Центр міста (Вул.Замкова). Евровікна, нові двері, індивідуальне опалення, без ремонтів.

власник
Квартира

Вул. Січових Стрільців. Мікрорайон Східний. Індивідуальне опалення.

власник
3-кімнатна квартира

Продається квартира в центрі міста в гарному стані, додаткові фото можна у вайбер або огляд за домовленістю, обмін не цікавить. Телефонуйте будь ласка тільки до21:00 у звязку з маленькою дитиною або у будь котрі годині можете писати у вайбер.09******35 Діана. Відповім на всі питання.

власник
Квартира з ремонтом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Бережани, центральна частина міста. Біля польського костелу. Квартира 2к зі своїм двориком. Є підвал та кладовка(вхід з вулиці) В кімнатах свіжий ремонт та меблі. Велика кухня. Опалення індивідуальне. Продаж з меблями та технікою.

Продаж 2к.квартири з меблями і технікою. Бережани.

Продам 1-но кімнатну квартиру,яка знаходиться в самому центрі міста.Квартиру продаю разом з усією технікою.В квартирі є все необхідне,для комфортного проживання в ній. Також минулого літа зроблений косметичний ремонт.

власник
Продаж 1-но кімнатної квартири.

Продається двокімнатна квартира на першому поверсі пятиповерхового будинку(вул.Лесі Українки ). Заг.площа квартири 49.9 м.кв., кухня 7.2 м.кв. Косметичний ремонт , інд опалення, санвузол роздільний.звертайтесь за номером 09************88

власник
Продам двокімнатну квартиру на першому поверсі

Трьохкімнатна квартира в новобудові. Розміщена в тихому районі. В квартирі : - простора кухня - гардеробна кімната - світла простора вітальня - балкон - чудовий вид на ліс та місто - лоджія з панорамними вікнами Гараж у тому ж будинку. Торг

3 кім. квартира з гаражем в новобудові. Торг

Дослідити місцевість

Географія Бережани