Затишина квартира в гарному районі з дизайнерським ремонтом будинок класу комфорт

власник
Продається 2х кімнатна квартира у новобудові з ремонтом

Продається 2 кімнатна, квартира в цегляному будинку 48,7кв,м плюс 8кв.м балкон.Балкон засклений пластиковими вікнами.Квартира знаходиться на 2поверсі,квартира сонячна,свтла.Кімнати ізольовані.Квартира продається з усім.Опалення центральне,є лічильники на воду,світло.Біля будинку розвинути інфраструктура:недалеко продуктовий базар,супер маркет Сільпо 6хв ходьби,поруч Близенько магазин,аптека,школа,дитячий садок.До зупинки автобуса 2хв ходьби. Будинок 1999року.Біла цегра.Будинок дуже теплий 1кімната 15,4 2кімната 13,9 кухня 8,2 ванна 3,1 коридор 6,3;1,8 Вул. Вагонна 7 Власник.Маклерів прохання не турбувати.

власник
Квартира

Я ВЛАСНИК! Продаю дві двох кімнатні квартири в будинку особнячного типу на 1-му та на 2-му поверсі, вул.Городоцька 253(Мотозавод). Можливо встановити сонячні панелі для автономного користування(сонячна сторона). Опалення індевідуальне(VAILLANT) м.п вікна. Добре розвинена інфраструктура(садок, школа, ЦНАП, банк, поліклініка, супермаркети).До вокзалу та аеропорту20хв, до центру 30хв.Місце для авто, двір. Квартира на першому поверсі загальною площею 58,1 м, житлова 35,9м, кухня 9,4 м,санвузол 3,9м,коридор 4,7+3,9м, кімната 18,7м, кімната 17,2м. Газ,вода,електрика(лічильники),м.п.вікна виходять у двір. Опалення індивідуальне(котел VAILLANT). Кімнати ізольовані,санвузол суміжний,підігрів підлоги(кухня,ванна,коридор). Квартира на другому поверсі загальною площею 35,1 м, житлова 22,5м, кухня 9,8м, санвузол 2,5м, кімната 12,1м, кімната 10,4м. Газ,вода,електрика(лічильники),м.п. вікна, індивідуальне опалення (конвектор,бойлер). Тихе подвір"я,місце для стоянки авто. Добре розвинена інфраструктура(дитячий садок,школа,ЦНАП,банк,поліклініка,супермаркет,до вокзалу та аеропорту 20хв.,в центр 30хв. Стан житловий.

власник
Власник! Дві двох кімнатні квартири на 1-му та 2-муповерсі. Паркомісця
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира на вул.Головатого від власника із чудовим краєвидом - 54м2 Будинок збудований у 2009 році, що забезпечує сучасні стандарти будівництва, комфорту та знаходиться у гарному стані. Основні переваги: - Автономне опалення(двохфункційний котел) можливість регулювання комфортної температури в будь-який час року та економію на комунальних послугах - Повністю утеплений фасад та засклений балкон повноцінним віконним профілем (5 камер)з подвійним склом: Гарантує збереження тепла в квартирі взимку та прохолоду влітку, а також знижує витрати на опалення( товщина зовн.стін - 2і цегли !) - Великий балкон: Ідеальне місце для відпочинку чи створення зимового саду. Гарний простір з панорамою на захід сонця: Вікна квартири виходять на південь та захід, що дозволяє насолоджуватися мальовничими заходами сонця щодня і робить квартиру дуже світлою Кладовка: Додатковий простір для зберігання речей, що дозволяє зберігати порядок у квартирі. Збережений стан: Квартира в чудовому стані, готова для заселення без додаткових витрат на ремонт та ніколи не перебувала в здачі оренди. Додаткові переваги: Якісні двері: міжкімнатні двері у квартирі виготовлені з справжнього дерева, якісні вхідні броньовані , що додає затишку та надійності. Техніка та меблі включені: Вся необхідна техніка та меблі залишаються, що дозволяє одразу заселитися без додаткових витрат на облаштування. Система фільтрації води: забезпечує чисту та безпечну питну воду прямо з крана( в тому числі система фільтрів для пиття) Додаткові характеристики: Зручне планування, За 100м школа, магазини, церква, та міні парк, стадіон За 300м зупинки транспорту на різних вулицях , гаражний кооп з орендами За 500м поліклініка, цнап, та районна адміністрація. Прохання посередників із пропозиціями перепродажу від свого імені і т.д. не турбувати!

власник
Квартира на вул.Головатого із чудовим краєвидом на парк 54 м.кв.