продам малосімейку загальною площею 20. кв.м на 4 пов 9 поверхового будинку з косметичним ремонтом і з меблями в квартирі підключений Інтернет ліфт не працює тамбур чистий на воду стоять лічильники всі комунікації включені крім газу електроплиткою продаж від господаря документи на руках та готові продам терміново продаж з переїздом за кордон не ріелтор господар м. Новий Розділ Львівська область 50 км від Львова тих паспорт є на квартиру Писать на Олх 8.000 тыс дол з оформленiем реальному покупцю вожливий торг Р...С... Нуждающихся в квартире у кого нет такой суммы возможность оформить эту квартиру нотариально связи с новорожденным ребенком так как у меня проблемы со здоровьем. Кому заинтересовало.пишите в Вайбер +38********35 + Диана (новорожденный ребенок в обмен на квартиру)

власник
Продаж малосемейцi у месцi Новий Роздол 50 км вiд Львiва

Продам 1-но кімнатну квартиру на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку по вул.Ст.Бандери 14 Документи готові до продажу

власник
Власник Продам 1-но кімнатну квартиру

Продається 2-х кімнатна квартира в м.Новий Розділ на просп. Шевченка 28 в хорошому житловому стані Поруч торговий центр, лікарня, школа, дитячий садок. Є балкон Контакти 09******24 Микола

власник
2-х кімнатна квартира в м. Новий Розділ
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-хкімнатна квартира в районі першої школи .В квартирі зроблений ремонт ,поміняні вікна в залі і спальні на пластикові,поміняна сантехніка .

власник
Продається 2-х кімнатна квартира

Продається трьох кімнатна квартира На Бамі Без ремонту. Деталі за вказаним номером телефону.

власник
Продається трьох кімнатна квартира

Географія Новий Розділ