2-кімнатна квартира від хазяїна по вул. М.Шимка (К.Маркса), буд. 24. Тихий район, кілька варіантів транспортного сполучення, в тому числі до Залізничного вокзалу 5 хвилин пішки, прямо під будинком зупинка маршрутки 3А, 3 хвилини пішки до всіх тролейбусів і маршруток, що йдуть з Чехова. В будинку Грош-експрес, інші магазини, банкомати. Поруч супермаркет АТБ, НоваПошта, дитячий садок. Дві школи через дорогу (100метрів). Четвертий поверх 5-поверхової цегляної хрущівки. Площа 45 квадратних метрів, що є оптимальною, так як удобно для життя, але не бє по кишені ціною опалення і квартплати. Квартира не кутова і дуже тепла. Пластикові вікна, балкон засклений. В кімнатах паркетна підлога. Ванна і кухня з ремонтом, на кухні і в коридорі ремонт тільки-но зроблений, в тому числі новий лінолеум. Труби водопостачання поміняні на поліпропіленові вічні. Газова колонка, тому гаряча вода присутня завжди, тієї температури, яка вам подобатиметься і не по 100грн/куб, а значно дешевше. Тихий підїзд, тихі сусіди. Ціна опалення найнижча в місті, так як мікрорайон обладнаний індивідуальними теплопунктами, обігрівається новою сучасною екологічною тяжилівською котельнею. З техніки в наявності холодильник, телевізор з приставкою Т2. Лічильники на все: вода, електрика, газ, а також загальнобудинковий лічильник опалення. Меблі входять в ціну (два розкладних дивани, дві тумбочки, стінка, шафа, прихожа, трюмо, кухня, холодильник). Все для життя є. Заїзжаєте і живете. Реальний продаж.

власник
2-кімнатна квартира на М.Шимка (К.Маркса)

Гарна квартира з ремонтом. Будинок цегляний. Вікна виходять у двір (фасад будинку). У дворі є місце для паркування авто. Двір з зеленими насадженнями також є невеликий дитячий майданчик та місце для відпочинку. Квартира взимку тепла, зроблений тамбур у підїзді (на три квартири), що також забезпечує теплоефективність. Вікна металопластикові. Сантехніка нова, труби замінені, в тому числі стояк на холодне та гяряче водопостачання, зроблені виходи під бойлер та пралку. Гаряче водопостачання як централізоване, так і від бойлера. Новий унітаз. Лічильники на холодну та гарячу воду, електрику. Великий засклений балкон - 4 м. Рік тому замінена загальнобудинкова каналізація та влаштована прибудинкова територія - новий асфальт у подвірї будинку, тротуари викладені плиткою. Інфраструктура району розвинена. Через дорогу від будинку знаходиться супермаркет «Грош-Експрес» (1 хв. ходьби), також біля будинку зупинка маршрутного таксі 3-А. До тролейбусної зупинки, яка знаходиться по вул. Івана Мазепи (колишня Чехова)) 3 хв. ходьби. Окрім тролейбуса, транспортне сполучення представлене усіма маршрутними таксі, що рухаються з району Тяжилів. Поруч знаходиться 2 дитячих садочка, а також школи 12 та 13. У пішій доступності віділлення Нової Пошти (20), Укрпошти, господарчі магазини, господарчий ринок, продуктові та інші магазини, бари, кафе, перукарні, мед. заклади (як приватні, так і комунальні), спортзали, автомати питної води (5 шт), охоронювана платна парковка (2 хв. ходьби), зоомагазини, кавярні, ЖК «Андора» (супермаркет «Україночка, «Я Господиння», магазин дитячих іграшок та багато іншого).

власник
Продаж 1к квартири 30кв.м.  на вул. Олега Антонова, 23 у м. Вінниця

Податку 6.5% НЕМАЄ!2к ЖК Андора! Вікна виходять на фонтан. Зроблений якісний, сучасний ремонт. Тепла підлога, плитка, ламінат, меблі та техніка залишається. Ремонт.вбудовані меблі, гардероб.Велика простора квартира, кухня з виходом на панорамний балкон.У дворі новий дячий садочок, спортзали, сушия, бариста, кав`ярня, Україночка, Грош, АТБ, територія під відео-наглядом. Поряд транспорт. Оздоблення стелі: натяжна стеля Підлога (покриття): керамічна плитка ламінат Зовнішня обробка: обкладено цеглою Опалення: індивідуальне газове двоконтурний котел Обладнання меблі зручності: газова плита духова шафа лічильник на електрику лічильник на газ лічильник на воду Розташування і оточення: тип двору: внутрішній

власник
Антонова Олега улица, 13Б, Замостянский, Винница, Винницкая 81500.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця