Пропонуємо до Вашої уваги 2-х кімнатну квартиру в Південному мкр-ні міста Запоріжжя, за адресою: вулиця Новокузнецька, будинок 5а. Поряд з будинком зупинка транспорту, багато магазинів (АТБ, Брідж…), ринок, аптеки, школи, дитячі садочки. Квартира знаходиться на 9 поверсі з 10, не кутова. Дві лоджії. Вікна виходять на сонячну сторону, тому квартира світла і тепла. Будинок сучасного будівництва, тому комунальні послуги невеликі. Перший продаж з моменту придбання, БЕЗ КОМІСІЇ для покупців. Телефонуйте щоб дізнатися подробиці +38********98

власник
Двокімнатна, Південий м-н, вул. Новокузнецька,5а

Оголошення від власника! Продається трикімнатна квартира на вулиці Новокузнецька 5В. 81 м2 - три кімнати - ванна кімната - душ кімната - кухня - санвузол окремо - два коридора Усі матеріали, сантехніка, електрика, все що використовувалося при ремонті - преміум-якості, оскільки планував там жити. В підсумку ночував там кілька разів. Всі меблі, телевізори і інша техніка - нові. Звертайтесь через Вайбер - 09*********00. Або пишіть в смс. Тимчасово за кордоном. При зверненні напишіть будь ласка коротку інформацію про себе. Дякую, Віталій.

власник
Трикімнатна квартира від Власника. Кращій ЖК в місті Запоріжжі.

3-кімнатна квартира м-н Южний (Піски) з ремонтом та меблями. Київський проєкт. 8 поверх 10 поверхового будинку. Холодильник, посудомийна машина, варильна панель, духова шафа, витяжка, пральна машина, кондиціонер, бойлер, домашній кінотеатр. Вбудована кухня. Квартира двостороння. З однієї сторони лоджія 9 м. + коміра з вбудованими меблями, з іншої сторони лоджія 3,5 м., з вбудованою книжною шафою, письмовим столом та підігрівом підлоги. Власна коміра між поверхами з вбудованими меблями. Перед домом три власні паркомісця. Власність понад три роки.

власник
3-кімнатна квартира Запоріжжя/Южний/Південний/Піски
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Меняю 2к 1-й Южный мкрн. на квартиру большей площади, с моей доплатой. 8й этаж 9и этаж дома. Кирпичный. Осбб. Два балкона. Один разширен. Без наружных стен. Два кондиционера, бойлер, частично мебель. Без долгов, без прописаных. ОБМЕН предпочтительно. В услугах агентств не нуждаюсь. Рядом два детсада, детская поликлиника, школа. 15 мин хотьбы - пляж, сосны.

власник
Обмен 2к Пески на 3х.. 4х комнаную

Продам власну приватизовану квартиру у Комунарському районі після кап. ремонту, перший поверх 9-ти поверхового панельного будинку по вул. Привокзальній. Загальна площа 64,1 м кв. По документам - двохкімнатна. Квартира поділена на дві смартквартири деревяними дверима (6,2/9,5/11,3м кв) (4,7/16,8 м кв). У квартирі дві кухні два санвузли (один роздільний, другий - сумісний - з душовими), два виходи (один у підїзд, другий на вулицю). Залізні двері, пластикові вікна, на вікнах грати. Замінено всі комунікації (вода, каналізація, опалення (батареї чавунні - найтепліші), електрика - мідь d 2,5". Електричний ввід у квартиру трифазний, потужністю 10 кВт. Тепла електрична підлога на кухні та у двох кімнатах, покриття підлоги -.плитка, а у кімнатах ламінат 33кл 8 та 12мм. На стінах флізелінові шпалери, у санвузлах - кахель. У квартирі встановлено лічильники води та електрики (двозонний депнь/ніч) з можливістю обліку на кожній частці окремо. Закінчується капітальний ремонт. Квартира обладнана всим необхідним для життя (меблі - кухні, відкриті шафи та ліжка, техніка - електроплити, електрочайники, бойлери, холодильники, витяжки. У квартирі можливо встановити ванну або джакузі та провести газ від сусідів. або встановити твердопаливний камін (витяжна труба виходить на глуху стіну) Також реально прибудувати балкон або прибудову, гараж. Інфраструктура у пішій доступності (15 хвилин - вокзал, транспорт, супермаркет, школа, дит.садочок, тренажерна зала, гребний канал (каяки, квадрацикли, гриби, рибалка), Дніпро, ліс)

власник
Продам квартиру (дві в одій) Південний м-рн 64.1 м кв

Житлові комплекси у Запоріжжя