ВЛАСНИК !!! 45м2 5 поверх 1 підʼїзд , квартира 32 ЖК "Пелюстковий", розташованому в мікрорайоні Браїлки. Забудовник КВП, що зарекомендував себе на ринку нерухомості такими, як ЖК "Садовий", "Фемелі парк", "Бароновський", "Європейський". Здача квартир з чистовою обробкою, автономне опалення (індивідуальний тепловий лічильник на квартиру), лічильник на воду, світло, газ, броньовані вхідні двері, поквартирне розведення електрики. Панорамний балкон. Утеплення фасаду будинку Затишний житловий комплекс на вулиці М. Башкирцевій, 20 складається з 3-х чотирипідїзних житлових будинків. У дворах девятиповерхових сучасних будинків розташовані дитячі ігрові та спортивні майданчики з мяким гумовим покриттям, майданчики для відпочинку дорослих із зручними лавками та парковки для автомобілів. Будинок знаходиться в чистому районі в безпосередній близькості від зупинки та ринку. Поруч є футбольне поле. Наявність магазинів на території комплексу дозволяє комфортно робити покупки та економити свій час. Корпус 1, підїзд 1, поверх 5. Власник. Без комісії. Переуступка.

власник
Квартира 45 м2  5 поверх., від ВЛАСНИКА !!! Дім зданий в експлатацію .

Однокімнатна квартира, 1 поверх 10 поверхового будинку, ремонт 2018 р, новобудова, опалення індивідуальне, на вікнах ролети з електроприводом, пол ламінат, кухня теплі поли, балкон перероблений під мінікімнату та утеплений, від власника. Агенства прошу не телефонувати.

власник
Однокімнатна квартира, Параджанова, 1

Продається 3-х кімнатна квартира в престижному м-ні Садовий, 92,7 м², перші й єдині власники з 2016 року, 8 поверх, не кутова, знаходиться в середині будинку, що є дуже економічним варіантом. Котел від забудовника змінений на Vaillant, керування опаленням за допомогою програматора, всі радіатори також замінені на більш потужні, водяна тепла підлога у кухні, ванні та санвузлі. Кухня - ШПОН, плитка Porcelanosa. Продається від власника. Вся мебель, і техніка що є на фото залишається. Є багато місця для зберігання, велика гардеробна, та кладова на балконі. Чиста, після клінінгу, можно заїзджати та одразу жити. На всі деталі відповім в особисті дзвінки або повідомлення. З реальним покупцем торг.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири з ремонтом м-н Садовий 92.7 м². Власник
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3 к кімнатна квартира с. Розсошенці. Загальна площа 42,4 кв м. Автономне газове опалення. Балкон утеплений та остеклений. Продається із меблями. Стан на фото. Також на подвірї є гараж(цына без гаражу) із другим поверхом, госп. приміщення із підвалом та 0,98 сотки землі біля будинку для саду, городу тощо. Поблизу тролейбусна зупинка. Через дорогу супермаркет, аптека та новий житловий квартал.

власник
3к квартира  із землею  біля будинку с. Розсошенці продаю

Продаю 2кімнатну квартиру в ЖК "Європейський квартал" з найбільшою площею та з додатковими приміщеннями * Розташована на видовому 4-му поверсі 9-поверхового будинку; * Загальна площа -75,69 кв.м, житлова - 34,65 кв.м, кухня - 14.41 кв.м з панорамним балконом 4,65 кв.м Вікна виходять в двір, квартира на дві сторони ,не кутова * Квартира готова до майбутнього ремонту: встановлені металопластикові вікна, система опалення, вхідні двері, підлога та стіни готові до чистового оздоблення; * Встановлено домофон та лічильники на воду, газ та електроенергію. У власності більше 3х років Прописаних немає Також в вартість входить комора міжповерхова та два індивідуальні приміщення в підвалі зі світлом закриваються на ключ. Додаткові фото по запиту Перегляд в будь який зручний для Вас час по попередній домовленості

власник
2кім квартира в Європейському кварталі

Продаётся однокомнатная квартира в новом построенном доме по улице Параджанова 7. Квартира не углавая. Продажа по переуступке.

власник
Однокомнатная квартира в новом доме Параджанова 7

Продам чудову однокімнатну квартиру яка має 2 балкони.Площа 38 кв.Утеплена,гарне місцерозташування.4 поверх в 9 ти поверховому будинку.Гарні сусіди.Поруч школа ,дитсадок,супермаркети,парк,зупинки громадського транспорту.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру

Продається квартира з гарним ремонтом ,вмебльована.В затишному місці біля озера.Школа через дорогу Садочок на 200м далі Заїжджай і живи У власності 3 роки Всі подробиці по телефону

власник
Квартира на Розсошенцях в новобудові

1к квартира в новобудові з індивідуальним опаленням.

власник
1 кімнатна квартира в новобудові

Продам 2 квартиру в новобудові по вул. Параджанова, 7. На завершальній стадії будівництва, здача осінь 2024 року. Квартира на 2 поверсі, не кутова, Індивідуальне опалення, вікна виходять у двір, 69,06 кВ.м. Поряд супермаркети ,аптеки,ринки,магазини,банк,банкома ти, термінали,відділення пошти,дитячі майданчики,школа,ПтУ,садочок,зупинка, А3С, Мрео, вся інфраструктура!

власник
2 кімнатна квартира в новобудові

Житлові комплекси у Розсошенці

Продам квартиру в новобудові!!! ЖК «Family park” Дві кімнати. 72м.кВ. Поверх- 4. З меблями та технікою. Два кондиціонери. Тепла підлога(кухня, ванна кімната, коридор). Індивідуальне опалення. Керування температурою у квартирі з мобільного телефону. Велика панорама у спальні. Сигналізація. Підвальне приміщення. Паркомісце в оренді. У власності більше трьох років. Продаж від власника!

власник
Продам двокімнатну квартиру в новобудові

ВЛАСНИК. Продаж нової люксової трикімнатної квартири на ЖК "Садовий", що має загальну площу 68 м2. У власності більше 3 років. ГОТОВИЙ СПІВПРАЦЮВАТИ З РЕЄЛТОРОМ. Кухня-студія укомпоектована повністю: холодильник, 2 морозильні камери, посудомийна машина і т.д. Вся сантехніка з Німеччини. Ремонт з дорогоякісних матеріалів. Утеплений балкон з підігрівом. Також підвальні приміщення. Квартира розташована на зручному середньому поверсі, що забезпечує зручність без сходів або ліфта. Опалення автономне, квартира не кутова і дуже тепла. Зимою можна взагалі не топити, температура нижче 20*С не опускається. Комунальні послуги виходять 800гр з інтернетом. Район відомий своєю молодістю та активно розвивається, а також має розвинену інфраструктуру: поруч знаходяться торговий центр, магазини, кафе, ресторани, школи та садочки, спортивні та розважальні заклади. Ідеальний вибір для комфортного життя або як інвестиційний обєкт. Торг присутній.

власник
Продам люксову 3 кімнатну квартиру на ЖК Садовий. ВЛАСНИК

Продаю 2кімнатну квартиру пров. Латишева Зручне розташування, ідеальний 2й поверх ,квартира не кутова,вікна виходять на дві сторони. Документи готові до продажу, перегляд в будь який зручний час Стан під ремонт . Документи готові до продажу. Деталі за телефоном 09********91

власник
Терміновий продаж 2 кім квартири

Надзвичайно гарна квартира на Садовому від власника, в яку було вкладено не лише душу, а і дуже багато часу ,сил та коштів. Квартира знаходиться в самому новому будинку нашого району. Взимку в ній дуже тепло, так як вона розташована на 4 поверсі, по середині будинку. Це дає змогу майбутньому власнику гарно заощаджувати на опаленні. За для максимально комфортного використання всієї площі квартири, нами було зроблено повне перепланування. Завдяки цьому, нам вдалося в квартирі поєднати: - Велику кухню-студію (22 кв. м); - Комфортну спальну кімнату (12 кв. м) з гардеробом (2 кв. м); - Дитячу кімнату з гардеробом (10 кв. м); - Велику ванну кімнату (8 кв. м); - Панорамний балкон (4 кв. м); - Просторий коридор ( 8 кв. м). В квартиру заводилася нова електрика та робилася нова якісна сантехніка. В квартирі лежить якісний та водостійкий ламінат. На балконі та в ванній кімнаті зроблена тепла підлога. Стіни всі робилися з видержанням всіх технологій і зроблені ідеально рівні. Квартира дуже світла. Все будувалось для себе ,тому все куплялось якісне ,від будівних матеріалів до сантехніки. З техніки в квартирі залишається все ,а саме: - вмонтований холодильник - вмонтована морозильна камера - пральна машина - духовий шкаф - вбудована посудомийка - газова поверхня - витяжка - мікрохвильова - безперебійник - телевізор Ми перші власники квартири ,які встигли збудувати наше гніздечко на 90% і пожити тільки пів року. Не встигли тільки до мебелірувати повністю. В квартирі залишається повністю все. Сам дизайн був зроблений нами особисто, ремонт був зроблений якісно,це для нас був найважливіший критерій ,бо все робилось для себе. Хто шукає квартиру від власника з сучасним якісним ремонтом ,то вона вартує вашої уваги . По всій інформації стосовно квартири ознайомлю в приватній розмові (Viber,WhatsApp,Telegram) або смс.

