В продажу три кімнатна квартира в новобудові за адресою вулиця Велика Панасівська 76г. Житловий комплекс «Будинок на Котлова» знаходиться у Холодногірському районі. Зручна транспортна розв’язка, до метро «Південний вокзал», «Центральний ринок» , «Держпром» до 15 хвилин пішки. Поруч спортивний комплекс з басейном, школа, дитяча лікарня, продуктові магазини. Будинок повністю зданий в експлуатацію, тепла споруда з якісних матеріалів. Власна котельня, закрита територія, відеоспостереження у дворі, великий дитячий майданчик, дворівневий критий паркінг та паркувальні місця біля підїздів, власна служба охорони та ОСББ. Дуже комфортний ЖК в самому серці міста. Повноцінна трохкімнатна квартира площею 100 кВ.м. перепланована для максимальної зручності проживаючих. Наявний актуальний дизайн проект всього приміщення. Продумано все від розеток до вимикачів. Просторий коридор, гостьовий санвузол при вході. Комфортна кухня, дві спальні та гостьова кімната з каміном ( може використовуватися як третя спальня). Балкон з безпечними панорамними вікнами. Затишна спальня та дитяча кімнати, біля яких знаходяться господарські душова та ванна кімнати. Ремонт виконаний з високоякісних екологічних матеріалів, якісні склопакети на вікнах та сантехніка в санвузлах. Дизайнерські фотошпалери, розроблені під замовлення. Тепла підлога від системи опалення та електрична на час коли опалення відсутнє. Стильний, комфортний та якісно виконаний простір для справжніх цінителей.

власник
Квартира в новобудові

Продам сваю смарт квартиру на ул Большая Панасовка 106

власник
Продам смарт квартиру

Пропозиція від Власника! Без комісїї Можливий продаж через єОселя. Можливий продаж без меблів. Ціна залежить від комплектації. Ціна по єОселя по домовленості До Вашої уваги продаж ВЛАСНОЇ унікального світу комфорту на вулиці Велика Панасівська 76! Представляємо Вам можливість стати власником вишуканої 3-кімнатної квартири в центрі міста ЖК "Новий дім", в заселеній секції, де кожен аспект обдуманий до найдрібніших деталей. Цегляний будинок було введено в експлуатацію у лютому 2016 року. Обрамлений і утеплений зовні, територія закрита та охороняється. На восьмому поверсі десятиповерхової будівлі розташована ідеальна сучасного стилю та функціональності квартира. Загальна площа квартири 109 квадратних метрів, з двома затишними спальнями, просторим залом, кухнею-студією, двома санвузлами, ванною, коморою та просторою передпокою. Усі приміщення продумані до дрібниць для вашого комфорту. Квартира з капітальним ремонтом у стилі loft, що надає їй неповторного характеру. Ви зможете насолоджуватися натуральним деревом, цеглою та паркетною підлогою, а також меблями з ясеню та кахлем із Іспанії, що створюють особливу атмосферу у кожному куточку квартири. Освітлення з Італії додає останній штрих у створенні унікального інтерєру. У кожній кімнаті встановлені інверторні кондиціонери з розумним управлінням, щоб забезпечити комфортну атмосферу в будь-який час доби. Крім того, квартира обладнана системою відеоспостереження, що забезпечує надійний захист вашого майна та спокій під час відсутності. На кухні, у санвузлах та коридорі встановлені теплі підлоги, що додає затишку та комфорту у повсякденному житті. Не пропустіть шанс придбати цю унікальну квартиру, яка стане вашим власним оазисом комфорту та стилю. Звертайтеся вже сьогодні, щоб дізнатися більше та організувати перегляд! З дивовижним розташуванням у пішій доступності від метро "Південна залізниця" та "Центральний ринок", а також близькістю до Держпрому, цей будинок стане ідеальним місцем для вашої родини. Поруч із комплексом школа та стадіон "Локомотив", а для вашого автомобіля передбачений зручний паркінг.

власник
Квартира Большая Панасовская, Котлова, от собственика!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В квартирі замінено електрика, стояки, радіатори, майже дороблений ремонт. Квартира дуже тепла взимку. Стоять всі лисільники. По всім питання пишіть.

власник
Однокімнатна квартира на Клочківькій

Житлові комплекси у Харків