Продам квартиру в Хлібодарському. Будинок 13. кв.3. 2 -й поверх. В квартирі було зроблено перепланування, а саме: обєднання санвузла, і зменшення 2-ї кімнати, ці маніпуляції було виконнано для збільшення кухні до нормальних розмірів. Квартира відєднанна від центрального опалення і має дозвіл на встановлення АГВ. Також є заложенні труби для встановлення кондиціонера. В квартирі було заміненно водопостачання і водовідведення, а також заміненно проводку. Стан квартири як від будівельника. Також змонтовано стіни. В загальному вийшла доволі затишна 2-х кімнатна квартира, в якій є велика спальня для дорослих і маленька кімната для дитини. Також з продажем кварити у подарунок план меблювання. Також квартиру легко перетворити на 1-но кімнатну прибравши 2-ві стіни, з зробити велику кухню студію. Всі інші деталі за телефоном. Жодних юридичних обтяжень не має.

власник
Продам квартиру в Хлібодарському

Продам двокімнатну квартиру, на 5-му поверсі, 5-го будинку, в с Хлібодарське. Від власника. Квартира повністю мебльована, що дає можливість одразу заселятися. Дві окремі кімнати. З однієї кімнати вихід на балкон. На кухні є ніша під холодильник, також в одній кімнаті є ніша під шкаф. Зовні стіни утеплені, тому в зимку в квартирі дуже тепло. Розвинута інфраструктура, поруч дитячий садок, школа, супермаркет Таврія, зупинка громадського транспорту. Доглянута прибудинкова територія, з місцями для парковки авто.

власник
Продам квартиру. От ХОЗЯИНА.

Квартира знаходиться в 5-поверховому цегляному будинку на вулиці Чорноморській, розташованому в смт Хлібодарське. Загальна площа квартири становить 79 квадратних метрів, з них 42 квадратних метри припадають на житлову площу. Також до квартири належить крите паркомісце. У квартирі є дві засклені лоджії, що додає комфорту простору. Вона обладнана індивідуальним опаленням і повністю мебльована, що робить її готовою для заселення. Район має розвинуту інфраструктуру, знаходяться поруч дитячий садок, школа, супермаркет та зупинка громадського транспорту, що робить життя в цьому місці зручним та комфортним. Квартира доступна для продажу через програму єОселя. Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду звертайтеся за контактними даними вказаними нижче.

власник
3-кімнатна квартира+паркомісце, єОселя

Житлові комплекси у Хлібодарське

Географія Хлібодарське