Продається простора трикімнатна дворівнева квартира в новобудові по вул. Коваля, 2 в м. Березне. Комплектація квартири: - Вхідні двері, хороші металеві, не потребують заміни - Вікна фірми Епсілон, 2-х камерні - Розводка електрики по квартирі - Чистова стяжка - Штукатурка стін - Підведені комунікації, встановлені лічильники. Благоустрій території, прибудинковий паркінг, дитячий майданчик. БУДИНОК ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!!! Можливе розтермінування від Забудовника та кредит від державного банку.

Продаж 3-кімнатна дворівнева квартира Березне

Дворівнева квартира котеджного типу з додатковою земельною ділянкою,плюс гараж,льох

власник
Продам 5-кімнатну квартиру

Продається двокімнатна квартира в новобудові по вул. Коваля, 2 в м. Березне. Комплектація квартири: - Зроблений косметичний ремон - Індивідуальне газове опалення - Вхідні двері, хороші металеві, не потребують заміни - Вікна фірми Епсілон, 2-х камерні - Підведені комунікації, встановлені лічильники. Благоустрій території, прибудинковий паркінг, дитячий майданчик. БУДИНОК ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!!! Можливе розтермінування від Забудовника та кредит від державного банку.

Продаж 2-кімнатна квартира з ремонтом в новобудові Березне
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира будинкового типу ( 1 поверх) 49,3 кв.метри . Будинок поділений на три квартири з окремими входами та загородженими порогами. Три роки в квартирі ніхто не жив. Косметичний ремонт в останнє робили 10 років тому. Локація центр міста поруч з міською лікарнею та пологовим будинком, ринок, садочок та церква. Також є стара альтанка і за нею одразу хлів на території двору. Вздовж периметру будинку є невеличка городня ділянка.Газове опалення.

власник
Продам двокімнатну квартиру в центрі міста

Продам одно кімнатну квартиру в м. Березному по вулиці Андріївська 57 (район автовокзалу)

власник
Квартира

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Героїв України ( Ціолковського) ,

власник
Продам 2-кімнатну квартиру, вул.  Героїв України ( Ціолковського)

Квартина на 5-му поверсі з ремонтом!!!

власник
2-х кімнатна квартира з ремонтом (малосімейка)