ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 1 кімнатної квартири Дрогобицький район, м. Борислав, вул. Дорошенка - центр міста. Загальна площа - 32,3 м2, кімната - 20м2, сан.вузол - сумістний. Будинок - цегляний, 3 поверх 4-х поверхівки, квартира не кутова, добрий житловий стан, металопластикові вікна, всі лічильники, бойлер для горячої води, будинок ОСББ. Інфраструктура: цетр міста, поруч зупинка транспорту, школа дит.садок, маркет, магазини, ринок.

Продаж 1 кім. квартира 32м2 вул. Дорошенка м. Борислав

Продам 1-кімнатну квартиру в м. Борислав по вул Трускавецька 49. 4-тий поверх 5-ти поверхового будинку. 5 хв. до м.Трускавець. Без ремонту, без меблів. Балкон є. Більш детальна інформація за номером +420776073239 Viber або WhatsApp

власник
1 -кімнатна квартира м.Борислав вул. Трускавецька.

Продається затишна однокімнатна квартира з усіма необхідними зручностями для комфортного проживання. Квартира розташована на вулиці Ірини Сеник у місті Бориславі. У квартирі є електроплита та холодильник, які дозволяють готувати та зберігати їжу. Для опалення використовуються індивідуальні отеплюючі батареї, яких є дві штуки. Також є телевізор та супутникове телебачення, що дозволяє насолоджуватися переглядом улюблених програм та фільмів. Квартира мебльована: є велика шафа, стінка на багато полиць, диванний куток та стіл разом з рештою необхідних меблів на кухні. Продається разом з прибудовою , які гарно може підійти для паркування авто та зберігання інший речей та дров на опалення.Досить просторе приміщення. Загалом, ця квартира є чудовим варіантом для однієї людини або пари, які шукають затишне житло з усіма необхідними зручностями. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири!

Продаж квартири
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміновий продаж Продаж 1 кім квартири по вул. Трускавецька м.Борислав Загальна площа: 30.90 м кв Пропозиція від власника( Ігор). Будинок-цегляний, 2 поверх пʼятиповерхівки, квартира не кутова (сонячна сторона), опалення централізоване ( не залежить від світла), вікно на кухні металопластикове. Залишаємо меблі в кімнаті ( шафу, диван, килим, комод). На кухні залишаєм (холодильник, пральну машину, газову плиту, дві тумби). Працюють комунікації ( світло, газ , вода, центральна каналізація) також є на все лічильники. З мінусів потрібно замінити газову колонку. Зручне розташування в 5 км від курорту Трускавець і в 10 км від курорту Східниця. Тихий район, поруч садок, школа, зупинки транспорту, магазини та інша інфраструктура. Ціна 18 500, присутній торг. Звертайсь за номером 06******95

власник
Продаж квартири м.Борислав

ТІЛЬКИ ОБМІН. Обміняю 1 кімнатну квартиру на 2-3 кімнатну. Квартира по вул. Дорошенка, 4 поверх 5 поверхового будинку. Зроблений ремонт, встановлений 2-ох контурний котел ( є проект з газ. контори), також є бойлер. Квартира не кутова, дуже тепла. Залишаються меблі і частково побутова техніка. Тихий район, поруч садочок,школи, парк. Околиці міста не пропонувати. В оренду не здається.

власник
Обмін 1 кімнатної на 2-3 кімнатну квартиру

Продаж 1 кімнатної квартири. Нові металопластикові вікна і балконні двері. Розташування в 5 км від курорту Трускавець і 10 км від курорту Східниця. До гірськолижної траси Буковиця 2-3 км. Чисте повітря, неподалік ліс, гори, кілька озер. Поруч Укрпошта (до 100 м), Нова Пошта за 500-700 м. Близько Школа і садок, Зупинки транспорту, магазини та інше Мінімальний торг при огляді. За деталями звертайтесь по телефону.

власник
Продаж 1-к квартири м. Борислав, вул. Трускавецька, 5 км від Трускавця

В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЮ !!! Продам квартиру з сучасним ремонтом в самому центрі міста Борислав по вулиці Міцкевича на 2-ому поверсі 3-ьох поверхового будинку. Відстань до Трускавця 11 км (15 хв) , до Дрогобича 12 км (18 хв) , до Східниці 16 км (24 хв ) . В місті є гірсько-лижній курорт «Буковиця» . Сонячна сторона , квартира дуже світла і тепла . Вам залишаються всі меблі . В квартирі є всі необхідні умови для комфортного проживання : 1.бак запасу води (вода є постійно) , насос 2.автономне опалення , тепла підлога у коридорі , ванній і кухні 3.пластикові вікна ; засклений балкон ,обкладений плиткою 4.євро ремонт 5.якісні меблі на замовлення , за допомогою яких вдалось оптимізувати простір . Меблі робились недавно , тому дуже стильні і гарні . 6.В квартирі залишається вся велика побутова техніка ( холодильник , плита , духова піч , витяжка , пральна машина ) і меблі . Квартира дуже комфортна для проживання , поблизу є все що потрібно (магазини , супермаркети , школи , садки,автобусні зупинки ). Через дорогу знаходиться супермаркет «АТБ» , в нашому будинку знаходиться аптека . Ремонт робився для себе , тому у все вкладалась душа і все робилось на совість і якість . З документами все в порядку . Світло на нашій вулиці не вимикають зовсім , тому при відключеннях проблем зі світлом не буде !

власник
Продам квартиру в центрі міста Борислав

ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 1 кім квартири вул. Трускавецька, м. Борислав. - будинок цегляний - квартира не кутова - 3 поверх 5-ти поверхового будинку - загальна площа - 32, 5м2 + балкон - кімната - 16, 7м2, - сан.вузел - сумістний - газ.колнка для горячої води, центральне опалення - в наявності всі коммунікації та лічильники - газ, світло, вода, каналізація - документи в порядку - будинок ОСББ: в під, їзді нова проводка, металопластикові вікна, новий лічильник на тепло на під, їзд Інфраструктура: ОСББ, тихій двір, сучасний район, магазини, маркети, аптеки, заправка, школа, дит. садочек, зупинка транспорта.

власник
Трускавецкая улица, 49, Борислав, Борислав, Львовская 15500.0 USD