Продаж від забудовника! Квартира вже готова до заселення! Квартира у 4-ох поверховому будинку з ліфтами OTIS. - тепла підлога - зроблена якісна електрика (мастер-вимикач, вивід під стабілізатор, прохідні вимикачі, трекове освітлення); - водостійкий широкоформатний ламінат преміум класу; - виходи під посудомийку, пральну та повноцінну сушильну машинки, інсталяція; - фарбовані двері та МДФ-плінтуса; - вивід під кондиціонер; - 2-контурний газовий котел. Будинок збудований з 2-НФ цегли та встановлені 5-ти камерні вікна забезпечують енергоефективність та шумоізоляцію в квартирі! Будинок газофіковано, власна електрична підстанція.

власник
можливий продаж по єОселя
провулок Грушевського М., 12

Продаж від забудовника! Комплекс повністю зданий! Квартира у 5-и поверховому будинку з ліфтами OTIS. ДОСТУПНЕ РОЗТУРМІНУАННЯ - в квартиру заведені електрика, газ, вода; - 2-контурний газовий котел та радіатори; - тепла підлога по всі квартирі (окрім спальні); - чорнова штукатурка та фінішна стяжка Будинок збудований з 2-НФ цегли та встановлені 5-ти камерні вікна забезпечують енергоефективність та шумоізоляцію в квартирі! Будинок газофіковано, власна електрична підстанція.

власник
можливий продаж по єОселя
провулок Грушевського М., 22

Продаж від забудовника! Комплекс повністю зданий! Квартира у 4-ох поверховому будинку з новими ліфтами OTIS. ДОСТУПНЕ РОЗТУРМІНУАННЯ - в квартиру заведені електрика, газ, вода; - 2-контурний газовий котел та радіатори; - тепла підлога по всі квартирі (окрім спальні); - чорнова штукатурка та фінішна стяжка Будинок збудований з 2-НФ цегли та встановлені 5-ти камерні вікна забезпечують енергоефективність та шумоізоляцію в квартирі! Будинок газофіковано, власна електрична підстанція.

власник
можливий продаж по єОселя
провулок Грушевського М., 20
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира в житловому комплексі "Рідний-2", розташованому в селі Гатне, Київська область! 🌳Перше заселення! ⭐ Загальна площа: 37,6 кв.м., другий поверх; ⭐ Рік спорудження: 2022; ⭐ Дизайнерський ремонт та повне обладнання великою побутовою технікою та меблями; ⭐ Телевізор 42”; ⭐ Фільтраційна система для очищення води; Ця квартира - ідеальне поєднання стилю, комфорту та зручності. Вона вражає якістю ремонту та повнотою обладнання, що включає в себе всю необхідну побутову техніку та меблі, готові забезпечити вам максимальний комфорт. Ця квартира - мрія для тих, хто цінує комфорт і якість життя. Розташована в сучасному житловому комплексі "Рідний-2", вона має унікальне розташування поруч із мальовничим озером, де вже планується облаштування пляжу та зони відпочинку. У внутрішньому дворі комплексу створено пішохідні бульвари, дитячі ігрові комплекси та спортивні майданчики, а відсутність автомобілів забезпечить спокій та безпеку для мешканців. Не упустіть цю виняткову можливість насолоджуватися комфортом та природою, живучи в престижному житловому комплексі "Рідний-2"!

власник
Грушевського вул., 14

Квартира доступна до продажі по програмі єОселя. Готова "евродвушка" 42м2 з документами. Будинок введено в експлуатацію в 2021 році. Всі комунікації підведені та працюють (електрика, газ, вода, централізована каналізація). Будинок побудований з червоної цегли, товщина стін 50 см з додатковим утепленням по фасаду 10 см. Квартира має дуже практичне планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір квартири для проживання з сім’єю. Окрема ізольована кімната/спальня, додаткова кімната/вітальня, простора кухня гардероб та великий санвузол. Комплектація квартири: Стіни: цементно-вапняна штукатурка машинного нанесення під "маяки". Підлога: лазерна стяжка. Вікна: Металопластикові, Rehau з енергозберігаючим покриттям. Двері: броньовані протипожарні з МДФ накладкою. Отоплення: двоконтурний газовий котел BOSCH. Електрика: заведена в квартиру, разом із кабелями під Інтернет, телебачення та домофон. Адреса об’єкту: с. Гатне вул. Покровська 2/1. Доїхати можна за 10-15 хв. від станції метро Теремки. (723, 427 та 356 маршрутки, інтервал 5-10 хв.). Будинок знаходиться в закритому житловому комплексі з відеоспостереженням. На території ЖК є великий дитячий майданчик, спортивні тренажери, супермаркет TRASH від ФоззіГруп, аптека, хімчистка, поштомати Нової Почти та Meest Express, кавярня. Найближча інфраструктура навколо комплексу: Державна школа та дитячий садок в 7 хв пішої доступності. Озеро та парк в 100 м. Зупинка громадського транспорту в 50м. Супермаркет Мегамаркет, Фора, АТБ та Лоток, кінотеатр, СпортЛайф в 15 хв. Чистий продаж від власника, без комісії. Документи на руках. Вартість 37 500 у.е. Доступна під іпотеку та кредит. Дзвоніть або пишіть на Viber, WhatsUp, Telegram.

власник
можливий продаж по єОселя
Покровська вул., 2/2

Продається 2к квартира у ЖК Оптимісто 2й будинок, 8 поверх Загальна площа 64м2 Шикарне планування За потребою легко (одним перестінком) перетворюється на 3к квартиру Лоджию можна обєднувати з кухнею Передбачено 2 сан вузла Введено в експлуатацію вже Переуступка Без комісії В ЖК вже багато комерції (Нова пошта, Розетка, Барбершоп, кафе), поруч великий Мегамаркет За більш детальною інформацією, телефонуйте або пишіть у месенджери

власник
2к квартира, 64м2 у ЖК Оптимісто (Оптимістична 1, Гатне, Теремки)

с.Гатне.жк.Рідний.вул Покровська2а. 3 етаж дуже зручний. Зроблені теплі поли коридор санвузел.кухня. стяжка пола.штукатурка стін.котел двухконтурний. Вікна рехао.броньовані двері.каналізація городська

власник
с.Гатне.жк Рідний.Покровська 2а.однокімнатна кв.

Продаж квартири від власника ЖК Оптимісто. Квартира 40 м/кв + комора 3 м/кв. з дизайнерським ремонтом ремонт з топових матеріалів і дорогою сантехнікою. По всій квартирі зроблена тепла підлога. Квартира будувалась для себе і не готувалась для продажу тому все робилось дорого та якісно. Готовність квартири на 90%. ВЛАСНИК. ТОРГ.

власник
Продам квартиру ЖК Оптимисто

Продам без % нову сучасну простору квартиру з дизайнерським ремонтом , площею 70 кВ.м у житловому комплексі «Озерний Гай» Гатне, б-р Приозерний 5-б, розташована на 1 поверсі шестиповерхового будинку. Квартира складається із кухні-вітальні, просторої спальні, гардеробної та ванної кімнати. Сучасний ремонт, меблі, вбудована побутова техніка, підігрів підлоги, індивідуальне опалення. Також пропонується комора для зберігання речей в тому ж під’їзді що й квартира, яка може слугувати як бомбосховище. ЖК «Озерний Гай» розташоване в 5 хвилинах від Києва і 15 хвилинах до найближчого метро Теремки.В ЖК є всі необхідні сфери діяльності для обслуговування мешканців,закрита територія з охороною та дитячими майданчиками, відеонагляд, доглянута прибудинкова територія. Запрошую на перегляд цієї чудової квартири, за більш детальною інформацією телефонуйте за номером: +38********35 Марія.

власник
Знижена ціна! Неймовірна 2к ЖК Озерний Гай, б-р Приозерний 5б, Гатне

Акція ціну знижено! Без%. Продаж квартири у введеному в експлуатацію будинку .Є право власності. Сусіди на поверсі вже всі заселилися! Дворівнева квартира загальною площею 62,5м2 розташована на 9-10 поверсі з власним опаленням . Квартира з виглядом у внутрішню сторону будинку. Житловий Комлекс Оптимісто де знаходиться квартира розташований за 3 км від метро Теремки та знаходиться на виїзді з Києва в напрямку Одеси. Біля жк Через дорогу находиться ТРЦ"Мегамаркет " з Кінотеатром та іншими розвагами.

власник
Продаж дворівневої квартири 62,5м2 в ЖК Оптимісто Гатне метро Теремки

Житлові комплекси у Гатне

Продам затишну однокімнатну квартиру з видом на озеро та внутрішній двір в житловому комплексі «Рідний», с. Гатне. Будинок 2021 року. Стан після будівельників, зроблено стяжку підлоги та штукатурку стін, встановлено газовий котел, наявна засклена панорамна лоджія. На 1 поверсі розташована комерція, є продуктовий супермаркет, кавʼярня, аптека, салон краси. Вхід на територію комплексу закритий для сторонніх осіб, є дитячий майданчик. Неподалік знаходиться великий гіпермаркет «Мегамаркет». Зручна транспортна розвʼязка до м. Київ, поруч знаходиться метро Теремки. Біля комплексу розташована зупинка громадського транспорту.

власник
ЖК «Рідний», Гатне, однокімнатна видова квартира 37 кв. м.

Квартира знаходиться по вул. Інститутська 45, 5 поверх. Від Києва 10 хв на машині, поруч зупинка громадського транспорту. Перша черга, вікна виходять на дорогу, через дорогу будується новий великий ТРЦ, в якому точно буде Епіцентр. Біля підїзду є дитячий майданчик. Поруч є АТБ, Спорт Лайф, готель, аптеки, магазинчики. Квартира жила площею 45 кВ, ж велика кімната, і окрема кімната запланована як гардеробна в 5квадратів. Від початку війни ми там облаштували маленьку дитячу, без вікон, але так навіть безпечніше. В кухні вихід на лоджію. За деталями телефонуйте.

власник
Продаємо однокімнатну квартиру в селі Гатне. ЖК Супутник Теремки

Продается 1 комнатная квартира в новом жилом комплексе закрытого типа. С правом собственности. Без налогов. Можно через ЄОселю. Комплекс имеет свою велодорожку,детский сад, спорт площадку, детскую площадку, фонтан и парковку. Двор без авто. В 5 минутах ст.м. Теремки и имеет свою инфраструктуру (кофейни, Новая почта, цветочные магазины, Мегамаркет, лаборатории, салоны, бардершоп и тд. Школа через дорогу. ЖК круглосуточно под охраной и по периметру видеонаблюдение. В квартире установлен двухконтурный газовый котел Bosh, двухкамерные окна Rehau, конвектор Kermi, трубы для отопления и воды Upanor, фасадные корзины кондиционеров и капитальные входные двери.

власник
Продажа 1-комнатной квартиры ЖК Оптимисто

Сучасна Евро двушка (1 кімнатна квартира ) 39 м2 , кухня студія та окрема спальня , розпочата підготовка до ремонту , а саме : зроблена розводка електрикі , сантехнікі , дє монтаж лоджи та застекленіє до підлоги . Є дізайнерский проект ремонту . Автономне опалення (двух контурний котел ) . Закритий Двір без авто ! Поруч ТЦ МегаМаркет , садок , кафе , салони краси , аптека , стоматологія , фітнес , зупинка та багата! Вид на одеську трасу . Квартира не кутова ! Третій поверх , є гарне бомбо сфовище! ВЛАСНИК! Без КОМІСІЇ ! Квартира придбана более три роки тому!) деталі по тел . До квартири може бути, комора кімната 5 м2- 6000$ РОЗТАШУВАННЯ: ЖК "Оптимісто" знаходиться в с. Гатне всього в 1,5 км від Києва — 6 хв до станції метро “Теремки” та ТЦ “Республіка”. ОСОБЛИВОСТІ КВАРТИРИ: Готова квартира з усіма необхідними документами на право власності! Простора кухня-вітальня, лоджія, можливість перепланування під будь-які потреби. ТЕХНІЧНІ ДЕТАЛІ: - індивідуальне газове опалення від двоконтурного котла Bosh - підключені радіатори - чистова стяжка на підлозі - монолітно-каркасна технологія будівництва - стіни газобетон, утеплення - мінеральна вата - двокамерні вікна Rehau та якісні металеві вхідні двері - лічильники води, газу та електрики, домофон - вже зроблено електро розводка по квартирі та розводка води по квартирі - Дє монтаж лоджи та застрелено панорамним якісним вікном ІНФРАСТРУКТУРА: У пішій доступності розташовані всі необхідні заклади: ТРЦ "Пасаж" з Мегамаркетом, Comfy, Jysk, відділення Нової пошти та Розетки, лабораторії, стоматологія, дитячі садочки, спортивні гуртки та фітнес-студії, магазини техніки та будівельних матеріалів, кавярні, кінотеатр, салони краси, квіти та інше. 10 хв пішки до школи «Квінта», 7 хвилин на авто до школи №44, 8 хв на авто до школи №132, 9 хв на авто до школи №269 з поглибленою французькою. На авто – 6 хв до ТЦ “Республіка”, МЕТРО, Епіцентр. ПЕРЕВАГИ: - 1,5 км до Києва - закрита територія з картковою системою входу/виходу, концепція «двір без авто» - цілодобове відеоспостереження - зона відпочинку та променаду з фонтаном, бігові та велодоріжки - дитячі та спортивні майданчики і настільний теніс - наземний паркінг із зарядними станціями для електромобілів - можливість придбати комору для зберігання, а сам підвал може служити місцем для укриття під час повітряних тривог. - своя керуюча компанія Ціна 45,500$ 26.липня 2024 Акційна ціна тільки до кінця місяця !

власник
ЖК Оптимісто 1 кім квартира в Гатном Київ ВЛАСНИК

Квартира з дизайнерським ремонтом в передмісті з усією необхідною інфраструктурою (школа, дитячий садочок, магазини, парк, 2 озера, аптеки, дитячі майданчики). Власне укриття розміром 6 кв м. Квартира оздоблена європейськими матеріалами, дорогою сантехнікою та керамікою, дистанційним керуванням підігріву підлоги, підігрівом стіни в кухні, лед-підсвіткою в кожній кімнаті, наявністю газового та електричного опалення. Плита електрично-газова. Кухня укомплектована всією необхідною вбудованою технікою (Вбудована мікрохвильова, духова шафа, витяжка, посудомийна машина, пральна машина). Вхідні двері з додатковим захистом та укріпленням. Вхідні та кімнатні двері виробництва Rodos. 3 кондиціонери в кожній кімнаті. Повністю оновлена система опалення. Гарний краєвид з вікна дитячої кімнати. Спокійний та затишний двір. Поруч планується фітнес-центр. Територія з охороною. 10 хвилин до метро Теремки.

власник
Приозёрный бульвар, 5, Гатное, Киевская 135000.0 USD

Продам 1 комнатную квартиру 38 кв 3 этаж 10 этажного дома в ЖК Озерный Гай Не угловая с Гатне До метро не более 6 км, Пешком 3, 5 км очень удобно добираться до Киева , Все автобусы идут чз метро Теремки В квартире индивидуальное газовое отопление, счетчики на свет, газ, воду Жилой комплекс с закрытой охраняемой территорией и своей инфраструктурой Документам более 3 лет Собственник XXX XXX XX XX

власник
Приозёрный бульвар, 3, Гатное, Киевская 50500.0 USD

Продається 1 кімн.квартира в ЖК «Оптимісто», с.Гатне, вул Оптимістична, буд.1, 6 поверх У власності більше 3 років Площа 54, 8 м Продаж з меблями та технікою Комплекс закритого типу, двір закритий від авто. ЖК знаходиться під відео наглядом і охороною. Власник

власник
Оптимистическая улица, 1, Гатное, Киевская 74000.0 USD

1-к квартира. ВІД ВЛАСНИКА. Район метро Теремки. Три зупинки до Чабани-Гатне, ЖК "Оптимісто". Поряд ТРЦ "МЕГАМАКС", Мегамаркет + кінотеатр. Нова пошта, Розетка. Квартира 34 кв.м. на 2-му поверсі, вікна виходять у тихий гарний двір, мебльована вбудованою кухнею та меблі в сан. вузлі (решта меблів які на фото будуть відсутні) на кухні котел та варильна поверхня, сантехніка встановлена на кухні та в сан. вузлі. Інд. газ. опалення, у ванній тепла підлога. готовий вивід під кондиціонер, встановлений відео домофон та інтернет. Звертайтесь до власника за телефоном +38********30

власник
1-к кв. ремонт, вбуд. меблі. Теремки, Чабани, Гатне (Є-Оселя)

Продам 1-кімнатну квартиру 43.7м.кв, в чудовому житловому комплексі. Право власності отримано. Без посередників і додаткових витрат. Квартира в будинку №5, будівництво завершене більше року тому. В будинку вже багато хто закінчив ремонт та проживає. З мережами все впорядку, приєднані до міста. Живописне місце, з закритою, зручно спланованою територією та прекрасною інфраструктурою. Близько до Києва та метро Теремки.

власник
Продам 1к квартира 43.7м. ЖК Озерний гай

ВЛАСНИК. БЕЗ % 1-кімн.квартира, 2 поверх в ЖК Family-2 с. Гатне. Будинок введено в експлуатацію. - поряд метро Теремки; - закрита територія з відеонаглядом, охорона; - комплекс побудований з червоної цегли + утеплений мінеральною ватою; - газове автономне опалення; - усі документи на руках. Поряд все необхідне для комфортного проживання: Мегамаркет, дитячий садочок, школа, продуктовий ринок, зручна транспортна розвʼязка.

власник
Без % ЖК Фемілі2/Family2. 1-кім, 43 м2 з гарним плануванням, с. Гатне

Є розстрочка!!! В ціну входить плітка в ванну і ламінат в кімнату Продається квартири в клубному будинку на 10 квартир за 10 хвилин від метро Теремки. с. Гатне, 5 хвилин пішки до зупинки громадського транспорту. Закрита територія комплексу З 6 БУДИНКІВ. У житловому комплексі передбачено дитячий майданчик, спортивний майданчик, паркування для автомобілів, власну барбекю зону біля невеликого затишного озера, де також можна ловити рибу. Все це на закритій огородженій території, що знаходиться на обжитій заселеній вулиці. Комплектація квартири: Теплі водяні підлоги по всій площі квартири, Електрокотел, укомплектований санвузол (ванна, раковина, туалет), натяжні стелі, плитка на підлозі. Меблі в ціну не входять. РОЗМІЩЕННЯ: розвинена інфраструктура, гіпермаркети, продуктові супермаркети, школи та дитячі садки, кафе та ресторани. Дуже зручна автомобільна розвязка та близькість до міста. Поруч зупинка громадського транспорту. Відстань до найближчої станції метро 3,5 KM. Абсолютно нова, з гарною та чистою енергетикою. У ціну входить два парко місця. Телефонуйте сьогодні! Чи не відкладайте життя на завтра! Є варіанти Смарт квартира Однокімнатна квартира Двокімнатна квартира 25 м2 35 м2 45 м2 Є з ремонтом квартири і без ремонтів після будівельників всі питання в лс 900 м2 без ремонтом 1100м2 з ремонтом 500 м2 подвал Або за номером О6З 196 9З71

власник
Продажа квартири

Продам трёхкомнатную квартиру.Новая .Вся электро и сантех. разводка.Светлая,теплая. Рядом торговые центры,садик,школа,ресторан.аптека,салоны красоты. Хорошая транспортная развязка .Закрытая территория.Пишите

власник
Жк Family продам 3х комнатную квартиру Теремки фемили фэмили

Продам квартиру без комісії від власника. Квартира двух рівнева , з видом на озеро. Без ремонту. Індивідуальне опалення газове. Є ліфт, охорона. Поруч магазин, школа, нова пошта. Балкон засклений та Масандра. Технічний паспорт є. В квартирі не прописані неповнолітні. Дизайнерський проект в подарунок. Право власності є. Пишіть будь ласка на вайбер. 09******98

власник
Без % Від Власника 130 кв Квартира дворівнева.

Найкращий варіант Ново будова з власним двориком на першому поверсі проведено електро проводка ,тепла підлога кімната та ванна автономне двох контурне опалення проведена вода газ та світло Все підключене і здане в експлуатацію Жка Аура Крюковщина Власна охорона та закрита територія

власник
Квартира з власним двориком
1 - 24 з 41 результатів