Простора квартира в таунхаусі! Чудовий варіант для життя з власною зеленою зоною та терасою! Продається 3-кімнатна квартира в місті Бориспіль, на вулиці Деснянській, 1г. Загальна площа — 140 м2. Прокладено електрику, зібрано щиток, заведено воду та встановлено насос. Загальний стан помешкання — під ремонт. Чудовий варіант для втілення ваших дизайнерських ідей! Комплекс закритого типу на 8 квартир. Будинок — таунхаус на три поверхи. Власна тераса, площею 1,4 сотки. Двір з автоматичними воротами та парковкою. Наявність свого подвір’я — безсумнівна перевага, яка дозволяє облаштувати зону відпочинку на свіжому повітрі. Тихий приватний район міста, поруч невелике озеро. У пішому доступі автобусна зупинка. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Деснянська вул., 1г

Вашій увазі пропонуємо продаж трикімнатної квартири ЖК Левада. Будинок закритою територією, власними паркінгом зоною для відпочинку та парковою зоною. Будинок з червоної цегли, квартира не кутова двухстороння, кімнати окремі, с/у суміжний, простора кухня. Квартира з косметичним ремонтом продається без меблів та побутової техніки, в одній з кімнат відсутнє напольне покриття. Лоджія засклена. Додатково на дві квартири одгороджено тамбур з вбудованою шафою-купе зручно для зберігання побутових речей. Поруч з будинком безліч магазинів, кавʼярень та закладів освіти а також зупинка громадського транспорту. Зручне розташування дозволить добратися як до центру міста а також до столиці. Готова до продажу. Додатково покупцем оплачуються послуги агенції нерухомості в розмірі 4%

Шевченка вул., 145

Продаж 3к.квартири по вулиці Білодідівка(колишня Робітнича 19) Квартира в житловому стані,дві кімнатні роздільні,третя обʼєднана з кухнею,санвузол розділений.Дві лоджії засклені.Квартира дуже тепла.Територія огороджена,в будинку ОСББ. Зручне місце розташування,поряд Ліцей,парк,супермаркет,зупинка громадського транспорту. Вся більш детальна інформація по телефону Комісія агенції нерухомості 4% сплачує покупець

Робітнича вул., 19

Вашій увазі пропонуємо продаж 1-к.кв в найкращому ЖК Толстого 1. Зручна локація, закрита територія з цілодобовою охороною, ландшафтний дизайн та дитячий майданчик це одна з переваг даного комплексу. Квартира з індивідуальним опаленням та додатковим елементом живлення електроенергії під час блекаутів. Світла та простора з якісним сучасним дизайном, кухня площею 18 м2 мрія господині повністю укомплектована вбудованим гарнітуром та сенсорною технікою Bosch які залишаються при продажу. Спальна кімната з двоспальним ліжком та гардеробом. Ванна кімната з кутовою ванною та якісною сантехнікою. Квартира не здавалася в оренду. Тому стан досить задовільний. Чекаємо на перегляд в зручний для вас час. Додатково покупцем оплачуються послуги агенції нерухомості в розмірі 5%.

Льва Толстого вул., 1

Продам квартиру в Борисполе .

власник
Продам квартиру в Борисполе

Продам 1 (однокімнатну) кімнатну квартиру від ВЛАСНИКА пров. Старовокзальний 6 компдекс ЛЕВАДА 5 поверх (віддаленість від центру (парк) міста пішим ходом 20 хв, рядом знаходиться магазини, кавярня, салон краси, територія огорожена забором, є достатня кількість парко місць для авто, всередині будинку присутні дитячі площадки, в будинку створене ОСББ, своя котельня в будинку ( встановлений генератор на випадак викл світла на котельню), відео нагляд території та всеридині підїзду. Описання квартири: Загальна площа 56.5 кв. м . будинок 2015 року. У квартирі одна спальня кімнати площею 17.4 кв.м з виходом на лоджію загальною площею 2.3 кв.м, ванна кімната загальною площею 6.8 кв.м., кухня загальна площа 14.7 кв.м. з виходом на лоджію загальна площа 2.8 кв.м, коридор 12.5 кв. м. Квартира виходить на одну сторону, не кутова ,всередині будинку тепла. Також у квартирі залишається все меблювання (фото додається), побутова техніка: телевізор, пральна машинка, мікрохвильова піч,, духовий шкаф, холодильник, газова поверхня, роутер, бойлер 100 л., посудомийна машинка. Квартира знаходиться під сигналізацією.

Продам 1 кімнатну квартиру, пров. Старовокзальний 6 ( комплекс Левада)

Продам простору 1-х к/квартиру по вул. Толстого, 1. Площа 45/16/18 м2, поверх 6/10 м.. Опалення індивідуальне - 2-х контурний газовий котел, с/в сувм., кахель. Квартира в гарному стані, мебльована та з технікою. Закрита прибудинкова територія, дитячий майданчик, охорона. Гарна інфраструктура: - на першому поверсі вся beauty сфера, кавярня, піцерія, магазини... - неподалік супермаркети, лікарня, садочок, школа, аптеки, банки, зупинка транспорту... Ціна 60 000 у.о.. Наталія Показ в зручний для Вас час!

Продам 1-х к/квартиру по вул. Толстого 1

Борисполь, жк Банковская продажа 2 комнатная квартира с ремонтом 60 квадратных метров. Срочная продажа! Центр. Удобная транспортная развязка. Звоните в любое для вас удобное время!

Продажа 2 комнатная квартира . Жк Банковский

Продам 1к квартиру в будинку комфорт класу ЖК ВЕСНА. Будинок введено в експлуатіція в 2022 році. Є гостьовий паркінг. Загальна площа квартири - 38, 8 м2, велика і простора кухня на 12, 4 м2, поверховість - 3/9. При продажу всі меблі залишаються. Опалення - індивідуальний газовий котел, підігрів води через котел. Також встановлено лічильник ДЕНЬ/НІЧ на світло, що дає можливість зекономити на електроенргії. Запис на перегляд квартири, детальна інформація та відеоогляд - Катерина. АН "Pro Estate Kyiv". У нас великий вибір нерухомості, звертайтесь! Разом ми знайдемо для Вас найцікавіший варіант.

пер. Старовокзальный, 2А, Борисполь, Борисполь, Киевская 60000.0 USD

Продам квартиру в ЖК Левада. Закрита територія, відеонагляд . Продається з меблями та побутовою технікою. Фото відповідають. Зроблено перепланування. Кімната та кухня студія. Два с/у. В будинку є супермаркет. Красивий, доглянутий двір. Один власник. Право власності більше трьох років. Перегляд по домовленості.

Продаж 1к. 56м2. ЖК Левада.

Житлові комплекси у Бориспіль

Продається по вул. Київський Шлях, простора 4-х кімнатна квартира на 1 -му поверсі /9 поверхового будинку. Будинок 2011 року, в квартирі зроблений косметичний ремонт придатний для житла. До Києва 15 хвилин, транспортна зупинка біля самого будинку. Поряд в пішій доступності знаходиться супермаркети, кавярні, ресторани, всі необхідні магазини, школа, дитячі садки. Квартира дуже велика, має зручне роздільне планування загальною площею 104,6 кв м. Основні особливості квартири: - Простора: 4 роздільні кімнати, 2 великі коридори, 2 просторих балкона, велика ванна кімната - Кухня обладнана меблями - Наявність індивідуальних лічильників: на воду, світло, тепло - Пультова охорона - Три потужних кондіціонера - Великий просторий балкон з видом на центральну вулицю - На всіх вікнах жалюзі - Квартира подвійного призначення: може використовуватися як квартира а як офіс - Будинок достатньо новий, є відеоспостереження, тихий зелений двір, чисті підʼїзди, ОСББ, не велика комунальна оплата Квартира в житловому стані. Це ідеальне приміщення для великої сім’ї. Вікна виходять на дві сторони - у двір і на головну вулицю. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. Вартість 60000 $ +комісія за рієлторські послуги

Продаж 4-х кімнатноі квартири, вул. Київський Шлях

Продаж 4 кімнатної квартири 74 м загальної площі в центрі міста Бориспіль , вул.Глибоцька Вся інфраструктура в пішій доступності, супермаркеті , магазини, зупинка, школа, садочок, тощо. Квартира розташована на 1 /5 поверхового будинку, двохстороння, з холом, кімнати всі окремі, велика лоджія засклена, в загальну площу не входить. Квартира в жилому стані, охайна. У ванній кімнаті душова кабіна, бойлер на гарячу воду, опалення централізоване, плита газова, лічильники на все, інтернет, вайфай. Документи в порядку, податку додаткового немає. На всі питання відповім у телефонній розмові. З повагою, спеціаліст з нерухомості , Ірина Комісія ріелтора 4 %

4-х кімнатна 74м в центрі на Глибоцькій  Бориспіль

Продаж 3х кімнатної квартири м. Бориспіль вулиця Головатого . Кімнати окремі, квартира мебльована. Гарна розвʼязка , поруч школа, дитячий садочок, , ринок Зоряний, маршрут на Київ та по місту.

Продаж 3х кімнатної квартири , центр 1 км Бориспіль Головатого

Проживання у місті Бориспіль має свої переваги порівняно з м. Києвом, зокрема: • Спокійне та зелене середовище, Бориспіль розташований за межами Києва, що дозволяє насолоджуватись більш спокійною атмосферою та природою; • Зручна транспортна доступність до аеропорту, знаходження поруч з міжнародним аеропортом Бориспіль робить це місто зручним для подорожуючих та бізнесменів, що часто перебувають у Києві; • Жителі Борисполя можуть уникати проблем, пов’язаних з міськими заторами та переповненістю, які часто спостерігаються у Києві; Ми пропонуємо простору, 2-кімнатну квартиру у ЖК Київський Шлях! Адреса: м. Бориспіль, вул. Київській Шлях, 95; Знаходиться квартира на 11 поверсі 20 поверхового будинку, вікна виходять і у внутрішній двір будинку і на місто, краєвид просто неймовірний! Загальна площа: 70.8 кв.м.; Житлова площа: 36.7 кв.м. – це дві кімнати 18.3 та 18.4 кв.м., без меблів, підлога – ламінат, стіни обклеєні шпалерами, в одній з кімнат вихід на величезний балкон, да можна організувати максимально комфортну зону релаксу; Кухня: 12,2 кв.м. – без меблів, є всі необхідні виводи під техніку, плиткою викладено місце під фартух, підлога також вкрита плиткою; Санвузол: роздільний, встановлена ванна, рукомийник та унітаз, покладено плитку. Встановлені панорамні вікна. В будинку є автономне опалення, тому Ви самі можете слідкувати за подачею тепла і витратами на опалення. Локація зручна, поряд є все необхідне: • Зручна транспортна розв’язка, прямо під будинком зупинка громадського транспорту, можна пересуватись як по місту так і сісти на прямий маршрут до м. Лівобережна у Києві, час у дорозі складає близько 1 години; • У 2 хв. пішки є Фора, Сільпо, Рошен, магазини з товарами для дому (Червоний Маркет та Копійочка); • Кафе та ресторанів в радіусі 1 км. від будинку дуже багато; • Є відділення багатьох банків, Нової пошти та інші державні сервіси; • Спортзали та салони краси також поряд; • Дуже багато різнопрофільних медичних центрів, які сподіваємось Вам не знадобляться, але за потреби зовсім поряд; • До величезної паркової зони всього 6 хв. пішки; • Близько розташовані школи, дитячі садки, танцювальний клуб, центр розвитку дітей; • На території передбачена зручна наземна парковка для автомобілів; Ціна: 59 999 у. о. + 3% комісія. Зацікавило? Не витрачайте час дарма, телефонуйте прямо зараз!!!

Київський Шлях вул., 95

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Мрія. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 83.1 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Мрія заявлена в 4 кварталі 2025 року. ЖК Мрія знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Бориспіль, Франка, 21. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 59957.0 USD

Продається 2-кімнатна квартира з ремонтом та меблями на безпечному 6 поверсі, що закривається на ключ для додаткової безпеки. Квартира має великий балкон. У квартирі постелений ламінат і встановлені нові двері. Вікна з профілю REHAU забезпечують хорошу ізоляцію. Повністю зроблений санвузол і ванна кімната, встановлений бойлер. Вбудована кухня обладнана вхідним фільтром та фільтром для очищення питної води. Є лічильник на опалення та термостати на кожній батареї, що дозволяє ефективно регулювати температуру.Встановлений потужний кондиціонер. Також встановлено двозонний лічильник. Квартира тепла та не сиро.

власник
Продаж 2кімнатної квартири на 6поверсі з ремонтом та меблями

Продаж можливий по державним програмам ( Є-Оселя, сертифікат, 280 постанова та ін.). Продаж просторої 2к.квартири по вулиці Головатого 77-А 5/5 поверх (є повноцінний технічний поверх,власники використовують її замість кладової) Квартира з якісним ремонтом,загальна площа 66,3м2 Лоджія засклена Меблі при продажу залишаються,побутова техніка по домовленості.Квартира дуже тепла,в будинку своє опалення,ОСББ Комісія агенції нерухомості 4% сплачує покупець

Головатого вул., 77а

Продаю власну квартиру з ремонтом. Зручне місце розташування. Автобусна зупинка в 5 хвилинах від будинку. Поряд з будинком АТБ, Новус, Еко-маркет. В квартирі зроблений ремонт, тепла підлога, але ще ніхто не проживав. Є можливість за додаткову плату придбати кладову. Квартира та кладова з документами. Всім мирного неба, гарних продажів та покупок!

