Продається гарна 2 кімнатна квартира, район Екомаркету. Будинок розташований не над дорогою, квартира не кутова, світла, тепла, затишна. Вікна, балконна рама з металопластику, труби, сантехніка поміняні, є лічильники на воду, газ. Встановлений бойлер. Вхідні двері подвійні, металеві(дуже якісні) і деревяні. Вся столярка поміняна. В ванній і санвузлі кахель. Меблі залишаються. Квартира в стані "можна зайти і жити" Документи в порядку.

власник
Героїв Крут вул. (Черепіна), 42В

1-кімнатна квартира в житловому районі та в чудовому стані(ремонт робився для себе), в 5-10 хв пішої доступності школи, садочки, поліклініки, аптеки, продовольчі супермаркети, риночок та зупинки зі зручною розвязкою. В квартирі лічильники на (газ, вода, електроенергія). Стояки та труби в квартирі металопластикові, бойлер на 80л який обслуговується кожен рік. Пластикові вікна. Металеві надійні двері. Опалення централізоване за рахунок батарей у стінах(зовнішніх радіаторів немає). В домі наявний підвал з особистою коморою на 4м2, яке можна використовувати як укриття(проведена електромережа). Недалеко від району є паркові зони. Всі корпусні меблі залишаються - готова для проживання без потреби у ремонті.

власник
Романа Атаманюка вул. (40 років Жовтня), 25

Запрошуємо вас оглянути цю прекрасну 1-кімнатну квартиру, яка знаходиться в НОВОБУДОВІ на вулиці Г. Кондратʼєва. 56 м.кв.,(автономне газове опалення). 8/10 поверх. Паркінг під будинком. Гарний доглянутий двір. Добрі та спокійні сусіди. В будинку ОСББ. Це ідеальний вибір для тих, хто шукає комфортне житло за доступною ціною. Квартира відремонтована з використанням якісних матеріалів, має простору кімнату 17,2 м. та простору кухню 15,7,м. ванна це любов з першого погляду 6,8 м, а також велика прихожа 10,7. Балкон великий і утеплений, закриває всю квартиру, на балконі можна зробити комірку для продуктів. Все робили для себе! Меблі, техніка, вбудована кухня все залишаються ( диван, два крісла, стінка,холодильник, стіл та стільці, пральна машинка, телевізор, інтернет,велика шафа купе). На кожному поверсі є місце для колясок і велосипедів. Також є комірка 130*200. Зручне розташування, поруч зі школами, дитячими садками, Аграрний університет, супермаркетами та громадським транспортом, роблять цю квартиру ідеальним варіантом для молодих сімей і не тільки! Не пропустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири за вигідною ціною! Торг😉!

власник
можливий продаж по єОселя
Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 211 А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Саме головне . Продажа від Власника !!! Без комісії. Квартира не потребує жодних вкладень та готова для комфортного проживання. Продаю квартиру за адресою вулиця Героїв Крут 60 Вигідне розташування будинку , все в пішій доступності від школи , садочку , супермаркетів як будівельних так і продуктових. Головне що поруч річка Псел та озера які мають спортивні майданчики та розважальні заклади. Якісний дизайнерський ремонт, автономне опалення, тепла підлога , якісні меблі та техніка. Є кондиціонер , пральна машина та повній комплектації кухня . Записатись на оглядини можно по телефону.

власник
Героїв Крут вул. (Черепіна), 60

Власник. Продаж 2 кімнатної квартири під Ваш ремонт, 1 й поверх, земельна ділянка, двір на 5 квартир

власник
2 Залізнична, 3

Однокімнатна затишна квартира з гарним видом на озеро Чеха. За адресою: Харківська 41; 12 поверх 14 поверхового будинку, площею 38м.кв. Квартира з якісним та свіжим ремонтом/технікою/меблями, робили все для себе. Квартира повністю облаштована для комфортного проживання. Є всі необхідні меблі та техніка: пральна машина, бойлер, холодильник, кондиціонер, посудомийна машина, духова шафа, варильна панель, меблі по всій квартирі, диван та крісла. Є інтернет та охоронна система, лічильники на гарячу/холодну воду, автомати на кожну групу приладів. Санвузол суміжний. Балкон з пластиковими вікнами, плиткою та поличками для зберігання, які закриваються ролетами. Ліфти після капітального ремонту, ремонт в парадному, комунікації в підвалі замінені, відеоспостереження біля під’їзду. Будинок обслуговує ОСББ. Зручна інфраструктура: поруч ТЦ «Лавина», зелена зона (озеро Чеха), ринок, школа, дитячий садок, лікарні, аптеки, зручна транспортна розвʼязка.

