Продається 3-км. квартира( мансарда, сирець) в зданому заселеному будинку в збудованому 2010р. на 5 поверсі 6- поверхового будинку. В квартирі велика кухня 10м.кв., (є можливість зробити кладову).В одній із кімнат висока стеля. Ліфту немає, але сходи зручні для підйому. Квартира готова до ремонту(є матеріали для утеплення). Вся документація переведена мв житлове приміщення. Будинок знаходиться на початку с. Вовчинець Івано-франківської міської ради біля магазину "Метро ". Поряд ліс, гори, річка. Дуже зручне та комфортне місце для проживання та відпочинку. Поряд сучасний дитячий садочок. Постійне транспортне сполучення. Можливий обмін на 2-км. вторинний ринок або 1-км. новобудова з ремоном ( в цьому ж районі) Пропозиція від власника. Деталі по телефону 09******75- Василь 09******98- Оксана

власник
Мансарда 3-км в районі  "Метро"

Велика квартира з гарним краєвидом. Квартира на 7 поверсі і єдина яка має балкон.Велика площа скління. Склопакети покращені(не від забудівника). Стіни поштукатурені. Квартира перепланована з 3-х однокімнатних, відповідно всі комунікації від них присутні. При бажанні можна розділити знов(є планування на фото). Розвинений район рядом знаходиться : Епіцентр, Арсен, ВелесМол, Спорт клуб, Школи.

власник
Квартира 4-к. з гарним оглядом

Продається 3кімнатна квартира, в обжитому будинку із всіма комунікаціями. Розташована по вулиці Вовчинецькій біля ТЦ Велес на 5 поверсі із 9-ти Площа 113 м2. Квартира тепла, з роздільним санвузлом, гардеробна , комфортна для проживання сімї з дітьми. У квартирі залишається побутова техніка , меблі . Про всі деталі можна домовитись . Телефонуйте для огляду квартири .

власник
Терміновий продаж! Власник !!!  89 900  $
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

( Власник )продаю 1 кімнатну квартиру на 36.3 м2 в жк стожари Вам-Буд , 2 черга ,, підігрів підлоги і чистова стяжка входить у вартість , по переуступці ціна на 3000 дешевша ніж у забудівника вулиця івасюка

власник
Власник Вам-Буд жк Стожари Івасюка

2-х кімнатна квартира від ВЛАСНИКА, дешевше ніж в забудовника. Ріелторам прохання не турбувати. Вікна виходять на вовчинецькі гори. 8 поверх 53,4 м.кв. Розумний торг.

власник
2-х кімнатна квартира від ВЛАСНИКА, дешевше ніж в забудовника.

Продаєтся двокімнатна квартира, район Каскад, з гарним плануванням, на 1 -му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 54.5 кв.м., площа кухні 8,7 кв.м., 2 балкони, підвал. Санвузол роздільний, всі комунікаційні труби замінені.

власник
Двокімнатна квартира вторинний ринок, на Каскаді

Терміновий Продаж ЖК Княгинин Секція - 18 Поверх - 12 Площа - 37.5м2 Ціна - 27500$ Добре розвинена транспортна інфраструктура На території комплексу є все необхідне: магазини. кавярні. школа, заклади харчування, футбольний майданчик, великий ТЦ, супермаркет Таврія В Підземні паркінги з відеонаглядом та охороною Вільні двори від автівок що робить відпочинок дітей на дитячих майданчиках безпечним!

власник
Терміновий продаж

продаж 1 кімнатної квартири в зданому якісному будинку. в квартирі є всі комунікації. стіни поштукатурені. квартира розділена на півторачку. Є 2 ліфти. Великий ігровий майданчик. Розвинений район рядом знаходиться : Епіцентр, Арсен, ВелесМол, Спорт клуб, Школи.

власник
1к квартира 44,8 кв.м

Географія Вовчинець