власник
ЖК Садовий, 3 кімнатна квартира з сучасним ремонтом від власника

квартиру на мікрорайоні Садовий, с.Розсошенці. Індивідуальне планування. Є міжповерхова комора 4кв.м та паркомісце на закритій стоянці. Квартира не кутова, з індивідуальним опаленням. Наявні всі необхідні меблі та техніка, для комфортного проживання. Застеклений та оздоблений балкон з гарним видом на алею, фонтан та захід сонця. Власник.

власник
Перспективная улица, 6, Рассошенцы, Полтавская 55000.0 USD

район Садовий (поблизу ДАЇ) вул. Перспективна, с. Розсошенці. У власності більше 3х років. Ремонт. Вмеблювання. Зручне планування. Затишний чистий район. Поряд садочок, магазини, амбулаторія. До зупинки недалеко. Розташована на 9му поверсі 9ти поверхового будинку.Вуглова.Продаж з меблями та технікою.PS:можливий обмін на однокімнатну, з Вашою доплатою!

власник
ул. Перспективная, 3, Полтава, Полтавская 70000.0 USD

До вашої уваги пропонується однокімнатну квартиру на Розсошенцях, що знаходиться в ЖК Садовий. - Дивовижна локація: поруч знаходиться гарний, атмосферний парк, ліс, зелена зона. Також в непосредній близькості розташовані: відділення банку, банкомат, ресторани, кафе, ринок, зупинка транспорту, супермаркети, ТРЦ, відділення пошти, дитячі садочки, лікарня, поліклініка, магазини, кіоски, дитячі майданчики та аптеки. - Квартира розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку. - Всередині гарний ремонт. Будинок виконаний з газоблока, що забезпечує велику кількість переваг, таких як теплоізоляція, міцність та екологічність. - Квартира не кутова, з індивідуальним опаленням. - Наявні всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. - Засклений та оздоблений балкон дарує шикарний вид на алею, фонтан та захід сонця. - Загальна площа квартири - 40 кв. м, велика простора кухня - 10 кв. м. Дане оголошення продаж від власника. Агенства прохання не турбувати.

власник
Перспективная улица, 5, Рассошенцы, Полтавская 48000.0 USD

сучасним ремонтом по вул.Джерельна, Розсошенці 3 поверх, не кутова. Кухня під замовлення є в наявності готова до встановлення новим власником. Тепла пiдлога. Автономне опалення. Поряд школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Ставок з зонами відпочинку. Ніхто не зареєстрований

власник
Родниковая улица, 1, Рассошенцы, Полтавская 43000.0 USD

Стан квартири новий. Після ремонту проживав в ній кілька місяців.Продаю з усіма меблями та побутовою технікою. Якісно утеплений фасад та якісний ремонт. Стіни , підлога , проводка, опалення і все інше після забудовника було перероблене якісними матеріалами. Встановлені кондиціонери . Це чудовий варіант для сімʼї яка шукає комфортну та теплу квартиру. За більш детальною інформацією звертайтеся за номерами вказаними на фото: вайбер , ватсап та телеграм.

власник
Параджановая улица, 5, Рассошенцы, Полтавская 84999.0 USD

Продається однокімнатна квартира в ЖК Family Park, з меблями та технікою. Загальна площа 42, 9 м2, з просторою кухнею 10, 1 м2, кімната 20 м2. Індивідуальне опалення, двухконтурний котел, квартира тепла, не кутова. Власник. Продається однокімнатна квартира в ЖК Family Park, з меблями та технікою. Загальна площа 42, 9 м2, з просторою кухнею 10, 1 м2, кімната 20 м2. Індивідуальне опалення, двухконтурний котел, квартира тепла, не кутова. Власник.

власник
Полтавская улица, 3, Рассошенцы, Полтавская 55000.0 USD

Географія Розсошенці