власник
Харківська вул., 41

Продаж 3 кімнатної квартири, поруч кінцева зупинка, озеро Чеха, затишне подвірʼя. Зовні утеплена, замінена електро проводка і сантехніка. Вбудована кухня, шафи в коридорі та на балконі, пол ламінат та плитка. Ремонт робили собі для комфортного життя. Чистий продаж від власників.

власник
Інтернаціоналістів вул., 65А

Квартира на 5 /10 поверсі цегляного будинку , вікна виходять у двір, на зелену зону. Капітальний ремонт. Автономне опалення стоїть на весь підʼїзд. Є місце для паркування. Будинок розташований в затишному місці, тиха вуличка. Поруч розвинена інфраструктура. Район вул. Холодноярської бригади(СКД). 46000€.

власник
СКД, 6

Квартира від власника! Продам простору 3-х кімнату квартиру, розташовану на 4 поверсі цегляного будинку. Будинок знаходиться в гарному районі міста на проспекті Свободи. Поруч розташована вся необхідна інфраструктура: ТРЦ, 2 школи, дитячий садок, магазини, а також річка, парк, та зона відпочинку. В квартирі виконаний гарний ремонт з використанням якісних матеріалів. Однією з переваг квартири є велика кухня (14, 7м.кв) оснащена меблями та технікою, простора ванна кімната (5,7м.кв), а також високі стелі (2,8м) . Підлога в кімнатах квартири виконана з дубового паркету. Всі стелі в квартирі натяжні . Стіни пофарбовані та місцями оздоблені натуральною деревиною. Квартира має два просторі засклені балкони, повнісю оздоблені сосновою вагонкою.

власник
проспект Свободи, 14/5

Продам свою 4 к.кв. в центре города по ул. Харьковская 4, этаж 2/9, 82 м. кв. Квартира в кирпичном доме , трёхсторонняя, полностью утеплена, есть лоджия+ балкон. Двойная бронированная дверь, металлопластиковые окна, новые трубы , бойлер, отличное жилое состояние. Отличное месторасположение, рядом вся инфраструктура для комфортной жизни. 40000 , торг реальному покупателю.

власник
Продам свою 4 к.кв. в центре города по ул. Харьковская

Житлові комплекси у Суми

Продам 1к. Квартиру в новобудовi.. Луганська 9. район.завода електрон. 9 эт.з 10. Не кутова. Лифт працюе. Дом повнистю жилий. ОСББ. Центр. Заг. Площа. 39кв. .зроблена вся електрика, т. в. Интернет. Зроблена тепла пiдлога.Всі труби поховані в стіну. Автономне опалення. Змінені ско пакети на 3 шарові. Власник. Не агентство. Звонiть домовимось. . 25900₴. Продаю по себестоімості.можно в іпотеку.під 3 %

власник
Продам. 1к. квартиру центр  в новобудовi.

Продам 3 комнатную квартиру в хорошем раене,с ремонтом и встроенной мебелью,кухня без мебели ,а так заходи и живи,все находится в шаговой доступности.Продажа от собственника звонить 06*********54.

власник
Продам 3 комнатную квартиру на Интернационалистов 22

Двокімнатна квартира в центрі міста (Харківська,5),8 поверх (14 поверховий дім) 54 кв.м.,роздільні кімнати,сумісний санвузол,велика лоджія, Продаю частково з меблями і технікою

власник
2-х кімнатна квартира.Від власника

Двухкомнатная квартира с автономный отоплением,все что на фото остаётся.Шестой этаж.Продажа от хозяина.квартира находится на Прокофьева 16/1

