Дворівнева квартира з виглядом на парк, сонячна і тепла. Індивідуальне опалення, теплі підлоги, зроблений ремонт, меблі майже усі залишаються.Два санвузли і велика ванна кімната. Двір закритого типу, паркомісця для автомобілів, відеонагляд усього двору і підїздів. У вартість входить великий підвал!!!Є змога докупити великий гараж в дворі будинку.

власник
Старий Парк Квартира, вулиця Коцюбинського 5Б.

Продам квартиру 56кв/м в центрі міста Зелена 3. Кухня студія + спальня. З ремонтом,тепла підлога,меблі.

власник
Продам каартиру 56 кв/м в центпі

Квартира дуже простора і комфортна. Дві окремі спальні, велика вітальня та кухня. В коридорі, кухні і санвузлах є тепла підлога. В зимовий період квартира дуже тепла, будинок обжитий, тріщин на стінах немає. Також, можемо віддати підвал покупцям. Будинок розташований в спокійному районі, близько до центру. Рієлторів прошу не турбувати, маємо ексклюзивний договір з АН «АНІКА».

власник
Коцюбинского улица, 5Б, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 91000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Власник! Продається двокімнатна квартира в новому будинку з окремими кімнатами та великою терасою (22, 5м, є можливість зробити третю кімнату) Будинок знаходиться одразу за готелем Джентельмен. Світла квартира з великими панорманими вікнами. Будинок зданий, живуть люди. Ціна 37000$

власник
Зеленая улица, 17А, Дружба, Тернополь, Тернопольская 37000.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль