ПРОПОНУЮ ДО ВАШОЇ УВАГИ! Продаю цегляний будинок (квартира) в ІЗЯСЛАВІ, поблизу центра міста, район Харчомашу. Загальна площа 92,1 кв. метра. 7.3 сотки землі. 4 кімнати, кухня, сумісний санвузол, газове опалення. Біля будинку є садочок. Літня кухня (ванна + газова плита). Є погріб. ВЕЛИКИЙ БОНУС- ЦЕГЛЯНИЙ ДОБРОТНИЙ ГАРАЖ . Невеличкий городик. Документи готові до продажу. Один власник.

власник
Праці

Продам будинок у місті Ізяслав, новобудова. Якісь запитання та деталі за телефоном.Ціна договірна.

власник
Продам будинок в місті Ізяслав

Продається двохповерховий цегляний будинок по провулку Шкільному. Проведена вода, електрика, газ. Загальна площа 230кв.м., без внутрішніх робіт. Є погріб, літня кухня, гараж, сарай. Земля приватизована, 10сот.

власник
Продається будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудовий будинок для старту сімейного життя як у вигляді постійного житла так і у вигляді дачи чи інвестицій у с. Васьківці Ізяславської територіальної громади. Високі стелі до 2 з половиною метрів без балок. кірпічні кути та основа всього житла! Сухий та без інших малих мешканців (тарганів і мишок) будинок, чудове планування території навколо нього. 5 сараїв різного напрямку. окремі подвіря (скотний двір з окремим входом та воротьми, де може стати до 3-4 легкових автівок) Вільний проїзд для габаритного с/г транспорту по обслуговуванні городів (2 шт) Вся територія рівна і знаходиться біля центральної вулиці. 20 хв до Ізяславської лікарні та в село ходять маршрутки. Вода в дворі. Чудове планування комори для створення сан-вузла і велика кухня з пічкою для домашнього улюбленця! Реальним покупцям розумний торг!

власник
Будинок з чудово спланованим обістям готовий до проживання

Здам в оренду. обмін на машину або пиломатеріали. Продам приміщення 200м 100м-4 кімнати 100 - можливе використання під склад, меблевий цех інш. Колишня вет аптека

власник
Терміново. Продам. Обмін на машину або пиломатеріали.

Будинок в центрі села, гарний садок. Поряд автобусна зупинка, аптека, магазини. Можливий торг. +38********90

власник
Продаю будинок в центрі с.Борисів (Шепетівський район)

Продається хата в м. Ізяслав, вул. Матросова. Загальна площа 148 кв.м. В будинку є газове опалення, грубки, підведена вода. Участок має 7 соток. Зі сторони дороги хата одноповерхова, а зі сторони річки має два поверхи. В наявності два невеликі хлівчики.

власник
Продається  хата.

Продається будинок і земельні ділянки в селі Клубівка, Ізяславська територіальна громада Шепетівського району Хмельницької області. Будинок загальною площею 56,7 кв.м., шлаковий. Проведене централізоване газопостачання до будинку та літньої кухні, вода в дворі, підведена з водонапірної башні. Біля будинку: гарний садок, є літня кухня, хлів(можна тримати корову, свиней), курник, погріб (дуже хороший), дві пристройки під комірки, 7 соток городу біля хати та 10 соток біля річки Горинь. Один власник. Велике, розвинуте село, зручне транспортне сполучення, є магазини, аптека, школа, садочок, амбулаторія сімейної медицини. Відстань до найближчого міста Ізяслава, становить лише 10 кілометрів. Ділянка має гарний краєвид.

власник
Будинок  с.Клубівка Шепетівський район

Продам будинок по провулку Вокзальний. Вся інформація за номером телефону або в приватні повідомлення

власник

Продам будинок з усіма зручностями. Біля будинку є гараж, 2 хлівчики, садок. Детальніше за телефоном.

власник
Продам будинок зі зручностями

Гарне місце поруч з лісом,в селі є школа,садочок,амбулаторія,церква,продуктові,промислові магазини, аптека,по вулиці проведено інтернет,криниця біля двору, опалення пічне, 06******08,

власник
Продам будинок в селі

Будинок деревяний, має 2 жилі кімнати, кухню, 2 коридора, вана і туалет, опалення грубки обкладені плиткою, є бойлер.

власник
Продам будинок в с. Радошівка

Продається гарний будинок , с.Припутні біля Ізяслава , 72 кв.м. Ділянка 25 соток , свердловина , вигрібна яма , великий погріб , гараж , тех приміщення . Зручності у будинку , укомплектована кухня , санвузол, вся техніка залишається , інтернет ( оптика) . Світло три фази!!!

власник
Будинок Ізяслав

Продається житловий будинок в с. Радошівка Шепетівського району Хмельницької області. Поруч ліс і річка. Будинок знаходиться на території 0,25 га, загальна площа будинку 106 кв. м. У дворі два заїзди, садок, виноградник, кран з центральним водогоном. Новий хлів, гараж, погреб. Біля хати літня кухня, куди проведено газ, є піч та плита, великий дерев’яний хлів, ще один окремий погреб і дровітня. У будинку є два входи, погреб, комора, 4 кімнати, кухня, коридор та веранда. З коридору вихід на горище. У будинку 2 грубки та газове опалення, Житомирський котел, вода підведена в кухню, є каналізація. У будинку є деякі меблі, телевізор, газова плита. Деталі за телефонами 06******13 та 09******51

власник
Продається будинок

Продається будинок в мальовничому куточку с.Плужне. Стіни у всіх кімнатах оздоблені декоративною штукатуркою. Підлога: 1-й поверх - паркет (кухня - плитка); 2-й поверх - деревяні дошки. На першому поверсі розташована велика світла кімната з каміном. Опалення: твердопаливний котел, а також додатково встановлені грубки. Бонусом до будинку ідуть: панорамний вид на ліс, найкрасивіші світанки та заходи сонця, хороші сусіди. За усіма деталями звертатись за номером 09*********09

власник
Продається будинок

Продам Будинок не дорого 4 км мiста,є сад ,город,

власник
Продам Будинок 130тисяч грн

Популярні запити