Продам неспешно СВОЮ, без комиссии, 2- комнатную квартиру на Парусе, Диевская 52, 1 этаж, хорошее жилое состояние, все остается, садик, через 10 метров, школа-через 100 метров, АТБ-100 метров. МПО на окнах, везде решетки, счетчики, нет прописанных. Можно под бизнес, сейчас живут квартиранты.

власник
Велика Діївська вул. (Братів Трофімових), 52

Продаётся 3х комнатная квартира с автономным отоплением. ЖМ Парус (Метростроевская, 12) В квартире выполнен высококачественный ремонт по индивидуальному дизайну от А до Я. Заменена проводка, трубы. Весь кафель - Испания. По всей квартире, где кафель (кухня, коридор, ванна) теплый пол, который тоже регулируется от автономного отопления. Мебель (кухня, спальня - кровать, тумбочки, трюмо) из натурального дерева. На полу (гостиная, коридор, спальня) паркет из натурального дерева. Все двери изготовлены из натурального дерева с индивидуальным рисунком на каждой двери. В гостиной диван и кресло из натуральной кожи. В квартире три кондиционера, стиральная машина INDESIT, сушильная машина ARISTON, холодильник LG, посудомоечная машина BOSCH, духовой шкаф, варочная панель и вытяжка GORENIA. На кухне столешница выполнена из цельного камня, на котором не остается никаких царапин, сколов. Большим бонусом к квартире идёт отдельная кладовая, в которой тоже сделан ремонт и очень много места для хранения вещей. Ремонт в квартире делался для себя с огромной любовью. И мы уверены, вы влюбитесь в неё, как только увидите. Квартира находится на третьем этаже. В доме ОСББ, в подъезде сделан свежий ремонт. Сам дом находится в идеальном месте - рядом магазины, рынки, школа, садик и прочее. Продажа от хозяйки. Без комиссии.

власник
3х комнатная квартира с АВТОНОМНЫМ отоплением. Без %.

Продам квартиру 83,3 кв м .Находится на стадии ремонта. Есть дизайнерский проект. Планируется большая кухня студия и две полноценные спальни. Поменяны все окна на 5 камерный профиль и 2 камерные стеклопакеты. В квартире проложен теплый пол, стоят батареи, трубы на хол и гор воду. Сделана стяжка . Охраняемый двор, видеонаблюдение, детская площадка. По всем вопросам звоните

власник
квартира в жк Алые паруса 83.3 кв м
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом чешку без посередників на Парусі пров. Парусний 12. Квартира продається з меблями та технікою. Все як на фото і з додатковою коморою для велосипедів. Поруч з будинком супермаркет Варус, тупік маршруток, ринок, школи, садок, стоянка для авто. Торг у квартирі з реальними покупцями.

власник
Продам свою 1 кімнатну квартиру чешку.

Продається 1-кімнатна квартира на житловому масиві Парус, м. Дніпро, Новокодацький район. Квартира на другому поверсі 10 поверхового будинку, чеський проект. Загальна площа-38, 8 кв.м., кухня - 9, 6 кв.м., кімната 19, 5 кв.м. Є засклений балкон. Квартира в жилому стані, дуже тепла, знаходиться у зручному місці : поруч школа, дитячі садки, магазини, пошта, кінцеві зупинки маршруток та тролейбусу. До ст. метро Покровська -15 хвилин пішої ходьби.

власник
Продається 1-кімнатна квартира  на Парусі, Дніпро

Продам квартиру 3 комн. ж/м Парус,ул.Мониторная 10, от собственника.Теневая сторона,тихая,уютная,тёплая. Торг уместен.

власник
Продам 3х комнатную квартиру ж/м Парус

Продам квартиру в тихому районі Парус 2. 5 поверх (9 етажний будинок), вікна на дві сторони. 4 кімнати, кухня, роздільний санвузол, є приміщення під гардероб. Також є балкон та лоджія. План квартири у фото. Заголом 80, 7 кв м. Квартира під ремонт, але у житловому стані. Чистий під`їзд, новий ліфт. Тихий двір та привітні сусіди. Гарна транспортна розв`язка, поряд тупік баготьох маршрутів. Також поряд дві школи та дитячий садок. АТБ біля дому, ринок, кавярні та інше. БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ!

власник
Продам 4 комнатную квартиру на Парусе 5 этаж

Просторная квартира в удалённом тихом районе города Днепр на ж/м Парус. Заходи и жеви.

власник
Продам уютную светлую просторную квартиру.

Продається відова 3 кімнатна квартира з вумним АВТОНОМНИМ опаленням на вул. Гідропаркова, ж/м Парус, біля річки Дніпро, до пляжу та гаю 5 хв пішки, кінцева маршруток. Загальна площа 64,8 м2 - 3 житлові комнати. 3 вікна виходять на ліс на річку. Кухня 11 м2, є посудомийна машина, духовка, газова поверхня та холодильник! 2 спальні та вітальня! Лоджія з опаленням, батарея та підлога, обшита натуральним деревом! Капітальний ремонт, в квартирі є 2 кондіціонери, щорічно обслуговувались, встановлені пластикові вікна, квартира утеплена! В зимку за опалення платили до 1 500 грн! В кімнатах натяжні стелі, частково пофарбовані стіни, частково обої! Все що на фото залишаеться у квартирі, тобто кухня и 2 спальні без ліжка! Опалення двоконтурний газовий котел та встановлен програматор! Квартира на 9 поверсі, ніколи проблем з дахом не було (про це зможите дізнатися у сусідів), капітальній ремонт криши всього дому був 4 роки тому! Лифт завжди працює! Встановлен вайфай видеодомофон з екраном, можливо дивитися навіть з телефона та розмовляти! Будинок ОСББ Пропозиція надається безпосередньо від власника Будь ласка пишіть або телефонуйте з 8 до 20 години!

власник
3 кімнатна квартира на Парусі з АВТОНОМНИМ опаленням

Житлові комплекси у Дніпро