Житловий комплекс «Зелена тераса» Рядом находится детсад, школа, супермаркет, развлекательные заведения, спортивно-оздоровительный центр, спорткомплекс, парк, лес

власник
Кубанська вул., 8

Продаж не кутової 2 кімнатної квартири у ближньому центрі(чудова локація) на 2 поверсі 5 поверхового будинку(цегла, будівля старого Львова) по вул. Г.Тарнавського з євроремонтом, нова електрика, сантехніка, підігрів підлоги, S=45 м2, 28,6 м2, кухня 5,6 м2, з усіма зручностями з меблями та побутовою технікою, посудомийка, центр. газове опалення, підігрів підлоги у кухні, коридорі та санвузлі,.: (душова кабіна та санвузол суміжні), двосторонє планування. Ціна 81000 у.о. 09******05, 05******73, 09******35 вайбер Дмитро АН.

власник
Продаж / Квартира / вул. Тарнавського Мирона, генерала, Львів

Продається однокімнатна квартира 35кв м з сучасним новим ремонтом та меблями на вулиці Снопківська. Тип будинку - польський люкс. Тиха і затишна вулиця. Хороше розташування та інфраструктура. Вікна захищені гратами, на вікнах москітні сітки. Індивідуальне електричне опалення. Метрові зовнішні цегляні стіни. Витрати на комуналку мізерні. Добра тепло ізоляція робить квартиру дуже економною в плані опалення. Літом у квартирі комфортно прохолодно. Вікна виходять у закритий дворик. 4 парки в декількох хвилинах ходьби: стрийський, снопківський, залізна вода і парк культури. 250 метрів до ринку. 15 хвилин пішки до центру міста.2 хвилини до зупинки громадського транспорту. На сусідній вулиці розташоване польське консульство та дитяча поліклініка. 50 метрів від школи. Наявність дитячих садочків.

власник
Продаж квартири  ВІД ВЛАСНИКА
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трикімнатна квартира в елітному районі міста з чудовою архітектурою по вулиці Кардинала Гузара (колишня Льва Толстого). Мальовничий вигляд з вікон та тераси, Піша доступність до центра міста. Поруч гімназія, садочок, дитячий майданчик. Загальна площа 120 м.кв., кухня 25м.кв, індивідуальне опалення. Перший поверх - велика кухня-вітальня, діючий камін на дровах, спальня, ванна кімната. Другий поверх - дві спальні кімнати, комора, санвузол з душовою та велика гарна тераса з дивовижним виглядом на історичну частину міста.

власник
Продаж дворівневого пентхаусу з терасою