Вул. Почайниснька, 35, 3 кімнатна роздільна; загальна площа: 70,6 м.кв.; серія будинку 87; житлова: 37,8 м.кв. (17,3; 11,6; 8,9), кухня: 7,6 м.кв.; новий ліфт, планується ремонт в під"їзді, цегляний будинок 1978 р. будівництва. Стан квартири - потребує ремонту.

власник
можливий продаж по єОселя
Почайнинська вул., 35

Власник! Прямий продаж! Продаж 4-к. дворівневної квартири в історичному центрі міста на Подолі (вул. Межигірська 3/7б). Будинок клубного типу, реконструйовано (фактично збудований заново) в 2006 році. 1 хвилина від Контрактової площі. Будинок з ліфтом, закритим двором, своєю охороною, відеонаглядом. Також у дворі є два власні паркомісця. Квартира готова до перегляду в будь-який час. Можлива довгострокова оренда 1600 у.е./міс.

власник
Межигірська вул., 3/7б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії. Пропонується до продажу стильна 2 кімнатна квартира на Воздвиженці, в новому ЖК “Подол Град”, вул. Дегтярна, 9. Простора квартира, загальною площею 71м2, висота стелі 3 м, з панорамними вікнами у підлогу з видом на парк. Розташована у тихому мальовничому місці, в історичному центрі Подолу. Поряд Андріївський узвіз, Пейзажна алея, Контрактова площа. В квартирі великий відкритий балкон-тераса, вітальня, дві окремі спальні (одна спальна відділена від вітальні скляною перегородкою), велика кухня їдальня, велика ванна кімната з роздільним санвузлом, містка гардеробна кімната. Виконано новий дизайнерський ремонт з використанням натуральних матеріалів: дерево, метал, бетон, скло. Багаторівневе освітлення дозволяє поєднувати різні джерела світла, що додає приміщенню практичності та затишку. Квартира повністю укомплектована меблями, якісною сантехнікою та побутовою технікою (індукційна варильна поверхня, духова піч, витяжка, холодильник, бойлер на 100л, пральна та посудомийна машина). У ванній кімнаті проведено теплу підлогу. Під всіма вікнами вмонтовані підлогові конвектори. В квартирі встановлені сигналізація, лічильники на холодну та гарячу воду, опалення та електрику (лічильник день-ніч). Пропозиція від власника 38 093 404 47 15.

власник
Дегтярна вул., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дворівнева квартира із зимовим садом у серці Подолу, 150 м.кв., Новобудова, розташована прямо поруч з метро Контрактова площа, вид з балкону - на Андріївську церкву. 2 майстер-спальні з санвузлами та гардеробом, кабінет, кухня із їдальнею, спортивна зона, вітальня та унікальний зимовий сад із скляним дахом + частина квартири виділена як окрема однокімнатна квартира студія, яку можливо використовувати як гостьову або здавати в оренду. Загалом чотири санвузли, підігрів підлоги по всій площі, утеплення стін та стелі, автономне опалення, очистка води. Система витяжної вентиляції, кондиціонування. Зона паркування, ліфти, в т.ч грузовий, консьєрж, відеоспостереження. Я власник. Більше 3 років у власності. Терміново.

власник
Нижній Вал, 27-29

Без комісії. Продається 3 кімнатна квартира, Поділ, Вул. Юрківська 42А. Хрущовка. Чудове місце для життя. До метро Тараса Шевченка 3 хвилини, метро Контрактова площа 10 хвилин. Загальна площа: 58, 7 м². Поверх: 2/5, висота стелі 2,5 м. Є газ. Опалення центральнее (квартира суха і тепла). Вся необхідна інфраструктура знаходиться в пішій доступності: магазини, аптеки, школи, гімназії, кінотеатр Жовтень, поруч відома приватна школа «Українська школа вільних наук», дитячі садки, поліклініки (доросла, дитяча), спортивні комплекси, Нова Пошта, Укрпошта, церкви, синагога, багато інших важливих для комфортного проживання обєктів. Неподалік річка Дніпро для проведення відпочинку, Затишний та зелений дворик з дитячим майданчиком. Транспортні сполучення в усі сторони Києва.