власник
2 компания квартира Нотекс

- Очікується укладання договору по електриці. - Укладений договір на постачання води між мною та Водоканалом.. - Укладений договір на підєднання квартири з СумиГАЗ, НафтоГаз для підключення газу. - ОСББ створено та зареєстровано. - БУДИНОК ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ. - Квартира нотаріально оформлена, у власності. Я власник. Площа квартири вийшла – 54,1 кв.м. - Несучі стіни оштукатурені; - встановлені двері кращий варіант, ніж передбачав забудовник; - проведено розведення електрики, з додатковими розетками та освітленням, чим передбачав забудовник; - велика кімната продовжуватиметься, необхідно буде поставити двері на балкон; - зроблено індивідуальне розведення трубопроводів опалення, встановлено додаткові батареї; - у ванній зроблено теплу підлогу і вже залито токаном з гранотсівом; - зроблена каналізація; - Вхідні двері висунуті в загальний коридор, для збільшення площі передпокою! - підлога залита; - Котел встановлений. - Лічильник газу встановлений - Ліфт встановлений. - Коридори оштукатурені, плитка на підлогу покладена. Розташування комплексу: м. Суми, вул. Київська, 23. (Курський мкр.) - Цегляний будинок; - Автономне опалення (двоконтурний газовий котел); - Двозонні лічильники електроенергії; - Утеплений фасад; - Система Відеоспостереження 24/7; - Машинна штукатурка стін.

власник
2-х кімнатна. 54 кв.м. Автономне опалення. Власник.

Продам 3-х кімнатну квартиру на вул. Герасима Кондратьєва 144/3 (р-он Агроуніверситету) забудовник БВКК Федорченко 4кв. 2014р. - загальна площа: 86.44 кв.м. - 7/10 поверх. - кухня суміщена з балконом 12,5кв.м + 4,03кв.м. - в квартирі зроблений якісний ремонт. - встановлено автономне газове опалення (двоконтурний конденсаційний котел Immergaz) - присутня система автономного живлення АВР (автономність до 8 годин, інвентор + акумулятор 100Аг.) Вмикаєтся автоматично, без участі людини. - встановлені датчики руху які керують освітленням. - під керамічною плиткою по всій площі встановлена електрична система «тепла підлога», яка керується дистанційно зі смартфону - підключена державна система охорони зі здачею на пульт. - встановлено систему антипідтоплення «Нептун» з датчиками вологи. - в систему автономного опалення вбудований резерений електрокотел на випадок відсутності газу. - встановлена система очистки питної води методом зворотнього осмосу. - на даху встановлені супутникові антени. - ззовні виконано якісне утеплення фасаду з попередньою герметизацію технічних швів (по всій окружності включно з балконами). - з середини в квартирі виконано шумо і теплоізоляцію мінеральною ватою та закрито гіпсокартоном (стеля і стіни). - підлога: висоякісний ламінат + керамічна плитка. - стіни декоровані венеціанською штукатуркою (кімнати + балкони). - Led освітлення. - в квартирі встановлено два кондиціонери з функцією нагрів-охолодження. - міжкімнатні двері виготовлені з масиву дуба з елементами декору. - металеві вхідні двері декоровані накладкою з дерева і дублюються з середини дверима з масива дуба. При продажу в квартирі залишаються всі меблі (виготовлені з масиву ясеня під замовлення) та частково техніка високої якості. Також на поверсі є кладова (з окремим входом та вікном), яка офіційно через БТІ вписана в договір.

власник
Продаж З кімнатнатної квартири в м.Суми

Продаються майнові на 2-ну квартиру за адресою м. Суми, вул. Інтернаціоналістів, 35-А (за планом забудовника БВКК "Федорченко" м. Суми, вул. Інтернаціоналістів, 35/6) Будівництво будинку знаходиться на фінальному етапі (закінчується будівництво останнього поверху та починаються внутрішні роботи). Майнові права придбані в іпотеку, можливий варінт переведення боргу на умовах банку-кредитора. Продаж повязаний зі службою в ЗСУ.

власник
Квартира 2 кімнати в новобудові (майнові права)

Продам 2-х кім. кв. по вул. Харківській 54 , 7 поверх із 9, не кутова. Площя 50,1 кухня 8 ,кімнати 11.5 і 17,1. Батиреї і труби опалення замінено , вікна, балкон пластик. Лічильники вода, газ, світло. Проводка поміняна на нову, мідну.Сучасне меблювання і оформлення стін, кондиціонер.Нічого зайвого. Дуже зручна дитяча 2-х ярусне ліжко,великой стіл для навчання 2-х дітей і місце для компютера і сканера (сканер в подарунок) . Вмонтовані шафа-купе для речей, телевізор,холодильник ,пральна машина.Заходь і живи.Зупинка біля будинку (20 кроків), до садочку 3 хвилини до школи 5 хв. до магазину (АТБ) 4 хв. Маемо комору на поверсі.Поряд о.Чешка. Вхідні двері броньовані індивідуального замовлення ,подвійні для кращої ізоляції. У дворі автостоянка. Головне квартира вільна для вселення.

