Під Киевом на Голубому озері дача шукає нового власника. Хто нас знайде той буде задоволен. Обухівський, Підгірці, кооп Механик 2 поверх., площа: 135 кв.м, 4 кімн., ділянка 0,06 га; Продається будинок в селі Підгірці, 15 хв їзди від Києва. погреб та гараж дуже доречно на сьогодні, Кухня-їдальня обладнана всім необхідним, душ обладнаний бойлером, камін, піч, гараж і підвал для зберігання інструменту та овочів. Стіни оздоблені деревяною вагонкою, засклена веранда з чудовим краєвидом (в жилих кімнатах деревяний склопакет). Скважина (80м) з насосом для подачі води в будинок. Сад з фруктовими деревами та квітами, бесідка з мангалом, літня кухня з усіма зручностями. озеро 200 метрів Ціна: 65 000 USD невеликий торг БЕЗ комісії ! чекаємо Ваших пропозицій!

Будинок Підгірці біля озера Терміново    БЕЗ комісії !

До продажу пропонується будинок-дача у закритому садовому товаристві Підгірці Новообухівська траса, поряд Блакитне озеро., Мегамаркет, Манкфактура и тд. Авто 20 хв до метро Видубичі. На вЇзді до садового товариства шлагбаум та пункт цілодобової охорони. На участку землі 10 сот розташований будинок, , висаджений сад. Будинок 3 поверховий -2 спальні на 2 пов, вітальня, гараж та кухня , санвузол на 1 пов. . Будінок цегляний, , огорожа по периметру участка, асфальтована дорога, немае документів на будинок, тільки на землю. Газ біля будинку, електрика заведена, свердловина у дворі не заведена у будинок. Повністю під внутрішне оздоблення. торг

Продаж будинку  Підгірці Новообухівська траса Блакитне Озеро!

Без %, продається дача для постійного проживання в с. Підгірці, с/т Берізка , Обухівський район, Новообухівська траса. Площа ділянки 6 соток, на ній головний двоповерховий будинок 143м2 та двоповерховий гостьовий будинок 90м2 з сауною з кімнатою для відпочинку. Ландшафтний дизайн, доглянутий газон з автополивом, міні-озера, альтанка, зона барбекю. Будинок знаходиться в чудовому місці для життя та відпочинку (100 м від Блакитного озера), закрита територія. У дачному кооперативі свій обладнаний, прихований від сторонніх пляж. Ремонту 10 років, люди жили цілий рік. У дворі будинку вільно розміщуються 2 машини під навісом. Під автоматичні ворота виведено живлення. Є генератор. Газ (котел), вода із свердловини, електрика. 3 кімнати и головному бунинку + 1 кімната у гостьовому. На першому поверсі розміщується технічна кімната з двоконтурним газовим котлом, гостьова спальня, вітальня з діючим каміном, кухня, санвузол з душем. На другому поверсі 2 спальні. Зручний заїзд, асфальт. До м. Києва 20 хвилин їзди машиною. До метро Видубичи 20 км. Право власності на земельную ділянку з будівлями, більше 3 років. Напишіть на тг maxander1, надішлю відео та документи.

Будинок-дача у с. Підгірці, Обухівській р-н, блакитне озеро

Популярні запити

Географія Підгірці