panasonic, посудомийною машиною ariston, холодильником candy Total NoFrost 2м з дистанційним керуванням з телефону, діодна підсвітка всередині кутової нижньої шафи. Кухонні шафи виготовлені на замовлення з доводчиками, фурнітура hettich, нижні фасади - іспанський акрил Alvic, верхні - фарбований мдф. Дві окремі зони освітлення: центральна - люстра, прихожа: трекові світильники з регульованим напрямком. Є незалежні 2 зони теплої підлоги. Ванна кімната: 1) інсталяційна система для унітазу+ унітаз Devit з плавною кришкою, 2)німецька шумоізольована ванна; 3) пральна машина з дистанційним керуванням з телефону і гарантією 10 років; 4) світлодіодне дзеркало з бездотичним керуванням; 5) центральний фільтр води; 6) іспанська мийка з тумбою та плитка (підлога-стіни); 7) тропічний душ; 8) гігієнічний душ; 9) енергоощадна тепла підлога (400Вт) 10) стельова сушка; 11) електронагрівач води(Італія, 10 років гарантії); 12) декоративна полімерна штукатурка. Кімната: поділена на 2 зони: спальня (двоспальне ліжко з ліфтом та подвійним матрацем: звичайний+орто та великим коробом під ліжком) з двома гардеробними шафами; гостинна зона: з кутовим диваном (+розкладне двоспальне місце) з ковриком та каміном. На вікні блекаут-штора та прозорий тюль. Широке підвіконня - для квітів або аксесуарів, за потреби можна використати для сидіння. На вікнах знімні металеві матові жалюзі. Електрика: 1) Електрощиток Hager з перемикачем мережа-генератор, автоматами та захисними диф. автоматами Eaton (щоб в ванній та кухні не вдарило струмом, якщо багато води і десь буде проблема); 2) розведення електрики якісним мідним кабелем ЗЗЦМ під освітлення, нагрівач, автономні батареї, теплу підлогу, витяжку, пральну, електроплиту, холодильник, посудомийку, ТБ, роутер). 3) перехідні вимикачі: ввійшов - ввімкнув - пройшов - вимкнув в іншому місці. 4) назовні виведена розводка для камер та антенного підсилювача, заведення інтернет-оптики (за потреби). Якісна іспанська плитка: коридор Meranti Roble кухня - підлога Value Ceramic Mono, Meranti Roble та керамограніт Geotiles Valeria ORA, настінна у ванні Cifre Monblan White, на підлозі - Cifre Metal Iron. В кімнаті - на підложку "тиха хода" покладений німецький ламінат Chestnut. Тепло: Три економні теплі підлоги (до 400Вт) з таймерами та терморегуляторами: окремо кухня, коридор, ванна. Е мобільний керамічний нагрівач з інтелектуальним керуванням. Бойлер 80л з ECO-режимом = економія електрики. Встановлені та пофарбовані дюрополімерні плінтуси (про вічність та надійність читайте в інтернеті). Стіни покриті рельєфною штукатуркою, пофарбовані матовою екофарбою (миється), стеля утеплена екознешумлюючою ватою, відкоси утеплені пінополістіролом 20 (запобігання тріщинам та обсипанню) та фарбовані термофарбою (тримає перепади температур). Відстань від квартири: - 3-10м = салон краси, стоматологія; - 30м = інтернет-провайдер(офіс); - 50м = медичний центр1, банкомат, продуктові магазини; - 100м = ринок1, медичний центр2, кавярні; - 50-350м = зупинки маршруток по Боярці та до Вишневого, Києва; - 240м = парк та спортмайданчик, дитячий майданчик; - 300м = АТБ, ФОРА, торгівельний центр, залізнична станція Тарасівка, кінцеві маршрутки до Києва (Біличі, Поділ, Теремки); - 460м = Нова пошта; - 670м = центральний парк; - 1км = школа, дитячий садок; - 1.4 км = ФОРА2, АТБ2, ринок2; - 1.5 км = відділення Ощадбанк, Аваль; - 1.6 км = АЗС, Епіцентр, "білогородське коло"; - 1.7 км = Нова пошта, автомийки; - 1.8 км = Сільпо, АЗС.

власник
Продається мебльована квартира на вул. Незалежності від власника

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі Нової Боярки по вул. Молодіжна 72а. - Загальна площа: 67м2. - 4-й поверх 9-го будинку. - Стан- житловий (потребує косметичного ремонту). - Прекрасне планування (план дивіться на фото). - Кімнати окремі. - С\в окремий. - Два балкона. - ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ. - На все лічильники. Чудове місце розташування: поруч все: 1. Школи. 2. Дитячі садочки. 3. Магазини. 4. Супермаркети. 5. Аптеки. 6. Торговий центр. 7. Маршрутки на Київ. 8. Електричка. Гарний варіант для сімї з дітками. Телефонуйте, перегляди за домовленістю.

Продам 3-х кім квартиру з індивід. опаленням 67м2 вул. Молодіжна.

Продаю 2к квартиру по вул.Білогородська 144, зручна локація біла Боярського круга, поруч магазини , банки, ринок, Сільпо, Епіцентр, заправка UPG, маршрутка на Київ, школа (гімназія Гармонія) і садочок. До електрички пішки 10хв. Квартира на 3 поверсі має 2 окремі кімнати, санвузли роздільні, кухня, балкон за скляний, власне опалення, підігрів підлоги. Агенство нерухомості 5%

Боярка продаж 2 кімнатноі квартири 50квм ЄОселя 3%

Продаю власну, однокімнатну квартиру у м.Боярка , вул.Мадеста Левицького 23/3 (колишня Колхозна) площею 38,9м2. У квартирі зроблен сучасний , якісний ремонт , є всі необхідні якісні меблі та побутова техніка. Все як на фото залишаю майбутнім господарям. Квартира ніколи не здавалася в оренду!!!

власник
Продаж 1-к квартири в м.Боярка
1 - 24 з 73 результатів

Купити житло в Боярці на вторинному ринку можна як у багатоквартирному будинку, так і в приватному секторі, котрий у цьому місті займає вельми значну частину. Обидва види нерухомості користуються великими попитом, хоча квартири Боярки все ж можна вважати трішки більше затребуваними.

Розташоване приблизно за 11 км від Києва, це невелике місто, чисельність населення якого складає близько 37 тис. осіб, славиться цікавою історією й своїми пам’ятками. Однак покупців нерухомості тут більшою мірою приваблюють доступні ціни на квадратні метри й відносно невелика віддаленість від столиці.

Продаж житла в Боярці - ціни, інфраструктура, транспорт

Кожне місто має свої переваги й особливості, що в певній мірі впливають на бажання покупців купувати житло, а також привертають до себе увагу в першу чергу. Для багатьох з тих, хто планує найближчим часом купити квартиру, Боярка приваблива відразу з ряду причин. Не останньою з них є досить сприятливе екологічне становище й розташування поруч з містом масштабної зеленої зони. На сприятливу екологічну ситуацію вказує також те, що тут розміщено відразу кілька лікувальних і курортно-оздоровчих закладів.

В якості ще однієї переваги можна відмітити, що продаж квартир у Боярці проводиться по доступній ціні, особливо, якщо враховувати, що до столиці всього лише 10 км. Маршрутні таксі й автобуси курсують у сторону Києва кожні 5-10 хвилин, дозволяючи приблизно за півгодини дістатися до столиці. Продаж житла з ремонтом у центрі й інших районах Боярки затребуваний ще й тому, що залізна дорога, що проходить через місто, також дає можливість швидко доїхати до Києва, уникаючи можливих заторів та інших складнощів на дорозі.

Новобудови в місті є, але їх не надто багато. Якщо ви плануєте придбати житло від забудовника, вам запропонують купити його на умовах 100% передоплати або ж укласти договір на купівлю нерухомості в кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням). Якщо ж у зданій новобудові нічого не приглянулося, можна дешево купити квартиру в Боярці від власника - вторинний ринок запропонує значно більшу кількість варіантів і можливостей.

Щоб недорого купити житло напряму в господаря, необхідно регулярно моніторити ринок, намагаючись знайти оголошення, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Боярці на вторинному ринку від хазяїна. Робити це можна на сторінках нашого каталогу, створеного спеціально для того, щоб абсолютно безкоштовно допомагати всім охочим знаходити однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні й 4-кімнатні квартири без посередників. Тепер не треба кожен раз шукати новий сайт, щоб продивитися актуальні оголошення з фото й описом (планування квартири, площа вітальні, дитячої кімнати, кухні, поверх та ін.), вся інформація зібрана в одному місці - на Flatfy від ЛУН!