Гарна квартира в новому будинку 3 поверх з ліфтом центер села.рядом школа садік супермаркет квартира здана можна заходить на ремонт

власник
Квартира продажа

Квартира з ремонтом 13 м +4 м (можливість облаштування другого рівня ) висока стеля (3,5м)дає можливість зробити другий рівень що збільшить корисну площу майже на 4 м/кв. На другому рівні встановлено розетку , світильник та вимикач. Ще є ніша над санвузлом де можна зберігати речі, це теж збільшує корисну площу приблизно на 3 кВ/м. Є можливість облаштувати власний мінідворик (терасу ) площею приблизно 6 ..8кВ/м . Поруч квартири вже заселені в інших відбуваються ремонти . До метро академмістечко 18 км , маршрутки ходять з невеликим інтервалом , до зупинки всього 150-200 метрів , тобто 1 - 2 хвилини. Для любителів риболовлі , річка Ірпінь в пішій доступності приблизно 1- 1,5 км . Поруч є продуктові магазини , а також Фора та АТБ. Комунальні витрати мінімальні ! Документи технічний паспорт та договір купівлі продажу в порядку на руках . Кому цікаво телефонуйте, приїжджайте ,оглядайте , торг доречний .

власник
Квартира 13+4м з ремонтом

ТОРГ передбачається. Продається квартира в новозбудованому клубному будинку від власника. Документи готові для переоформлення. Пропоную купити квартиру в затишному селі під Києвом з усією необхідною інфраструктурою та в безпечному місці. До Макдональдса, Сільпо, Фори, АТБ, заправок та Житомирської траси всього 4 км. В радіусі одного кілометра розташовані ще одне Сільпо, Фора, продуктові магазини, ресторани, будівельні магазини, дитячий садочок, школа та амбулаторія. Прямо біля будинку знаходиться сучасна кавярня, поштомат Нової Пошти, зупинка автобусів до Києва та продуктові магазини. Зараз кожен шукає місце, де можна почуватися в безпеці, мати місце для паркування та бути незалежним від постійних відключень електроенергії. Квартира розташована на першому поверсі двоповерхового клубного будинку. Територія біля будинку ще розвивається, але вже є можливість посмажити шашлик або облаштувати власну літню терасу з усіма зручностями. В квартирі щойно завершений якісний ремонт. Всі меблі підібрані з думкою про комфорт та зручність мешканців. Площа квартири 23 м², але вона вміщує простору кухню з розширеною робочою поверхнею та сучасною вбудованою технікою. У квартирі встановлені нові прилади: духова шафа, варильна поверхня, витяжка, смарт-телевізор, кондиціонер, холодильник, пральна машинка, бойлер тощо. Передбачена можливість альтернативного електропостачання: виведений розєм для генератора, який забезпечить електроенергією влітку та теплом взимку. До квартири підведене оптичне волокно та встановлений потужний роутер. Будинок має власне водопостачання та водовідведення, що робить вас повністю автономними та незалежними від проблем з водою та світлом. Під час відключення електроенергії водопостачання не припиняється. Далі буде ще більше фото. Квартира доповнена додатковими меблями та технікою за потребою.

власник
Продам квартиру з ремонтом, меблями та технікою. ТОРГ
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається смарт квартира з часткоим ремонтом в новому жк, зроблено електрику, сантехніку, вхідні двері, комунікації підключені, документи готові для продажу, поруч є інфраструктура, висота стелі 3.7 м, можна зробити другий поверх. В жк проживають люди на постійній основі, майже весь заселений.

власник
Продам смарт квартиру 17 м з частковим ремонтом

Популярні запити

Географія Гнатівка