Над квартирою знаходиться тераса площею 43 м2 з чудовим краєвидом та можливістю облаштувати там комфорт за власним побажанням. Вона входить в вартість квартири. Вул. Шпитальна 22

власник
Квартира з терасою у новобудові

Квартира знаходиться в самому центрі Тернополя.По вулиці Руська 34.

власник
Квартира в центрі Тернополя

Продається двохкімнатна квартира в м. Тернопіль у центральній частині міста на другому поверсі. Загальна площа квартири 50 кв. м . Висота стелі - 3.30 м. Пластикові вікна, засклений балкон. Квартира не кутова. Показ квартири за попередньою домовлегістю.

власник
Острожского Князя улица, 45, Центр, Тернополь, Тернопольская 35200.0 EUR
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру по вул. Шпитальна, зроблений ремонт, ще ніхто не проживав. Індивідуальне опалення, будинок частково заселений, перепис по дольовій участі, створено ОСББ.

власник
Госпитальная улица, 26, Центр, Тернополь, Тернопольская 64000.0 USD

Продається однокімнатна квартира в центрі міста по вулиці Шпитальній. Дуже гарна. Хоча на фото ще немає, але буде стяжка і штукатурка. Перепис на першого власника

власник
Однокімнатна квартира у центрі міста

Продам велику 2 кім. квартиру в центрі Тернополя, вулиця Липова. Є 2 балкони, індивідуальне опалення,

власник
Квартира в ідеальному місці

Дзвоніть будьласка на вайбер 09******52! Квартира від власника в центрі Тернополя . Без комісії агенціям! Затишна велика з кухнею студією! Зроблений дорогий ремонт! 3 хв ходьби до центральної вулиці Руської! Поруч школа , садочок , Політехнічний університет, лікарні , поліклініки, аптеки магазини , зупинки , відмінне транспортне сполучення з усіма точками міста! 6 хв ходьби до залізничного вокзалу! Декілька хв ходьби до центральної площі міста, піша відстань до центрального автовокзалу та ринку! В квартирі є два балкони, тепла підлога, вигляд на 3 різні сторони. Територія будинку включає паркінг і дитячий майданчик.зручний 4 поверх.Будинок зданий та обжитий, утеплений фасад. Це ідеальне місце для життя !

власник
Новобудова в центрі. 3 кімнати! Власник! Без комісії! Обжитий будинок

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль