Продається двокімнатна квартира в ЖК "Софія". Будинок повністю побудований та зданий, можна приступати одразу до ремонту. Розташована на 4 поверсі, 60 кв. м, велика кухня 15 кв.м., ліфт в будинку. Хороший, тихий двір з дитячим майданчиком, місцями для парковки, поруч школа, садочок, Нова пошта, магазини. Деталі за телефоном!

Мічуріна, 2А

Продається однокімнатна квартира в с. Агрономічне площею 35 кв. м на 4 поверсі 5 поверхового будинку ( чешка). Квартира тепла, поміняні всі труби, двоконтурний котел, кладовка в квартирі, можна зробити гардеробну, металопластикові вікна по всій квартирі та на балконі! Тихий двір з дитячим майданчиком, своїм місцем під авто. До квартири йде підвал! Центр села, вся інфраструктура поруч! На всі питання відповім по телефону! Показ в зручний для вас час !

Мічуріна, 21

Хороша простора 3-х кімнатна квартира чешського планування з просторим коридором, великою кухнею, окремими кімнатами, з двома великими заскленими лоджіями. В квартирі є 3 кладові кімнатки, одна з них перероблена на шафу-купе вбудовану, іншу можна перепланувати зєднавши її з кухнею і цим збільшити площу останньої до 11 м.кв. Квартира не кутова. Є два пластикові вікна, решта - хороші деревяні. В одній з кімнат робили ремонт, інші - потребують ремонту. Є газовий котел та газова колонка. Квартира цікава, місце тихе, спокійне. Поруч є все що потрібно для комфортного життя. ТОРГ ПРИСУТНІЙ) 92384

Мічуріна, 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 - кім. гарної квартири Здача будинку липень2024 року. Чорнова, електроопалення. Центр селеща, поруч громадський транспорт. Гарна інфракструктура. Всі питання за телефоном.

Мічуріна, 10

Продам однокімнатну квартиру . Чудовий другий поверх, гарне роздільне планування, світла, простора та з якісним ремонтом . Тепла підлога в кухні,ванній та коридорі . Дуже гарний варіант для проживання та під інвестицію . Поблизу все необхідне для життя і зупинка транспорту , і магазини та супермаркети ,і нова пошта . Поблизу є школа та садочок . Телефонуйте, запрошую на показ .

можливий продаж по єОселя
Мічуріна, 2А

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК “Софія”,в Агрономічному, по вул.Центральна,2а (раніше вул.Мічуріна,2а). Загальна площа: 40,3 кв.м. Житлова площа: 19,9 кв.м. Площа кухні : 12,6 кв.м. Квартира знаходиться на 5 поверсі, над квартирою є технічний поверх. В будинку є ліфт. 2 засклених балкона (з кімнати та кухні). Квартира в чистовому стані, все пошпакльовано, зроблена стяжка підлоги, електрична проводка, двоконтурний газовий котел, радіатори опалення. Навколо розвинена інфраструктура: магазини, кафе, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садочок та школа. До Вінниці 5-10 хвилин на маршрутці. Ціна: 42000 доларів. Можливий продаж по єОселі. Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Центральна, 2А

Квартира в новобудові, вже зданий будинок, газ підведений та встановлено двоконтурний котел. Створено і успішно працює ОСББ. До квартри 2 входи в підїзд, є ліфт. Квартира простора на дві сторони : в двір та на проїжджу дорогу. Простора кухня-студію можливо зробити , гардиробна. Балкон засклений. Є вже маркет , пошта , кавярня, дитячий майданчик поруч школа. Оперативний показ. Терміновий продаж Дзвоніть.

можливий продаж по єОселя
Мічуріна, 2а

До вашої уваги однокімнатна квартира в ЖК Софія. Загальна площа квартири 37м2, автономне опалення, частково мебльована. Гарний ремонт, квартира світла та простора, район активно розвивається! До Вінниці 5 хвилин на авто чи 10 на громадську транспорті. Уточнення по телефону запрошуємо вас на перегляд!

Продається однокімнатна квартира в ЖК Софія

Продам 2к квартиру в новобуді с.Агрономічне Здача травень місяць Площа-68м2 Поверх 2/8 Дуже гарне планування Роздільний санвузол Квартира продається із зробленим опаленням, теплі поли скрізь окрім спалень, розводка електрики та сантехніки Ціна - 55500$ За більш детальною інформацією звертайтесь 06******51 Олександр

Продам 2к квартиру в с.Агрономічне

Остання маленька квартира. Продається в новобудові, с.Агрономічне, центр села. Здача будинку липень 2024 року. Здається в чорновому стані. Електроопалення. Відмінне розташування, центр селеща. Поруч школа, дитсадок, зупинка транспорту, аптека, магазини, прозорий офіс селеща. До Урожаю 7-10 хвилин. Маршрутка до міста кожних 10 хв.

ПРОДАМ 1-кім.квартиру СМАРТ , с.Агрономічне.

Житлові комплекси у Агрономічне

Суперпропозиція!!! Продаж. 1 кім.квартири в с.Агрономічне. Новобуд. Здача будинку липень 2024 року. Будинок будується з ліфтом. Квартира - студія. Розташований в центрі селеща. Поруч вся інфракструктура , школа, садок, транспорт ( кожних 10 хв.),магазини. Показ в любий зручний час. Інф. більше за телефоном.

Продаж 1 кім квартири с. Агрономічне( новобуд) Мічуріна.

Можливо під ЄОселя! Новинка! Продається 2-кімнатна квартира в Агрономічному. Середній 3-тій поверх, Гарне планування. Якісний ремонт . Поряд школи, дит.садочок, зупинка транспорту . 09******55 Світлана АН Гарант

Продаж 2 км Новобуд. ЄОселя!

Продам затишну 1-кімнатну квартиру у престижному районі передмістя Вінниці - с.Агрономічному, що знаходиться в ново-буді ЖК "Софія". Квартира в чорновому стані , що дає можливість втілити свої ідеї та побажання у ремонті. Площа квартири становить 40 м2. Знаходиться на першому поверсі, але на високому цоколі, вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тишу та спокій. Опалення індивідуальне газове. Поруч з будинком розташована вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання: дитячий садок, школа, магазини, а також зручний доступ до громадського транспорту. Не упустіть свій шанс створити затишний куточок саме для себе у престижному місці! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером

Продам 1к квартиру (2709)

1 кімн, 42,2м2, 4 пов. Будинок зданий, чудове планування, вигляд на ліс. Відеонагляд, квартира між капітальними стінами. Розвинена інфраструктура, надійний забудовник

власник
Квартира 1кімн новобудова лісопарк

Новобудова, будинок зданий, є право власності, 2 пов, 53 м2, є простора кухня-студія + 2 спальні, окрема гардеробна. Планування згідно з дизайн проєктом, стіни чистові під фарбування, утеплена лоджія. Ліфт, відеонагляд, потужне ОСББ. Світла і дуже затишна квартира продуманого планування!

власник
Квартира 2 кімн Агрономічне ЖК Софія

Продаж 1к квартири 41 кв. м на вул. Мічуріна . Всі деталі за телефоном!

Продаж 1к квартири 41 кв. м на вул. Мічуріна 2А

Гарна пропозиція. Продаж 1 - кім. квартира - студія. Здача будинку липень 2024 року. Чорнова, електроопалення. Гарний будинок, не крайній поверх. Центр селеща, поруч громадський транспорт. Гарна інфракструктура. Всі питання за телефоном.

Продаж 1 кім. квартири - студії , новобудова с. Агрономічне

Квартира знаходиться в затишному місці, поблизу є все необхідне для комфортного проживання. Квартира з частковим ремонтом: Підігрів підлоги, опалення, повністю перероблена електрика, стіни підготовлені під покраску, плитка зроблена вся, міжкімнатні двері вже куплені, також куплена душова кабіна: потрібно тільки встановити. З ремонту все що треба доробити - ламінат в двох кімнатах та покраска стін

власник
Продам 2х кімнатну квартиру в Вінниці

Жк Софія якісний ремонт, я власник. Гарне тихе місце поруч все є.

власник
Однокімнатна квартира

Новинка! Стильна світла простора квартира з новим ремонтом! Велика кухня і кімната, окрема гардеробна кімната! Аналогів в співвідношенні ціни і площі - нема. Малоквартирний будинок. Величезний тамбур ( на 2 квартири). Неймовірний вигляд на приватний сектор. Поруч зупинка маршруток і тролейбусів.

Продається однокімнатна квартира на Агрономічному

Продажа від забудовника!!! Без комісії. Здача літо 2024 р. Новий житловий комплекс. - Автономне опалення газ(2-контурний котел) - Панорамний балкон - Поруч вся інфраструктура - Перевірений забудовник - Найкраща ціна у місті Вінниця Квартира буде з внутрішніми роботами: штукатурка, чорнова стяжка, електрика, батареї -Свій супермаркет з власним бомбосховищем -Також можна придбати комору 20000 грн за 1 м2 Запрошую на перегляд За деталями телефонуйте Також є другі пропозиції квартир та поверхів

Продаж квартири

Продам 3-кімнатну квартиру в Агрономічному по вул. Грушевського, від власника . 4 поверх 5-поверхового будинку, євроремонт. 92 кв.м. З меблями. Ціна 79600дол. Поруч вся необхідна інфраструктура: транспорт, магазини, школа, садочок. Будинок 2016р. Секція здана. Можливо під єОселю.

власник
3-х комнатная квартира

Квартира у новобудові! ЗРУЧНА ПО ПЛАНУВАННЮ, з хорошим розташуванням у будинку. Комфортний для проживання поверх. Будинок з цегли - утеплений по фасаду. Газове індивідуальне опалення. До квартири заведені кабелі електрики, інтернету, кабельного телебачення та ін. Двір закритого типу на власній земельній ділянці. Поряд зупинка. За 5 хв. ходу - школа, лікарня, садочок та всі необхідні магазини. Навколо природа, озера, ліс. Будівництво добігає фіналу і після здачі ціна зросте. Зараз ідеальний момент, щоб придбати хорошу двокімнатну квартиру по такій привабливій ціні!

ПРОДАМ 2кім. квартиру з АГВ у новобудові!

До вашої уваги чудова, затишна 3-кімнатна квартира в новобудові, район Агрономічний. Загальна площа 72,4 м2., житлова 41,5 м2, кухня 12м2. Поверх 4/4, є тех.поверх. Планування та ремонт продумано до дрібниць для максимального комфорту. У квартирі є 2 балкони. Кімнати окремі, світлі та просторі. Перевагою є автономне опалення. Меблі та техніка залишаються по домовленості. Поруч з будинком уся необхідна інфраструктура: в дворі магазин, поруч зупинка громадського транспорту, 15хв пішки до школи і садочку). Дана квартира - це чудовий варіант для Вашого комфортного проживання. Кожен з нас заслуговує жити в прекрасному та затишному будинку, адже це не розкіш, а ключ до гармонії та спокою. Тому запрошую на перегляд ! Детальніше за телефоном!

Продам 3-кімнатну квартиру
1 - 24 з 58 результатів

Географія Агрономічне