власник
Юрківська вул., 42А

Відкрийте для себе елегантність сучасного життя на Подолі в Києві. Розташована в трендовому комплексі, ця квартира поєднує естетику mid-century з сучасною богемною елегантністю. Дизайн житлового комплексу бізнес-класу побудованого в 2021-му році, з панорамними ліфтами та цілодобовою охороною, був створений як сучасна варіація культового пост-модерного кварталу Подолу. Дизайнер квартири продумав оформлення надихаючись кольоровою гамою та матеріалами житлового комплексу. Доповнивши оздоблення унікальними картинами українських художників і вінтажними орієнтальними деталями, створив унікальний і стильний інтерʼєр. Простір продумано з увагою до деталей, створюючи мистецьку та затишну атмосферу. Велика кількість місць для зберігання, окрема гардеробна кімната, пральна та сушильна машини, посудомийка та містка кухня допоможуть підтримувати порядок та затишок, просто та без зусиль. Акцентний яскравий передпокій подарує гарний настрій одразу при вході. Вітальня з димно-зеленими стінами, м’яким диваном і оксамитовими портьєрами підкреслить елегантний смак мешканців та стане ідеальним простором для життя. Відокремлена спальня з чудовим балконом дарує відпочинок, спокій та можливість усамітнення. У вас не складеться враження, що ви спите на кухні чи в коридорі. Туалетний столик легко перетвориться в додаткове робоче місце, і ви матимете змогу попрацювати з дому навіть разом зі своєю половинкою, не заважаючи один одному. Природне світло проливається крізь великі вікна, кидаючи спокійне сяйво на обідню зону, де стиль середини сторіччя поєднується з витонченою функціональністю. Кухня з необхідною технікою дозволить втілити в життя гастрономічні фантазії. А якщо набридло готувати, поряд є Сільпо, Тітка Клара та бістро у дворі. Сучасна ванна кімната з мозаїчною плиткою та тропічним душем надасть стилю кожному банному ритуалу. Насолоджуйтесь гарячою водою завжди, завдяки великому бойлеру. Ця квартира – це не просто житловий простір; це унікальний досвід для тих, хто має проникливий погляд на дизайн. Тут кожен день — це можливість жити у витворі мистецтва, що перегукується з яскравим духом Подолу та позачасовою елегантністю 70-х. Готові поринути у світ, де історія та сучасність поєднується у ідеальній гармонії? Ваша гавань у серці Києва чекає.

власник
можливий продаж по єОселя
Кирилівська вул. (Фрунзе), 37

Унікальна можливість! Продається смарт-квартира всього за 4 хвилини від метро Тараса Шевченка. Це комерційне приміщення за документами з усіма зручностями: електроопалення, бойлер, кухня з технікою та великі вікна, які забезпечують чудове освітлення. Продається від власника, ідеально підходить під оренду з ціною від 10 000 грн. Запрошую до перегляду! Звязок через Viber/Telegram.

власник
Продаж 1к квартири 21 кв. м на вул. Межигірська 78

Продам свою квартиру (ВЛАСНИК) в царскому будинку 1903 року після реконструкції. Чудовий теплий будинок с товстенними стінами, висота стелі 3.30м, 3 пов. 4 поверхового будинку. Житловий добрий стан, обладнана деревяна кухня, гаряча вода від газового котла, кондиціонер, нова душова кабіна, простора вбудована шафа – гардеробна в спальні та вбудована вмістка шафа в коридорі. Балкон та вікна виходять в тихій затишний двір. Поряд вся інфраструктура : метро Т. Шевченка 350 м, поруч новий бізнес центр, приватна дитяча школа навпроти будинку і ще 3 державні в радіусі 700 м, багато садочків, поруч 2 сільпо та 1 АТБ, також кожен четвер навпроти будунку проходить продуктова ярмарка фермерів, набережна дніпра – 7 хвилин пішки. Парковка авто та дитячий майданчик в дворі будинку. Документи в порядку, один власник. Квартира вже вільна, перегляди по домовленності, посередників прохання не турбувати. Комісії нема. Відмінна пропозиція для життя або під здачу в оренду. Борис.

власник
Царський будинок, Юрківська 37, 2к квартира метро 2 хвилини

Двостороння квартира у клубному будинку в центрі Подолу - пров. Ярославський 7/9, будинок впритул розташований біля гори Щекавиця. Квартира дуже світла і тепла. Одна зі спалень та кухня виходять у внутрішній двір на зелену гору Щекавицю, з вікон відкривається чудовий затишний вид. Друга спальня має велику лоджию з панорамним видом на Поділ. В підїзді консьєрж, відеоспостереження, в квартирі встановлено охоронну та протипожежну сигналізацію Ajax. Будинок має паркінг, який під час тривоги використовується як облаштоване укриття (має санвузол, водопостачання, два виходи). Є можливість парковки як у дворі так і у підземному паркінгу. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою. Метро Контрактова площа - 400 м., зупинка маршрутки - 100 м., поряд з будинком дитячі садки, дві школи, два спортклуби, супермаркети. Закритий двір з дитячим майданчиком. Житній ринок - 200 м.

власник
Продаж 2-кімнатної квартири на Подолі - пров. Ярославський 7/9

3-к; 4/8; 70,6/37,8/7,6. Затишний закритий двір. Метро (10 хв. пішки); супермаркет "Сільпо"; Будинок дитячої творчості; дитячий садок (Знайка), Києва-Подільська Введенська церква. Потребує ремонту, під ремонт, без комісії для прямих покупців.

власник
3-кімнатна роздільна; по вул. Почанинська, 35

Квартира в царском доме в нескольких кварталах от ст. метро Контрактовая площадь. Двушка без ремонта 50.1 м.кв. высота потолков 3.27 м. этаж 1/4. Возможно под офис или коммерцию.

власник
2-комнатная квартира Межигорская 32

БЕЗ КОМИСІЇ    ВЛАСНИК Продам 2-кімнатн. квартиру 1 поверх/ 4-пов ЦАРСЬКИЙ будинок,  h=3,5 м  площа 33,3 м кв (спальня 12 кв м, вітальня-кухня 13 кв м) вул.Набережно-Хрещатицтка, 7 Прекрасна пропозиція для життя або инвестиція під орендний бізнес (наразі в оренді) - поряд добудовується ЖК ANDRIYIVSKY City Space (Андрієвський Сити Спэйс) Квартира з капітальним ремонтом - стіни- покраска, підлога- плитка, пластикові вікна санвузол раздільний - туалет з умивальником, душова, бойлер, міні-кухня Дім у дворі Затишний, тихий дворик з дитячим майданчиком і парковкою для мешканців Документи готові до продажу (більше 3-х років), один власник. Оперативно показую Метро Почтова площа -5 хвил Контрактова площа - 7 хвил Хрещатик - 1000 м Через дорогу набережна Дніпра, поряд Річпорт, університет «Амерікан Юніверсіті Київ», фунікулер. До Труханового острова та пляжу - 1,5 км

власник
СВОЯ 2-кімн 1 пов Подол центр Поштова Контрактова Набережно-Хрещатицьк

Продається квартира, два поверхи. Загальна площа 290 метрів. 4 і 5 поверхи. Під ремонт. В домі є ліфт. Вид на андріївську церкву та на парк влздвиженської.

власник
Продам приміщення на воздвиженці дегтярна 5

Цокольное помещение, по документам не жилое, по факту оборудовано под квартиру. Отдельный вход. Закрытый двор . Живописное место в центре Киева.Воздвиженская 28/30. Рядом Андреевский спуск, метро Контрактовая площадь. Я хозяин, не агенство

власник
Студия Возжвиденка, Подол Центр города с отдельным входом

Вашій увазі пропонується простора 3-х кімнатна квартира на 4му поверсі ЖК «SAGA City Space”, загальною площею 92 м.кв., за адресою: вул. Сагайдачного 18, м.Київ. У квартирі: - дві спальні площею 13 м.кв та 16 м.кв - У кожної спальні передбачено свій master bathroom 5 м.кв та відповідно 6 м.кв - Велика, світла та простора open space кухня-вітальня площею 40 м.кв - Передпокій 7 м.кв - Два балкони площею 2,5 м.кв кожен у Пн-Сх напрямку Апартаменти пропонуються з готовим ремонтом в стилі Paul Jackson Pollock Style, з меблями преміум якості та усією необхідною побутовою технікою. Про ЖК «SAGA City Space» Розташований у центрі старого міста. Безпосередньо у самому серці Подолу. Посеред архітектурних шедеврів столиці України. Місце, яке надихає поціновувачів творчості всесвітньо відомих художників, гармонійно поєднується з нестандартною архітектурою комплексу. Посилання на віртуальний шоурум квартири: https://saga-city.space/vr-rooms/ За деталями звертайтесь за тел. 05******16

власник
Без %! Продам 3к квартиру на Подолі (центр)

Двохкімнатна квартира площею 64м2. Поділ, вул. Верхній Вал 62. Царський будинок після повної реконструкції. Залізобетонне перекриття, нові комунікації, проводка, сантехніка. Поруч метро Контрактова площа та Тараса Шевченка. Закритий двір. Пропозиція без комісії. Торг!!!

