Продам квартиру двокімнатну на 5м поверсі біля 1 школи Лідія Гречка 20. НЕ ОРЕНДА. ТІЛЬКИ ПРОДАЖ! У квартирі частково зроблено новий ремонт, э нові пвх вікна встановлені і нове опалення газове нові батереї, але фото ще не робив нові. Поруч лікарня, школа, дитячий садок, магазини, аптеки. Розстрочка, детальніше по телефону.

власник
Продам квартиру 2х двокімнатну

трикімнатна квартира в центрі міста.стан житловий. не зіпсований чужим ремонтом. вода міська.газове індивідуальне опалення.балкон виходить на центральний проспект. боргів не має.документи в порядку. присутнє підсобне приміщення в підвалі.та невеличкий гараж.вікна металопластикові.двері сучасні металеві. запитання за т 0.9.7.9.7.2.7.4.8.8.

власник
трикімнатна квартира в районі АТБ

Продається квартира зміненого плану .Була трикімнатна, тепер двокімнатна. За потребою можна знову зробити трикімнатну. 1й поверх 3 поверхового будинку навпроти 1-ї школи по вул Лесі Українки. Будинок знаходиться через дорогу від школи. Також поруч дитячий садок, лікарня, магазини, зупинка маршрутки. Квартира з окремим входом з коридором можливо під комерцію. Стан жилий, електроопалення. Меблі продаються окремо Звертайтеся по тел 06******34 або пишіть тут

власник
Квартира двокімнатна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

залишаються: побутова техніка, меблі. Все в гарному стані. Сантехніка замінена. Вікна пластикові. +є газ, вода, опалення електричне. Пятихатки Камянського району Дніпропетровської області.

власник
Л. Гречко улица, 28, Пятихатки, Днепропетровская 9000.0 USD

Географія П'ятихатки