Теплий, світлий, великий будинок для родини, яка хоче жити в безпеці за містом, тримати тварин та/або займатись сільським господарством! В літній кухні є піч на дровах, котел може працювати на газу і на твердому паливі, тому без тепла і їжі не залишитесь:). Додатково пропоную Вам 8 гектарів землі в оренду або викупити додатково, щоб жити в селі було не тільки безпечно, а й вигідно! Військовим, учасникам бойових дій гарантую знижку!

власник
Будинок за містом, дача

Продам будинок в доглянутому стані,кирпичний,заведений газ,вода,є колодязь,підхідний погриб,літня кухня,сарай,город 40 соток,садок.каналізація,вода в будинок заведена.

власник
Продам Будинок  Хата  Дача

Продам добротну дачу в селі Тарасівка, Зіньківського району, Полтавської області. Відстань до міста Зіньків 5 кілометрів! Площа земельної ділянки 0,49га, ділянка приватизована. Тихе, затишне, мальовниче місце. Чудовий підїзд (дорога з твердим покриттям), гарні сусіди, родюча земля, молодий фруктовий сад, виноград, малина, та багато іншого. Господарські споруди, чудова банька, великий гараж, сарай. Підведена вода, газ, електроенергія.

власник
Продам добротну дачу в селі Тарасівка!!!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается добротный дом 1996 г. постройки в с.Березовка, Гребенковского района. Полтавской области., 60 м.кв., 1 этаж, 3 комнаты, с печным отоплением. Участок -0,4 га, имеется молодой сад, земля-чернозем, обеспечит Вас прекрасным урожаем! Есть капитальный погреб, 2 кирпичных сарая, металлический гараж на 1 машину. Возле дома пристроена капитальная кирпичная кухня с помещением под ванну и санузел общей площадью 40 м.кв., с печным отоплением. Есть своя скважина, есть рабочий проект на газификацию дома. Участок обнесен металлическим забором. Дом находится в тихом, спокойном месте, идеально для проживания или летней дачи. Расстояние до г.Гребенка и жд станции. - 6 км. Техническая документация обновлена в 2023 году!!! Реальному покупателю-торг! Виктор Михайлович 06******93

власник
Продается добротный дом

Продається гарний будинок біля озера в с. Саївка, Полтавська обл. (140км від Києва), в мальовничій та тихій місцевості. Будинок підійде під дачу. В будинок проведена вода з власної свердловина. В будинку є : 2 кімнати; туалет та душ (суміжні); другий поверх НЕ закінчений, сходи не зроблені (див. фото), утеплюючі матеріали надаються в подарунок; внутрішній інтер’єр з дерева; металопластикові вікна; пічне опалення (газ проходить попід двір, тому за бажанням можна під єднатись до мережі); новий дах з якісного метало-профілю; фасад будинку - з мармурної крихти Площа ділянки - 25 соток. Закінчується власним великим пірсом на озеро. Вся ділянка огороджена парканом, на вїзді металеві ворота. На території є: 1) гараж металевий (використовується як склад) 2) вагон з прибудовою (використовується як літня кухня) 3) додатковий туалет на дворі (основний - у будинку) 4) малина, яблуневий сад, молоді горіхи, полуниця, сортовий виноград, кущі порічки та агруса, 2 молоді черешні, вишні, невеликий квітник біля будинку Зліва проживають сусіди постійно, тому за будинком завжди є кому наглядати. Праворуч - 3 участки не приватизовані, тому за бажанням можна розширити територію.

власник
Фінський будинок біля озера

Популярні запити