власник
2к, 64м2, Поділ, Верхній Вал 62. Торг! Без комісії!

Можлива оплата в USDT. Продам по ПЕРЕУСТУПЦІ свою однокімнатну квартиру в ЖК Oasis в Подільському районі Києва. Квартира видова, 12 поверх, дивиться на старий Поділ, Гавань, парк Моряків. Одне з найкращих планувань у будинку. Усі розміри та площа вказані на фото. У будинку є 2х рівнев. підземний паркінг, 2 поверхи під комерцію та гарна вхідна група з високими стелями. Вся решта інфраструктури (магазини, спортивні та дитячі майданчики, офіси, зони відпочинку у другій черзі). У пішій доступності від ЖК дві ст.м. Контрактова площа та Поштова площа, поруч старий Поділ, Річковий вокзал, Труханів острів. До Майдану Незалежності та Хрещатика на автомобілі 5 хвилин. Також поряд новий ТРЦ Blockbuster Mall. Більш детальну інформацію щодо ЖК Ви можете отримати у відділі продажів. Переоформлення відбувається у відділі продажу забудовника з нотаріусом. Велике прохання, РІЄЛТОРИ та інші Агенції з нерухомості, не турбуйте мене, НЕ ТЕЛЕФОНУЙТЕ. Вся інформація про квартиру вказана в оголошення, вона актуальна. Телефонуйте тільки в тому випадку, якщо Ви знайшли покупця і готові їхати завтра на угоду.

власник
Однокімнатна квартира видова, ЖК Oasis, переуступка, центр

Продажа двухкомнатной квартиры по ул. Туровская, Контрактовая площадь, Подол. Характеристики: - 3й этаж 5-этажного дома - 2к квартира - 53,5 м2 - Сталинка - Перекрытия – железобетон - Высота потолков 3 метра - Двухсторонняя: Окна выходят во двор и на ул. Туровская - Была произведена замена всех труб, батарей, проводки, лагов под ламинатом - Окна пластиковые Планировка: - Коридор - Гостиная - Спальня - Кухня - Санузел - Ванна Комплектация: - Два встренных шкафа - Кондиционер - Плита газовая - Wi-Fi, кабельное ТВ - Сигнализация - Тихий, полностью закрытый двор обнесенный забором. - Ворота открываются по GSM (звонок с мобильного) - Есть место для отдыха с цветами и зоной барбекю В пешей доступности несколько садиков и школ М. Т.Шевченка - 8мин, Контрактовая - 10мин пешком Рядом Сильпо, Спортлайф. Удобный выезд на Набережно-Крещатицкую Цена 99 900 USD Продается от собственника, без комиссии

власник
Продажа двухкомнатной квартиры по ул. Туровская, Контрактовая площадь

Продамо видову однокімнатну квартиру з терасою в ЖК Rybalsky (Рибальський). 5-ий будинок, здано в експлуатацію, можна заходити на ремонт!!! Всього 39.4 м2. На плані указано проектну квадратуру - 38.83. По факту побудовано - 39.4. Велика тераса 9.9 м2 з видом на Подільсько-Воскресенський міст, Дніпро, Поділ та Андріївську церкву. Два виходи на терасу. Вітражні вікна. 7-ий поверх (всього - 9). Всього 4-ти квартири на поверсі. Підземний паркінг/укриття (у власності є два паркомісяці на першому рівні, можна обговорювати покупку, всього лише 122 місць на весь будинок). Спуск в паркінг на ліфті. Найменший будинок в комплексі. Друга частина будинку - школа з укриттям. В комплексі замкнута екосистема з розвинутою інфраструктурою та охороною. Є декілька продуктових магазинів (зокрема Ашан Pickup Point, Коло), кафе, галерея, салон краси. Найближчим часом має бути канал з виходом на набережну. Продаємо по договору переуступки, без відсотків та комісії для покупця. Вартість - 104 000 $

власник
Однокімнатна квартира 39.4м2 ЖК Rybalsky Рибальський. Тераса. Власник

ЖК ILLINSKY HOUSE. Універсальне планування - підходить під 2-кім квартиру/апартаменти/офіс. ЖК розташований в центрі Подолу біля Поштової площі. Можлива оплата частинами. Індивідуальний дизайн-проект, електромонтажні та сантехнічні роботи включено у вартість.