власник
Продаю двокімнатну квартиру в м.Бориспіль

Продам велику 1 квартиру в ЖК Лелека , 56 кв. м , зроблений якісний ремонт,лоджия застеклена ,просторий коридор, опалення власна котельня,закрита тереторія.Продаж квартири з меблями, та технікою,показ за домовленістю. Комісія АН 4% сплачується покупцем .Є інші варіанти.

Продам велику 1 квартиру ЖК Левада

Бориспіль.ЕКСКЛЮЗИВ. ПРОДАЖ 2-х кімнатної квартири в Житловому комплексі ЖК" Лелека ",по вулиці Головатого 76-Б Загальною площею- 55.7 Житлова площа-30.2 -(Кімнати-19.1 кв.м-зал). -(Кімната -11.1 кв.м-спалтня). Кухня-10.3 кв.м Коридор- 7.7 кв.м Висота стелі h-2.5 м. Лоджия вихід з кухні -3.7 кв С/у окремо Поверх-ПЕРШИЙ /Одинадцяти поверхового кирпічного утепленого будинку. Ванна кімната просторна -2.66 кв.м Квартира розташована в закритому комплексі вїздна система вїзду через приложення мобільне -відкриття шламбауна. Вся територія,та кожен підїзд,та поверх під видео наглядом. В Будинку ОСББ, облаштоване УКРИТТЯ. КВАРТИРА З ІНДИВІДУАЛЬНИМ ГАЗОВИМ ОПАЛЕННЯМ ВСТАНОВЛЕНИЙ ДВУХКОНТУРНИЙ ГАЗОВИЙ КОТЕЛ, в чому дуже мінімальні платежі так як квартира в середині будинку дуже тепла. Квартира з ремонтом ,все робили для себе,якісна столярна,сантехніка,м/пластикові вікна, на все є лічильники. Всі документи підготовлені до продажу. Причина продажу розширення. Ціна продажу 58.500$ АН"НАШЕ МІСТО " Лариса.

ПРОДАЖ 2-х кв м.Бориспіль в ЖК" Лелека" вул.Головатого 76-Б

Простора квартира з якісним ремонтом без натяжних стель в якій приємно жити. При відключеннях світла працюють ліфти. Великі вікна з панорамним видом на захід. У власності більше 3-х років.

власник
1к. квартира.

М. Бориспіль. Продаж 2 кім. квартири (євро двушка) в цегляному будинку 2008 року побудови, пров.Бабкіна, 4 поверх, 55 кв.метрів, кухня студія, якісний ремонт, вмонтована кухня, шафа-купе. Все залишається, крім кутового дивану. Дуже зручне місце розташування, початок міста зі сторони Києва. Поруч вся необхідна інфраструктура.

Початок міста, Бабкіна 12

Продаж можливий по державним програмам ( Є-Оселя, сертифікат, 280 постанова та ін.). Ціна 58000 дол США за квартиру 55м2 з усіма меблями та технікою! Продам простору 1-кімнатну квартиру ЖК «Левада». Право власності більше 3-х років. 55/20.6/14.2 кв.м 9поверх В квартирі залишаються ВСІ МЕБЛІ та ТЕХНІКА (пральна машина, бойлер, газова поверхня, холодильник, електрична духова шафа, витяжка, мікрохвильовка, посудомийна машина, сушильна машина, два розкладні дивани, 2-спальне ліжко, кондиціонер). Два просторі балкони. Будинок зроблений із червоної цегли, дуже теплий, відеоспостереження на території, парковка біля будинку, поруч парк, магазин та мед.клініка в будинку. Поруч дит.садок, школа та муз.школа, залізничний вокзал 10 хв пішки. Ціна 58000 дол США Деталі по телефону Ріелтор Дарія

можливий продаж по єОселя
Старовокзальний пров., 2а

Продається 3-х кімнатна квартира вулиця Київський шлях, біля Єкомаркета з косметичним ремонтом вбудованими меблями, кондиціонером, балкони застекленні, на одній із лоджий є свій подвал, в вані зроблена тепла підлога, квартира зовні утеплена. Зручна транспортна развязка, через дорогу садочок та школа, поряд супермаркет Єко, торговий центр Аєромол. Телефонуйте всі подробиці по телефону.

Продам 3-х кімнатна біля Єкомаркета
1 - 24 з 221 результатів