Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК Олімпійський, 2 секція, 3-й поверх. Загальна площа 89,52 кв.м, 2 балкони виходять на дорогу до вул. Героїв Чорнобиля. Будинок цегляний, товщина стін 80 см, стіни утеплені. 3 роздільні кімнати. Будинок на завершальному етапі будівництва. Стяжка підлоги, розводка електрики, встановлення вхідних дверей та котла входить у ціну. Поряд зупинка, базар. Переуступка. Можливий торг. Всі питання за телефоном або у вайбер/телеграм.

власник

Продам власну 2х кімнатну квартиру ЖК Мрія, Житомир, загальна площа 57,6 м.кв. 9й поверх ( не останній), простора . Ціна квартири 56 тис $, Секція здана, сусіди роблять ремонт і вже частина будинку заселилися Можливість продажу по програмі єоселя

власник

Продам квартиру в новобудові міста Житомир , ЖК Вернісаж . Квартира однокімнатна але велика з можливістю перепланування , площа 57,5м2. Вікна виходять в сторону лісу з мальовничими краєвидами . Все поряд ( парк , зупинка , Метро і тд ) . До будинку вже підключено всі комунікації, проводяться ремонтні роботи в під"їзді. Продаж відбуватиметься за договором відступлення майновийх прав.

власник
Продам квартиру в ЖК Вернісаж 57,5м2

Дослідити місцевість