власник
Продам квартиру у гарному стані

Герасима Кондратьева 144/3,Прекрасная просторная трёх комнатная квартира общей площадью 111 метров возле аграрного университета с автономным отоплением, 6-ой этаж 10 этажного дома

власник
Аграрный 3к 111кв.м Г.Кондратьева 144/3

Квартира по Супруна 28, магазини, аптеки поруч, жилий стан, меблі, холодильник, плита, пральна машина, централізоване опалення, гаряча вода. ОСББ, підвал. Вікна деревяні, лінолеум, труби каналізаційні та водопроводу нові, можливість перепланування та збільшити розмір кухня/ванна/туалет. Торг

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру по Героїв революції Супруна

Продається 2-х кімнатна квартира з ремонтом, 65 м2, 10 поверх, з автономним опаленням, будинок 2013 р.. Ззовні зроблено утеплення( за рахунок чого, дуже тепла та економна), гарне планування, великі, світлі та просторі кімнати, велика кухня, гардеробна... Додатково є облаштований підвал та тех.поверх у користуванні. Розташована по вул. Герасима Кондратьєва 158/2, на території СНАУ( гарний краєвид), поруч дитячий садок та 1-ша школа. Можливий продаж за програмою єОселя Продаж від власника!

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири з ,автономним опаленням, утеплена ззовні

Продаж від власника Двухкімнатна квартира м.Суми ЖК Еверест Вул. Харьківська 37 Простора квартира 77,7 кв Сьомий поверх Стан від забудовника Ціна 47000 дол - торг

власник
Продаж двокімнатної квартири 77.7кв

Срочно! Новострой. Дом сдан. Техпаспорт готов. Выдали ключи. Облагорожина территория . Внутренние стены красный кирпич. Итальянский газовый котёл. Радиаторы Германия. Окна Стеко двухкамерные. Проводка Одесса кабель. Трубы из качественного полипропилена. Есть фотографии всех скрытых коммуникаций. Двухсторонний лифт подход без ступенек. Юго-восточная сторона. Открытый вид из окон на садик выше деревьев. Центральная часть города. Дом замыкающий уже существующий двор, соответственно сразу есть детская площадка, бетонная дорога, плитка, тротуар, парковка и места для отдыха. У дома садик, школа, детская и взрослая поликлиника, супермаркеты и торгово-развлекательные центры, автостоянка и рынки, пляжи и зелёные зоны, кафе и рестораны, речка и озеро. Самый надёжный фундамент от лидера строительства на Эспланаде. В стороне от шумных дорог. До Сотни 10 минут пешком. Пару минут выход на любую остановку. У застройщика эти квартиры были проданы на этапе первого этажа! Успейте купить последние квартиры с индивидуальным газовым котлом в квартире! Да и на расстоянии ста метров новый строительный супермаркет Виста что позволит сэкономить на ремонте и доставке. Проспект М. Лушпы 5, корпус 22/1. На все интересующие вопросы отвечу по телефону. Сергей 05******20.

власник
Срочно! Лучший район Эспланада пр. Лушпы 5 кор. 22/1

Уютная квартира, от собственника . Сделана перепланировка . Две большие спальни и столовая с кухней + небольшая, но вместительная гардеробная и кладовка. Рассвет со стороны кухни и столовой, в спальни солнышко заглядывает после обед, даёт выспаться . Сделан капитальный Ремонт в квартире и общем коридоре , поменяна проводка. Мебель , кухня из натурального дерева, сделана под заказ. Утеплённые стены. Два лоджии - одна для хоз нужд, вторая - обшитая деревом для отдыха , поменяны пластиковые окна . Потрясающий вид на реку и Собор … перед носом дом никто не влепит . В пешей доступности все необходимое: ТЦ, развлечения, пляж и т.д. Лифт поменян на новый 3 года назад…. Это тоже не мало важно!!! Удобная транспортная развязка.

власник
3х комнатная квартира, Харьковская 1/1, центр, собственник
1 - 24 з 245 результатів