Продам будинок 3 кімнати, кухня. Газове опалення, світло. Вода на подвірї, є можливість провести воду до будинку. Літня кухня, підсобні приміщення, сараї. Земельна ділянка 0.7 га. Під дачу або постійне житло.

власник
Продам будинок із земельною ділянкою

Продам дачу. Кирпичный домик 2 этажа. 4 комнаты. В доме вода, погреб. Отопление печное. Обустроенный пляж 100метров. Участок 6 соток. Дополнительная информация по номеру 09******29

власник
Продам дачу. Садове товариство Промінь 3. Поселок Власавка

Продам дачу в с. Власівка тов .Граніт . Дача знаходиться в дуже мальовничому місці , майже на самому березі р. Дніпро. До води 50 м . Хто бажає відпочити від шумного міста та насолодитися неймовірною природою ,це місце саме для вас. Телефонувати за номером в оголошенні -Сергій. Також можна писати на вайбер. Можливий торг .

власник
Продам дачу біля води
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу на Власівці біля ресторану Майстер Є електроенергія, є полив, є будинок на ділянці Дача 5 соток Ціна 1800$

власник
Продам дачу на Власовке

Участок 4 сотки, поруч залив Дніпра, до рибалки 2 хвилини, на пляж 5 хвилин! Розташований в садах 3, смт.Власівка! Е/е круглий рік, центральний полив з квітня по жовтень включно! Реальному покупцю хороший торг! Всі питання за телефоном 09******44 Максим

власник
Дачний участок, дача, сади 3

Продам дачу ( сады 6) в отличном для отдыха месте : Рядом сосновый лес , Кременчугское море . Хорошее место для рыбалки и отдыха . Дача в жилом состоянии : 2 комнаты + веранда с кухней . На заднем дворе пристроен навес под беседку . Есть заезд для автомобиля. Вода весь сезон , свет тоже . Если есть необходимость можно сделать свет и в зимний период. Кооператив под охраной , хорошие соседи (некоторые живут круглый год ) Звоните , договоримся о просмотре.

Продам дачу на Власовке

Популярні запити