Продається 2-х кімнатна квартира в самому центрі, по вулиці Грушевського буд. 9. Загальна площа 50,4 кв/м.

власник

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі смт.Іваничі із земельною ділянкою, літньою кухнею, гаражем, сараєм, кладовкою та льохом. Квартира без ремонту але простора, сонячна та тепла. Є автономне газове опалення (є котел). Літня кухня (20м2) газифікована, має світло та воду, також є піч. У ванній кімнаті є котел на гарячу воду (ванна з туалетом суміжні). За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним нижче.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру із земельною ділянкою та прибудовами

Житловий стан,квартиру можна переобладнати під офіс чи магазин так як вона знаходиться в зручному доступному місці в центрі міста, гараж і в ньому льох, можливий обмін на будинок, деталі за тел. 09******04 Вікторія

власник
Квартира в центрі іванич
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 км. квартиру смт.Іваниі в цегляному будинку стан потребує ремонту. Є господарські споруди плюс дві грядки. Поряд школа магазини. Якщо вас цікавить телефонуйте за ціну домовимося.

власник
Продажам квартири на Волині

Продам 2 кімнатну квартиру з ремонтом Волинська область смт.Іваничі. Продаю бо виїжаю закордон.

власник
ТЕРМІНОВО .Продаж квартири 2

Продам двох кімнатну квартиру загальною площею 51,5 кв.м. Можливий торг.

власник

Продаж квартири від власника селище Іваничі -22 500$ (торг) вул. Грушевського, р-н Центральної районної лікарні З документами порядок - свіжий технічний паспорт 2023 року/Витяг з ДРРП. Квартира на першому поверсі двоповерхового цегляного будинку. Перекриття з/б. Стан квартири - житловий, косметичний ремонт. В ціну входять: - два гаражі, - дві ділянки біля гаражів - та підвальне приміщення. Покази в зручний для Вас час. Обєктивний торг реальному покупцеві.

власник

Популярні запити