Продаж. 3к. квартири на Пляжній 12 , 85м1/5цегла, автономне опалення, тепла підлога: кухня, коридор, ванна кімната. Всі кімнати і санвузол окремі. У вартість входять вбудовані меблі, інше за домовленістю. Закритий двір. Перспективний новий район, активно розбудовується. Розвинуте транспортнее сполучення, Метро, Епіцентр, Плаза парк, дві школи, садочки. Запрошуєм на перегляд! 09******25

власник
Квартира

ВАШ ДІМ –ВАША ФОРТЕЦЯ. Продам власну квартиру площею 43,68 кв.м. В секції, яка буде добудована першою (2.1), та ви зможете розпочати ремонт своєї мрії уже влітку. Квадратне планування квартири, 4-й поверх, на поверсі всього 4 квартири. Переваги будинку: 1 Земля під будинком у приватній власності. 2 Укриття на 1200 чоловік, обладнане входами і виходами, вентиляцією, медпунктами та комунікаціями. 3 Власний дитячий садочок. 4 Район з розвиненою інфраструктурою, поряд ТЦ, продуктові магазини, ринок Вишенька, Епіцентр, зупинки транспорту, три школи, дитячі садки і все, що необхідно для комфортного життя. 5 Монолітно-каркасна технологія будівництва (може витримати вплив стихійних лих та навіть землетрус магнітудою 8 балів). 6 Наявність паркомісць для жителів будинку. 7 Закритий внутрішній двір. 8 Відповідальний та надійний забудовник, який дотримується термінів та стандартів будівництва, з початку будівництва ЖК роботи не зупинялись ні на день. Всі квартири в даній секції забудовником продані. Прийняття секції в експлуатацію - літо 2024го.

власник
1-но кімнатна квартира. Вишенька. Новобудова. ЖК Кельце. Від власника

Представник власника. Автономне газове опалення (двоконтурний газовий котел), стяжка, чистова шпатлівка, розводка електрики, гардеробна. Нотаріальне оформлення.

власник
Одесская улица, 3, Зарванцы, Винницкая 68000.0 USD

Житлові комплекси у Зарванці

Географія Зарванці