власник
Поштова площа. 54 м2. Розтермінування. Ремонт включено.

Продається охайна 2-ух кімнатна квартира на 1 поверсі з меблями. ВІД ВЛАСНИКА. Вулиця Кирилівська. Біля стадіон Спартак. Нова, поміняна сантехніка, централізоване водопостачання, електричний котел. Душева кабіна на кухні. Деревяна підлога-паркет, нові пластикові вікна, зручне розташування, гарна розвязка: Зупинка тройлебусів, трамваїв, маршруток, до метро Лукянівська та метро Почайна(Петрівка) 15 хв. Напроти будинку гарний невеличкий парк, а в 5 хв пішки красивий великий парк "Куренівський". Поруч стадіон Спартак, біля будинку садочок і школа, поліклінника і доросла і дитяча, поруч магазин "Фора". Всі необхідні зручності поблизу. Всі запитання за номером

власник
Продаж 2-ух кімнатної квартири Київ, Поділ, Лукянівська, Петрівка

Срочная продажа! Под ремонт! Ріелторам велике прохання не Турбувати!!! У великій кімнаті йде ремонт , Після ремонту стане ще дорожче. Подол. ул. Набережно-Луговая 3-a. 2-x комнатная эт.3/5 этажного кирпичного дома, Метро Тараса Шевченко 10 мин. пешком, Метро Контрактова площа 12 мин. пешком. Общая площадь 39м2, Кухня 4 м2, Санузел раздельный. Бронедверь. В одной из комнат сделан косметический ремонт. Идеально под аренду! идеально подойдёт для сдачи, бизнеса. Инфраструктура (до 500 метров): Отделение банка, банкомат, Центр города, Аптека, Детский сад, Рынок, Метро, Детская площадка, Отделение почты, Бювет, Ресторан, кафе, Школа, Супермаркет, ТРЦ, Остановка транспорта. Свидетельство о праве собственности. Хорошее, ухоженное парадное. Тихие соседи Документы на квартиру: договору купли-продажи более 3-х лет. Небольшой торг присутствует. Окрема квартира, будинок введено в експлуатацію - українська цегла, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат суміжна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол. Є сантехніка. Проведені. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон. В квартире есть телевізор, кабельне тб, інтернет, праска, шафа, холодильник, ліжко, лічильники. Загальний стан квартири - потрібен косметичний ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, терміново, прямий продаж , Хозяин.

власник
Квартира 2-х кімнатна поділ Продам , торг .

Продається унікальна 2х поверхова квартира у центрі Київа у старовинному Подолі по вулиці Введенська. Квартира 143 м2, в якій дуже тихо та затишно. На першому поверсі розташовані: 2 спальні, простора гостинна кімната, ванна кімната, вбиральня, кладова, кухня із лоджію, балкон. На другому поверсі: спальна кімната, ванна кімната, вбиральня, кабінет, 2 кладові. Також на 2му поверсі є вихід до горища. Пʼяти поверховий будинок клубного формату на 10 квартир в дуже доброму стані був збудований у 1995 році. Наша квартира розташувалася на 5му поверсі (6й поверх вже без посередньо у квартирі) У самому домі знаходяться гаражі для авто. Також є вільні місця для паркування у дворі+є підземні паркінги та стоянки по нашій вулиці. У пішому доступі розташована широка транспортна інфраструктура: Метро (Контрактова Площа, Тараса Шевченка), трамвай, маршрутні зупинки. Супермаркети (2 Сільпо, Новус, Winetime, АТБ, Еко-маркет) Відомий київський Житній ринок. Біля дому знаходяться 3 продуктових магазину. 5 аптек у пішому доступі. Поруч Дитяча та доросла поліклініки, також приватні медичні заклади та стоматологія. 4 школи, дитячі садки. 2 тренажерних зали із басейном (Спорт Лайф, Подільський) групові зали (ЄБШ, Спарта). Велика кількість закладів на любий смак. Парки та сквери для дітей також розташовані поруч із будинком. Перший Київський кінотеатр «Жовтень». Розташовані 5 храмів. В квартирі панували затишок та любов, впевнений нові власники будуть мати щасливе життя у цьому місці. Продаж від власника! Із задоволенням відповім на усі ваші питання.

власник
Унікальна 4х кімнатна квартира у центрі Київа, вул. Введенська Поділ.